Nima Store
Registered User
- نوشتهها
- 93
- لایکها
- 0
سلام خدمت دوستان عزیزم ...........
یک عدد لپ تاب برند ASUS موجود هستش مدل G74SX که دوستان عزیز خدمتتان عرض شود که این مدل مدل گیمینگ هستش با مشخصات زیر :
1 - CPU : Core i7 2670
VGA : Nvidia 533 3GB - 2
Ram : 16GB DDR3 - 3
Display : 17.4 Full HD 3D - 4
HDD : 750GB Sata & 160GB SSD - 5
Blu-Ray Rom - 6
دوستان عزیز این لپ تاب کلاً 20 روزه خریداری شده و گارانتی الماس هم روش هستش و کاملاً نو نو نو هستش و یعنی شما احساس میکنید که واقعاً دارید آکبند میخرید و همه چیزش هم Ok Ok هستش و کاملاً سالم هستش بدون کوچک ترین مشکل ..........
دوستان عزیز عکس هم تا شب آپلود میکنم توی سایت .......... در ضمن یک عدد آنتی ویروس نود 32 اورجینال یک ساله هم روش دیروز نصب کردم و دلیل فروش هم اینه که به پولش نیاز دارم ................
قیمت هم با مشخصات گفته شده :
3.400.000 تومان ...........
موفق و پیروز باشید ............
یک عدد لپ تاب برند ASUS موجود هستش مدل G74SX که دوستان عزیز خدمتتان عرض شود که این مدل مدل گیمینگ هستش با مشخصات زیر :
1 - CPU : Core i7 2670
VGA : Nvidia 533 3GB - 2
Ram : 16GB DDR3 - 3
Display : 17.4 Full HD 3D - 4
HDD : 750GB Sata & 160GB SSD - 5
Blu-Ray Rom - 6
دوستان عزیز این لپ تاب کلاً 20 روزه خریداری شده و گارانتی الماس هم روش هستش و کاملاً نو نو نو هستش و یعنی شما احساس میکنید که واقعاً دارید آکبند میخرید و همه چیزش هم Ok Ok هستش و کاملاً سالم هستش بدون کوچک ترین مشکل ..........
دوستان عزیز عکس هم تا شب آپلود میکنم توی سایت .......... در ضمن یک عدد آنتی ویروس نود 32 اورجینال یک ساله هم روش دیروز نصب کردم و دلیل فروش هم اینه که به پولش نیاز دارم ................
قیمت هم با مشخصات گفته شده :
3.400.000 تومان ...........
موفق و پیروز باشید ............