• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد ASUS R9 290X OC Direct CUII ظاهرا معیوب

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام.
این کارتو حدود 3 سال پیش خریدم. گارانتیش حدودا 2 هفته س که تموم شده. تا همین چند روز پیش خوب کار میکرد و مشکلی باهاش نداشتم و هنوزم واقعا کارت قدرتمندی به حساب میاد.
یه بار که درایور جدید ریختم و ویندوزو آپدیت کردم یه مشکلی پیش اومد و اونم اینکه بعد ازاون هر وقت وارد بازی میشم بعد از حدود 1-2 دقیقه؛ و یا اگه همینطوری تو ویندوز بمونم و مثلا وب رو مرور کنم، بعد نیم ساعت یا 40 دقیقه، flickering ایجاد میشه و یه سری مربع های قرمزو سیاه و سبز روی صفحه ایجاد میشه و بعد از اون مانیتور میره رو حالت استند بای یا اینکه کلا پی سی ریست میشه. درایورو برگردوندم به حالت قبل درست نشد، روی یه ویندوز دیگه هم تست کردم درست نشد. فن ها سالمن، بوی سوختگی نمیاد، واز لحاظ ظاهر همه چی مرتبه. بدون هیچ ایراد فیزیکی و ضربه خوردگی و غیره.
از اونجایی که گارانتی تموم شده و رفتن تا تهران و نمایندگی و چونه زدن وووو نمیصرفه و منم شهرستانم و تعمیرکارای اینجا هم فرق 290x رو از شونه ی تخم مرغ تشخیص نمیدن، تصمیم گرفتم همینجا بزارمش برا فروش تا اگه کسی خواست برش داره و اگه تونست تعمیر کنه و استفاده کنه.

قیمتی که من میذارم 200 تومنه. گام هم 10 تومن. اگه کسی خواست پی ام بده لطفا. هزینه پست هم با خریدار.
موفق باشید.

photo_2017-05-06_20-08-43.jpg photo_2017-05-06_20-08-44.jpg

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
^ قزوینم. دما رو هم چک کردم. اونچه که مونیتورینگ نرم افزار Asus GPU Tweak نشون میده، من ندیدم دما از 50 بالاتر بره در حالتی که تو ویندوزه و دارم وب مرور میکنم.

Last edited:

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
با سلام
گرافیک شما مشکل چیپ پیدا کرده

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
من تجربه شودارم یه ۲۸۰ایکس داشتم همینطوری شد شما مواردزیر رو انجام بدی بهتره

۱-دست تعمیرکارنده ایناهیچی حالیشون نیست میزنن گرافیکو داغونش میکنن

۲-باچندتا درایوردیگه تست کن قدیمی یاجدید فرقی نداره

۳-رویه سیستم دیگه تستش کن ببین بازم همینطوریه

۴-ودرآخراگه بلدی بایوس آپدیت کن اگرم بلدنیستی همین بایوس رو ویرایشش کن اگه بازم نمیدونستی این مورد آخری رو انجام نده احتمالش هست گرافیکت دیگه تصویرنده

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من تجربه شودارم یه ۲۸۰ایکس داشتم همینطوری شد شما مواردزیر رو انجام بدی بهتره

۱-دست تعمیرکارنده ایناهیچی حالیشون نیست میزنن گرافیکو داغونش میکنن

۲-باچندتا درایوردیگه تست کن قدیمی یاجدید فرقی نداره

۳-رویه سیستم دیگه تستش کن ببین بازم همینطوریه

۴-ودرآخراگه بلدی بایوس آپدیت کن اگرم بلدنیستی همین بایوس رو ویرایشش کن اگه بازم نمیدونستی این مورد آخری رو انجام نده احتمالش هست گرافیکت دیگه تصویرنده

ممنون بابت راهنمایی.

1- همین قصدو دارم.
2- همونطور که اشاره کردم این کارو انجام دادم. قدیم، جدید، بدون درایور، با درایور. تو همه ی حالتا همین آشو همین کاسه س.
3- متاسفانه سیستم دیگه دسترسی ندارم. کل این خراب شده رو گشتم یه جا نیست که یه کیس بزرگ و مادربورد و پاور داشته باشه که اینو تست کنه. وقتی میبرم تو مغازه یارو یه جوری کارتو نگاه میکنه انگار یوفو دیده!
4- نه بلدم ، نه فکر میکنم ربطی داشته باشه.

مال شما اخر درست شد؟
تشکر.

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
متاسفانه کارت منم درست نشد البته روبعضی سیستم ها درست کارمیکرد!!!ولی آخرش متوجه نشدم دلیلش چیه
یه بارم بایوسش رو آپدیت کردم تا ۶ماه مشکلش برطرف شد ولی بعداز اون دوباره همونطوری شد
.....
بعضی وقتها ۵دقیقه بعدازاینکه سیستم رو روشن میکردم هنگ میکرد بعضی وقتاهم تا ۳روز هیچ مشکلی نداشت
اینم ازشانس من وشما هستش دیگه ....

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
^ هییییی. به هر حال ممنون.

فروخته شد به جناب
a.ferdosi
امیدوارم بتونن ازش بهره ببرن. درسته اخرش حالمونو گرفت ولی انصافا کارت خیلی عالی ای بود. اگه این جوری نمیشد محال بود تا 2 سال دیگه حتی به خرید کارت دیگه ای فکر کنم. امیدوارم فنش براشون بچرخه. D:

athlon64

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
دوستان توصیه می کنم اگر کارت قدیمی amd دارید و داره کار میکنه به هیچ وجه درایور جدید نصب نکنید
احتمالا درایور واتسون مشکل برای کارتتون ایجاد کرده

R99

Registered User
لایک‌ها
505
اگه موجوده من خریدارم
و اگه فروختی چرا زودفروختی؟

Ebrahimairi

Registered User
لایک‌ها
67
داداش مفت مفت فروختی