نام کالا : HTC HD2
رنگ : مشکی
گارانتی : ندارد
مدت کارکرد : 1/5 سال
توضیحات گوشی :
گوشی در حد نو می باشد.بدون هیچگونه خش.دارای سیستم عامل ویندوز موبایل 6.5 و آندروید(روی مموری کارت).Hard SPL انجام شده.ارتقای رادیو رام انجام شده.کیبرد فارسی نصب شده . نرم افزار فلزیاب - لرزه نگار - جی پی اس فارسی سخنگو روی گوشی نصب شده .
علت فروش : خرید گوشی آندرویدی
صفحه و بدنه گوشی به علت استفاده از قاب و برچسب بدون هرگونه خط و خش است .
لوازم جانبی همراه گوشی :
مموری کارت 16 گیگ توشیبا - هدست - کیف - شارژر - کابل یو اس بی - جعبه گوشی - قاب محافظ گوشی
قیمت :
450000 تومان
طریقه ارسال :
* معامله حضوری در اصفهان
* واریز مبلغ گوشی + هزینه ارسال ( ارسال توسط پست )
* اینجانب فروشگاه اینترنتی دارم و می توانم برای اعتماد سازی بیشتر گوشی را توسط سیستم ایران مارکت به صورت پرداخت درب منزل ارسال کنم . فقط خریدار برای اعتماد سازی باید هزینه ارسال را به مبلغ 15000 تومان واریز کند تا گوشی بصورت پرداخت درب منزل ارسال شود و بعداز تحویل گرفتن گوشی مبلغ را به معمور پست بپردازد .
آی دی یاهو جهت گفتگوی آنلاین : jame.zarin
رنگ : مشکی
گارانتی : ندارد
مدت کارکرد : 1/5 سال
توضیحات گوشی :
گوشی در حد نو می باشد.بدون هیچگونه خش.دارای سیستم عامل ویندوز موبایل 6.5 و آندروید(روی مموری کارت).Hard SPL انجام شده.ارتقای رادیو رام انجام شده.کیبرد فارسی نصب شده . نرم افزار فلزیاب - لرزه نگار - جی پی اس فارسی سخنگو روی گوشی نصب شده .
علت فروش : خرید گوشی آندرویدی
صفحه و بدنه گوشی به علت استفاده از قاب و برچسب بدون هرگونه خط و خش است .
لوازم جانبی همراه گوشی :
مموری کارت 16 گیگ توشیبا - هدست - کیف - شارژر - کابل یو اس بی - جعبه گوشی - قاب محافظ گوشی
قیمت :
450000 تومان
طریقه ارسال :
* معامله حضوری در اصفهان
* واریز مبلغ گوشی + هزینه ارسال ( ارسال توسط پست )
* اینجانب فروشگاه اینترنتی دارم و می توانم برای اعتماد سازی بیشتر گوشی را توسط سیستم ایران مارکت به صورت پرداخت درب منزل ارسال کنم . فقط خریدار برای اعتماد سازی باید هزینه ارسال را به مبلغ 15000 تومان واریز کند تا گوشی بصورت پرداخت درب منزل ارسال شود و بعداز تحویل گرفتن گوشی مبلغ را به معمور پست بپردازد .
آی دی یاهو جهت گفتگوی آنلاین : jame.zarin