• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد گوشی P1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام خدمت دوستان

یک گوشی P1 برا فروش دارم که بیشتر عمرش رو خواب بوده. کلا 1 سال کار نکرده. کارتن و بقیه لوازم تکمیله و تمیز
اسپیکرش کمی خس خس داره ولی به خوبی کار میکنه. قیمت یه اسپیکر نو هم 3 تا 4 تومن هست.
یکی دوتا هم زدگی خیلی کوچیک داره که توی عکس مشخصه.جاگدیال بقل هم بعضی وقتا به سمت بالا که چرخش میکنید یه پرش کوچیک داره. البته مشکلی ایجاد نمیکنه.
خلاصه گوشیه 800 تومنی نمیخوام بفروشم که بخوام زیادی روش مانور بدم. ظاهر و باطن همینه.
قیمت : به کاربر S.M.N فروخته شد.

فایل های ضمیمه

• IMAG0002.jpg
    IMAG0002.jpg
    80 KB · نمایش ها: 129
  • IMAG0004.jpg
    IMAG0004.jpg
    84.6 KB · نمایش ها: 129
  • IMAG0005.jpg
    IMAG0005.jpg
    66.7 KB · نمایش ها: 130
  • IMAG0006.jpg
    IMAG0006.jpg
    86 KB · نمایش ها: 128
  • IMAG0007.jpg
    IMAG0007.jpg
    87 KB · نمایش ها: 130
  • IMAG0008.jpg
    IMAG0008.jpg
    73.2 KB · نمایش ها: 127
Last edited:

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
گوشی خوبیه داداش منم یه چندروزیه گرفتم یکی مث این راضیم ازش نسبت به قیمتش وای فای داره امکانات خوبی داره در کل تاچشم عالیه

6666

Registered User
لایک‌ها
278
باطریش خوب نگه میداره؟ هندزفری هم داره؟
قیمت کمتر پایه چی؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
یادش بخیر عجب گوشیه شاخی بود ، گوشیه من بعد از6 سال بازم به راحتی 2 روز شارژ نگه میداره ( البته خیلی وقته خاموشه )

زیر قیمت پایه اگه فروش داشتی یه خبر بهم بده بی زحمت ، آخه گوشیت خیلی تمیز تر از گوشیه منه

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
به به آقا رضا کم پیدایی؟!هنوز ابر گوشی سونی اریکسونو داری؟عجب گوشی بود در زمان خودش!سیستم عامل تک راحتی عالی
ایشالا خوب بفروشی!

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
سلام آقا مرتضی. خیلی مخلصیم.
آره یه مدت میزارم برا قروش بعد دوباره کنسلش میکنم. یه جورایی هم دلم نمیاد بفروشمش. از طرفی هم استفاده ای ازش ندارم

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام آقا مرتضی. خیلی مخلصیم.
آره یه مدت میزارم برا قروش بعد دوباره کنسلش میکنم. یه جورایی هم دلم نمیاد بفروشمش. از طرفی هم استفاده ای ازش ندارم
جسارتا اگر بپولش احتیاجی نداری نگهش حیفه با پولش میخوای چی بخری؟1280نوکیا؟

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
راستش داداش مرتضی به پولش هم نیازی ندارم. نمیدونم چرا هروقت میبینمش مثل خوره میوفته تو بدنم که بفروشمش.
یه e72 داشتم پسرخالم بردش هرچی خواستم متقاعدش کنم که اینو برداره گفت از اون خوشش میاد و بردش دوباره موندیم و این.

یه بار هم با آقای نمایش مشخصات: Sir Vahid - PersianTools Forums مدیر بازارچه صحبتش رو کردیم و قرار شد ایشون واریز کنند و بدم به ایشون گوشی رو که زد و یه مشکلی برام پیش اومد کلا یه سه چهار روزی رفتم شهرستان و ایشون هم خیلی دلخور شدند.
اصلا انگار این گوشی تلسم شده. پس گفتم بهتره که ردش کنم

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
راستش داداش مرتضی به پولش هم نیازی ندارم. نمیدونم چرا هروقت میبینمش مثل خوره میوفته تو بدنم که بفروشمش.
یه e72 داشتم پسرخالم بردش هرچی خواستم متقاعدش کنم که اینو برداره گفت از اون خوشش میاد و بردش دوباره موندیم و این.

یه بار هم با آقای نمایش مشخصات: Sir Vahid - PersianTools Forums مدیر بازارچه صحبتش رو کردیم و قرار شد ایشون واریز کنند و بدم به ایشون گوشی رو که زد و یه مشکلی برام پیش اومد کلا یه سه چهار روزی رفتم شهرستان و ایشون هم خیلی دلخور شدند.
اصلا انگار این گوشی تلسم شده. پس گفتم بهتره که ردش کنم
والا چی بگویمت!منم ی a1200 motorolaدارم خیلی خیلی دوستش دارم عمرا بفروشمش!گذاشتمش جز عتایق!
انشاا... خیره!

djsoroush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت آخرتونو برای من هم پخ کنید.
مشکلی که از نظر wifi نداره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا