mehrdad2090
Registered User
معامله پایان یافت نمی خواهم دربارش صحبت کنم خیلی چیزا فهمیدم و به تجربیاتم اضافه شد و از معامله راضی هستم چون ان دنیا اتفاقات خوبی خواهد افتاد !!! اون روز خیلی خیلی نزدیک هست
امام كاظم عليهالسلام : قُلِ الْحَقَّ وَ اِنْ كانَ فيهِ هَلاكُكَ فَاِنَّ فيهِ نَجاتَكَ… اِتَّقِ اللّهَ وَ دَعِ الْباطِلَ وَ اِنْ كانَ فيهِ نَجاتُكَ فَاِنَّ فيهِ هَلاكَكَ؛(تحف العقول، ص 408. )
حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است… تقواى الهى پيشه كن و باطل را فرو گذار هر چند [به ظاهر] نجات تو در آن باشد، زيرا كه نابودى تو در آن است.
امام عزیز من هم به حرف شما گوش دادم و جویای حقم شدم هرچند کلی اذیت شدم و رنج کشیدم ولی قلبا خوشحالم
این هم عکس از اخرین پست این خریدار که همه ببینند
امام كاظم عليهالسلام : قُلِ الْحَقَّ وَ اِنْ كانَ فيهِ هَلاكُكَ فَاِنَّ فيهِ نَجاتَكَ… اِتَّقِ اللّهَ وَ دَعِ الْباطِلَ وَ اِنْ كانَ فيهِ نَجاتُكَ فَاِنَّ فيهِ هَلاكَكَ؛(تحف العقول، ص 408. )
حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است… تقواى الهى پيشه كن و باطل را فرو گذار هر چند [به ظاهر] نجات تو در آن باشد، زيرا كه نابودى تو در آن است.
امام عزیز من هم به حرف شما گوش دادم و جویای حقم شدم هرچند کلی اذیت شدم و رنج کشیدم ولی قلبا خوشحالم
این هم عکس از اخرین پست این خریدار که همه ببینند

سلام
دوستان در ابتدا بگویم که زبان این گوشی کاملا چینی هست و من نتونستم زبان فارسی و انگلیسی بهش اضافه کنم نرم افزار های بازار و بازی کلش هم روش نصب میشه فقط تنها مشکلش که باعث شد بگذارم برای فروش زبان چینیش بود ولی در کل گوشی خوبی هست و جنس درجه یک چین برای مصرف داخل بوده که من خریدم گوشی همراه با لوازم کامل و قاب و کیس می باشد و طبق فیلمی که از گوشی دارم ضد آب و ضربه هست فیلمش موجود هست در آخر تاپیک
قیمت:من برام 580 هزارتومان در آمده که به قیمت 260 هزار تومان میدهم اگر کسی تونست زبانشو انگلیسی کنه من خودم برش میدارم و دستمزدش رو هم میدم.چون واقعا گوشی خوبی هست
گوشی آک هست و کاملا تست شده.
تصاویر واقعی از این گوشی در انتهای همین پست.
رنگ گوشی: Metal Grey (نوک مدادی)

4GB LPDDR3 RAM
حافظه داخلی:
32GB
قابلیت نصب کارت حافظه تا 64 گیگابایت.
باتری قابل تعویض است.
+یک باتری اضافه
سایز صفحه نمایش:
5.5 اینچ
نوع صفحه نمایش:
(IPS LTPS, GFF full Lamination (2.5D Arc screen
Corning® Gorilla® Glass 3
دوربین اصلی:
5 هست
مجهز به فلاش بسیار قوی برای عکس گرفتن در فضاهای تاریک و کم نور.
دوربین جلو:
فکر کنم 3 باشه ولی کیفیتش خیلی خوب هست
مشخصات دوربین ها کاملا واقعیست
شبکه:
(GSM: 850/900/1800/1900 (band5,band8,band3,band2
(WCDMA: 850/900/1900/2100 (band5,band8,band2,band1
(FDD-LTE: 800/1800/2100/2600(band20,band3,band1,band7
پشتیبانی از شبکه های 2G و 3G و 4G
قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت
امکانات موقعیت یابی:
GPS, A-GPS, GLONASS
اندروید 4.4.2

فیلم:این فیلم مربوط به یک گوشی از همین شرکت و با همین مشخصات هست فقط یکم ظاهرش فرق می کنه فیلم خودشو رو سیستم داشتم پاک شد پیدا کردم میذارم اون هم دقیق مثل همین هست
4g.flv - 5.4 MB
Last edited: