• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد لپ تاپ نسبتا قدیمی DELL

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
چند قرار شد بخرید ؟

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
450 تومن طی کرديم
چند ماه پيش ميخواستم باز ازشون خبری نشد
همون موقع که اين تايپيک رو زدن

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
450 تومن طی کرديم
چند ماه پيش ميخواستم باز ازشون خبری نشد
همون موقع که اين تايپيک رو زدن

به احتمال 99% اين تاپيك سر كاريه ...

من هم پيشنهاد شمارو دادم ولي خبري ازشون نيست ...

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
نمیدونم چرا شب عیدی بازار سرکار گذاشتن گرم شده میخوای بفروشی طرف میاد التماس میکنه ارزون بده راضی میشی به قیمت، دیگه خبری ازش نمیشه میخوای بخری طرف قیمت پایه میزاره بالاتر هم میگی نه میفروشه نه میگه نمیفروشم نه ......

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
نمیدونم چرا شب عیدی بازار سرکار گذاشتن گرم شده میخوای بفروشی طرف میاد التماس میکنه ارزون بده راضی میشی به قیمت، دیگه خبری ازش نمیشه میخوای بخری طرف قیمت پایه میزاره بالاتر هم میگی نه میفروشه نه میگه نمیفروشم نه ......

راست میگی
من خودم یه لپ تاپ میخواستم بخرم با هزار زحمت فروشنده رو راضی کردم با شرایط من کنار بیاد
وقتی موقع حساب کتاب شد دیدم ای داد بیداد اونچه که برنامه ریزی کرده بودم بدستم نرسیده و پول کم دارم
کلی شرمنده شدم پیش بنده خدا - مثل قضیه چک میشه که وقتی موعدش میرسه میبینی حساب خالیه (پس نتیجه میگیریم که باید تو جیبت پول باشه بعد بیای خرید کنی )
ولی در مورد فروشنده ها نمیدونم جریان چیه !!!! (...)

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28
خب نتیجه اخلاقی که میشه گرفت چیه ؟ میفروشی نمیفروشی ؟ اگر مزایده هست تا کی ؟ من 460 پیشنهاد دادم
تا شنبه فروخته میشه و ارسال
سلام دوستان
من با ايشون ظهر تلفنی صحبت کردم و قرار شد شنبه برام ارسال کنه يا حضوري تحويل بده و قرار شد اينجام اعلام کنه
حتی گفتم مبلغی واريز کنم جهت اطمينان
اما انگار نميشه به حرفشون اعتماد کرد
دوست عزیز اون صاحب لب تاب هست من نیستم که باهاش صحبت کردین...تا شنبه به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

چند قرار شد بخرید ؟

470 خریدارم.9153725446
تا اینجا مال شما
به احتمال 99% اين تاپيك سر كاريه ...

من هم پيشنهاد شمارو دادم ولي خبري ازشون نيست ...
لطف کنید تاپیک رو به بیراهه نکشونید..آره برای شما سرکاریه لطفا پست ندید تو این تاپیک
آره سرکاریه...برید واقعیش رو بخرید

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
تا شنبه فروخته میشه و ارسال

دوست عزیز اون صاحب لب تاب هست من نیستم که باهاش صحبت کردین...تا شنبه به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

تا اینجا مال شما

لطف کنید تاپیک رو به بیراهه نکشونید..آره برای شما سرکاریه لطفا پست ندید تو این تاپیک

آره سرکاریه...برید واقعیش رو بخرید

آقا پسر من نميدونم هدفت چيه ؟؟؟

ميخاي تعداد پستات زياد بشه ؟؟؟

ميخاي قيمت لپ تاپ بياد دستت ؟؟؟

ميخاي تو فروم معروف بشي ؟؟؟

يا واقعاً ميخاي لپ تاپ رو بفروشي ؟؟؟

ولي اين راهش نيست ...

نه مشخصه مزايدست . نه مشخصه لپ تاپ كانفينگش چيه . نه مشخصه قيمتش چنده . نه مشخصه زمان اتمامش كيه . نه جواب پ خ رو ميدين . نه معلومه هدفتون چيه . تاپيكتونم كه 2/3 ماهه بالاست !!!

مردونه دوست دارم خودت بگي هدفت چيه از زدن اين تاپيك ؟؟؟

اگه واقعاً مـــــَـــــردونه فروشنده اي 480 مال من به شرط اول ارسال 24 ساعت تست بعد واريز ...

بسم الله 09195324340

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255

ولي اين راهش نيست ...

نه مشخصه مزايدست . نه مشخصه لپ تاپ كانفينگش چيه . نه مشخصه قيمتش چنده . نه مشخصه زمان اتمامش كيه . نه جواب پ خ رو ميدين . نه معلومه هدفتون چيه . تاپيكتونم كه 2/3 ماهه بالاست !!!

اگه واقعاً مـــــَـــــردونه فروشنده اي 480 مال من به شرط اول ارسال 24 ساعت تست بعد واريز ...

بسم الله 09195324340

راست میگی اولین پست مال 10 ژانویه هست تریپ مسخره بازیه من انصراف میدم مفت هم بده نمیخرم ! :hmm:

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28

ولي اين راهش نيست ...

بسم الله 09195324340

دوست عزیز شما یه جوری صحبت میکنید انگار خدای خرید و فروش هستید بنده یه یچه 2 ساله هستم...عزیز دل برادر تو پست اول گفتم لب تاب مال دوستمه،قصد فروش داره،مدلش هم گفتم،قیمت هم گفتم با خودتون،یعنی مثلا یه نفر گفت 100 هزار تومن کسی نخاست مال اونه...حالا هم که میبینی قیمت تا 500 رفته...اول واریز هست بعد ارسال...لب تاب هیچ مشکلی نداره،خودم اینجا اعلام میکنم اگه لب تاب مشکل داشت سریع برگردونید

500 واسه من.9153725446

تا فردا ارسال میشه...اول واریز بعد ارسال

داداش با چیزی تعویض داری فقط زنگ بزن

تعویض نداره متاسفانه

راست میگی اولین پست مال 10 ژانویه هست تریپ مسخره بازیه من انصراف میدم مفت هم بده نمیخرم ! :hmm:

اول منصرف شد حالا دوباره میخاد بفروشه...جون خودت بیا انصراف نده :D

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز شما یه جوری صحبت میکنید انگار خدای خرید و فروش هستید بنده یه یچه 2 ساله هستم...عزیز دل برادر تو پست اول گفتم لب تاب مال دوستمه،قصد فروش داره،مدلش هم گفتم،قیمت هم گفتم با خودتون،یعنی مثلا یه نفر گفت 100 هزار تومن کسی نخاست مال اونه...حالا هم که میبینی قیمت تا 500 رفته...اول واریز هست بعد ارسال...لب تاب هیچ مشکلی نداره،خودم اینجا اعلام میکنم اگه لب تاب مشکل داشت سریع برگردونید

تا فردا ارسال میشه...اول واریز بعد ارسال

تعویض نداره متاسفانه

اول منصرف شد حالا دوباره میخاد بفروشه...جون خودت بیا انصراف نده :D

استاد این خط آخرو یه بار دیگه توضیح میدید ؟!

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28
فروشنده که دوستم باشه اول قصد فروش داشت بعد منصرف شد حالا دوباره میخاد بفروشه...همین

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
250‏ بشرطی سلامت ...

بالا