• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد لپ تاپ 1510 دل

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان

1510 دل چیپ گرافیک طبق معمول عوض شده و هیچ مشکلی نداره . هارد 160 . رم 4 و سی پیو هم t9500 core 2 dou خط های ریز رو بدنش داره . روضفحه هم یه چندتا خط داره مشخص نیست فقط در هنگام خاموشی مشخصه .یچه ها روی صفخه رو عکسا لک هست خط نیست . 780 هم قیمت . اسپم . بحث کارشناسی و اینجورچیزا بدون اینکه بهتون بگم گزارش میشه

Last edited:

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
هیشکی لپ تا پ نمیخاد ؟

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
ارزونتر اگه راه داره پخ کن برام.تو کار خرید و فروش لبتابم.چون باز شده و تعمیر این قیمت برام نمیصرفه بخوام بفروشم

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
فقط مصرف کننده پیشنهاد بده چون اسم دلال میاد اصلا یجوری میشم . کف کف هم خرییدار واقعی راه میام 09359636815

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
فقط مصرف کننده پیشنهاد بده چون اسم دلال میاد اصلا یجوری میشم . کف کف هم خرییدار واقعی راه میام 09359636815

شرکت کامپیوتری پردازش گستر
2242575
و نه دلال.
شما بگو 2 قرون،ارزش نداره.یه کم تو فرومهای شخصیت هم فعالیت کنین

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
2242575
و نه دلال.

عزیز قیمتِ ـخرتو برام پخ میکنی؟
خریدارِ واقعیم.

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
2242575
و نه دلال.

مال من نیست داداش.من از این عتیقه ها ندارم.داشته باشمم زیر 4 میلیون نمیدم !!!

اگه عتیقس اگه دو قرونه واس چی اومدی بخری ؟ آقای با شخصیت از اون شرکتا هم زیاد دیدیم .قیمت هم 750 خریداری یا علی نیستی به سلامت

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0

بنظر خودت دلال میای با این طرز برخورد

اصلا من نمی دونم دلال یا مصرف کننده چه فرقی می کنن

شما قیمتی که مد نظرته رو بگو دیگه اینهمه زیر لفظی و لاپوشونی نداره

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
بنظر خودت دلال میای با این طرز برخورد

اصلا من نمی دونم دلال یا مصرف کننده چه فرقی می کنن

شما قیمتی که مد نظرته رو بگو دیگه اینهمه زیر لفظی و لاپوشونی نداره

داداش من اون بالا چي نوشتم ؟ اسپم بديد چي ميشه؟ شما خريداري ؟ پخ بده نيستي به سلامت نظر نخاستم از كسي

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
در صورت 48 ساعت مهلت تست و سپس واريز پول . 700 خريدارم ...

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
در صورت 48 ساعت مهلت تست و سپس واريز پول . 700 خريدارم ...

داداش من شرمندتم به شما نمیتونم بفروشم یبار فروختم لپتاب سالم دادم ترکیده تحویل گرفتم دیگه 1 ساعت بعد که شمارفتی اصلا روشن نشد لب تاب . 150 هزارتومن واسم آب خورد یه جوری از لپ تاب کارکشیده بودی که کلا منفجر شده بود

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
داداش من شرمندتم به شما نمیتونم بفروشم یبار فروختم لپتاب سالم دادم ترکیده تحویل گرفتم دیگه 1 ساعت بعد که شمارفتی اصلا روشن نشد لب تاب . 150 هزارتومن واسم آب خورد یه جوری از لپ تاب کارکشیده بودی که کلا منفجر شده بود

لپ تاپ سالم دادي به من !!!‌ :lol:

لپ تاپي كه صفحه ال سي ديش دفتر نقاشي بودو شمام تو اون تاريكي هيچي به من نگفتي و لپ تاپي كه باهاش 1 دقيقه كانتر يا ساكر 6 بازي ميكردي صفحش شطرنجي ميشدو تا دو ساعت بعدش روشن نميشد و نصف پيچهاي پشتش نبود و لپ تاپ در حد كوره داغ ميشد . شما به اين لپ تاپ ميگي سالم:D !!! ... من در عرض نصف روز اين همه بلا سرش آوردم !!!

سنگين ترين كاري كه من در عرض نصف روز با اين لپ تاپ انجام دادم نصب بازي كانتر بود كه لپ تاپ در عرض 1 دقيقه صفش شطرنجي ميشد ...

باز خدا رحم كرد با يه بدبختي لپ تاپو پس گرفتي . بازم خدا رحم كرد لپ تاپ به ضاهر سالم شما حد اقل خاموش روشن ميشد و گرنه شما عمراً پس ميگرفتيش ...

رفيق اين لپ تاپو از هر كسي كه خريدي بايد بگم بهت انداخته . اوضاع لپ تاپ خيلي خراب بود . شمام از اين به بعد سعي كن به جاي اينكه تقصيرو بخاي بندازي گردن اين و اون يه ذره تو خريدات بيشتر دقت كني كه جنست رو دستت نمونه ...

اين لپ تاپ رو هر كسي بخره صاحب اولو آخرش خودشه . حالا ما داريم بهت حال ميديم ميگيم 700 تومان ديگه شمام مقلطه نكن ...

موفق باشي ...

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
لپ تاپ سالم دادي به من !!!‌ :lol:

لپ تاپي كه صفحه ال سي ديش دفتر نقاشي بودو شمام تو اون تاريكي هيچي به من نگفتي و لپ تاپي كه باهاش 1 دقيقه كانتر يا ساكر 6 بازي ميكردي صفحش شطرنجي ميشدو تا دو ساعت بعدش روشن نميشد و نصف پيچهاي پشتش نبود و لپ تاپ در حد كوره داغ ميشد . شما به اين لپ تاپ ميگي سالم:D !!! ... من در عرض نصف روز اين همه بلا سرش آوردم !!!

سنگين ترين كاري كه من در عرض نصف روز با اين لپ تاپ انجام دادم نصب بازي كانتر بود كه لپ تاپ در عرض 1 دقيقه صفش شطرنجي ميشد ...

باز خدا رحم كرد با يه بدبختي لپ تاپو پس گرفتي . بازم خدا رحم كرد لپ تاپ به ضاهر سالم شما حد اقل خاموش روشن ميشد و گرنه شما عمراً پس ميگرفتيش ...

رفيق اين لپ تاپو از هر كسي كه خريدي بايد بگم بهت انداخته . اوضاع لپ تاپ خيلي خراب بود . شمام از اين به بعد سعي كن به جاي اينكه تقصيرو بخاي بندازي گردن اين و اون يه ذره تو خريدات بيشتر دقت كني كه جنست رو دستت نمونه ...

اين لپ تاپ رو هر كسي بخره صاحب اولو آخرش خودشه . حالا ما داريم بهت حال ميديم ميگيم 700 تومان ديگه شمام مقلطه نكن ...

موفق باشي ...

7 تا بازی عمه من روش نصب کرده بود ؟ اون بازی هارو رو سیستمای جدید بریزی لگ میده شما انگار 3 ملیون پول لپ تاپ میخاستی بدی انتظار اون بازی هارو هم داشتی من به شما سالم دادم تو 24 ساعت پدر لپ تاپ رو دراوردی ازت شکایت نکردم تو انجمن خیلیه . شما نگران این نباش کسی انداخته یا نه . لطف کن دیگه پست نده چون مجبورم گزارش کنم اگه پخ یا پست بدی شرمنده گزارش میکنم . نوشتتم ویرایش کن چون باز گزارش میدم به مدیر کل .

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
7 تا بازی عمه من روش نصب کرده بود ؟ اون بازی هارو رو سیستمای جدید بریزی لگ میده شما انگار 3 ملیون پول لپ تاپ میخاستی بدی انتظار اون بازی هارو هم داشتی من به شما سالم دادم تو 24 ساعت پدر لپ تاپ رو دراوردی ازت شکایت نکردم تو انجمن خیلیه . شما نگران این نباش کسی انداخته یا نه . لطف کن دیگه پست نده چون مجبورم گزارش کنم اگه پخ یا پست بدی شرمنده گزارش میکنم . نوشتتم ویرایش کن چون باز گزارش میدم به مدیر کل .

موفق باشي ...

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
گرافیکش چیه و اینکه قیمتِ آخرتونو برام پخ کنید.
قیمتِ آخر که نشه روش چونه زد.
مخلصیم.

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
فروش ادامه دارد با گوشی تعویض میشه

بالا