• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد گوشی (HTC Meizu) چینی زیر قیمت!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
معامله پایان یافت نمی خواهم دربارش صحبت کنم خیلی چیزا فهمیدم و به تجربیاتم اضافه شد و از معامله راضی هستم چون ان دنیا اتفاقات خوبی خواهد افتاد !!! اون روز خیلی خیلی نزدیک هست

امام كاظم عليه‏السلام : قُلِ الْحَقَّ وَ اِنْ كانَ فيهِ هَلاكُكَ فَاِنَّ فيهِ نَجاتَكَ… اِتَّقِ اللّه‏َ وَ دَعِ الْباطِلَ وَ اِنْ كانَ فيهِ نَجاتُكَ فَاِنَّ فيهِ هَلاكَكَ؛(تحف العقول، ص 408. )

حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است… تقواى الهى پيشه كن و باطل را فرو گذار هر چند [به ظاهر] نجات تو در آن باشد، زيرا كه نابودى تو در آن است.

امام عزیز من هم به حرف شما گوش دادم و جویای حقم شدم هرچند کلی اذیت شدم و رنج کشیدم ولی قلبا خوشحالم

این هم عکس از اخرین پست این خریدار که همه ببینند

44iz_042.jpg

سلام
دوستان در ابتدا بگویم که زبان این گوشی کاملا چینی هست و من نتونستم زبان فارسی و انگلیسی بهش اضافه کنم نرم افزار های بازار و بازی کلش هم روش نصب میشه فقط تنها مشکلش که باعث شد بگذارم برای فروش زبان چینیش بود ولی در کل گوشی خوبی هست و جنس درجه یک چین برای مصرف داخل بوده که من خریدم گوشی همراه با لوازم کامل و قاب و کیس می باشد و طبق فیلمی که از گوشی دارم ضد آب و ضربه هست فیلمش موجود هست در آخر تاپیک
قیمت:من برام 580 هزارتومان در آمده که به قیمت 260 هزار تومان میدهم اگر کسی تونست زبانشو انگلیسی کنه من خودم برش میدارم و دستمزدش رو هم میدم.چون واقعا گوشی خوبی هست
گوشی آک هست و کاملا تست شده.

تصاویر واقعی از این گوشی در انتهای همین پست.

رنگ گوشی: Metal Grey (نوک مدادی)

4GB LPDDR3 RAM
حافظه داخلی:
32GB
قابلیت نصب کارت حافظه تا 64 گیگابایت.

باتری قابل تعویض است.
+یک باتری اضافه

سایز صفحه نمایش:
5.5 اینچ
نوع صفحه نمایش:
(IPS LTPS, GFF full Lamination (2.5D Arc screen
Corning® Gorilla® Glass 3

دوربین اصلی:
5 هست
مجهز به فلاش بسیار قوی برای عکس گرفتن در فضاهای تاریک و کم نور.

دوربین جلو:
فکر کنم 3 باشه ولی کیفیتش خیلی خوب هست
مشخصات دوربین ها کاملا واقعیست

شبکه:
(GSM: 850/900/1800/1900 (band5,band8,band3,band2
(WCDMA: 850/900/1900/2100 (band5,band8,band2,band1
(FDD-LTE: 800/1800/2100/2600(band20,band3,band1,band7
پشتیبانی از شبکه های 2G و 3G و 4G

قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت

امکانات موقعیت یابی:
GPS, A-GPS, GLONASS

اندروید 4.4.2

فیلم:
این فیلم مربوط به یک گوشی از همین شرکت و با همین مشخصات هست فقط یکم ظاهرش فرق می کنه فیلم خودشو رو سیستم داشتم پاک شد پیدا کردم میذارم اون هم دقیق مثل همین هست
4g.flv - 5.4 MB

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا