• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد Galaxy Note 16 GB سفید

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دوستان من یه نوت رو 10 روز پیش از جناب NAV!D اینجا گرفتم.3-4 روز بعد یه اس 3 هم از جناب omidsys گرفتم که اون خیلی به دلم نشست ومیخام اس 3 رونگه دارم و نوت رومیخام بفروشم.

گوشی خیلی تمیزه وخط وخش خیلی جزئی درب پشتیش داره.یه ضربه هم گوشه ی سمت چپ پایین داره.
ساخت کره هست.
یه فلیب کاور هم براش گرفتم 35 خریدم.اصلی نیست ولی بدک نیست ومحافظ خوبیه.
یه مشکلی هم داره که من چون از آخرین نسخه سیانوژن استفاده میکنم باهاش برخورد نکردم.مشکلو از فروشنده قبلی نقل قول میکنم.ولی فکر نکنم چیزخاصی باشه.
تایپیک فروش قبلی:
http://forum.persiantools.com/t292274.html
کد:
از نظر باطنی هم یک مشکل خیلی کوچیک هستش که هیچ نظری راجع بهش ندارم و راه حلی هم براش پیدا نکردم ( حتی دلیلش رو هم نمیدونم ) از روز اول همراه با دستگاه بوده ...
 مشکل اینه که تو رام های رسمی 4.0.3 یک پیکسل در سمت راست صفحه فقط در رنگ آبی به رنگ سیاه هستش ... و وقتی که صفحه خاموشه اون پیکسل به رنگ آبی روشن میمونه !
 البته این مشکل فقط و فقط تو این رام رسمی هستش . من خودم همیشه از رام های کاستوم استفاده می کنم ( سیانوژن مد ۹ ) - در رام های کاستوم به هیچ وجه مشکلی نداره
قیمت پایه با فلیپ کاور:900
تعویض هم نداریم

81g9dtchdw5pjbyk09f.jpg

3s4nlklh3zwh2xsdmtdu.jpg

hx81vtnyirk6cefwtidh.jpg

فایل های ضمیمه

• 27.jpg
    27.jpg
    123.2 KB · نمایش ها: 163

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداش با هزینه پست 870 هستم.ببخش زیر قیمت دادم ولی این مشکلی که می گید مشکل ال سی دی هستش و موقع فروش با مشکل مواجه می کنه آدمو مگر اینکه انسانیتو بزاریم کنار و بدون گفتن ایراد بفروشیم.در کل ازتون ممنونم که انصاف رو مد نظر قرار دادید

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
داداش با هزینه پست 870 هستم.ببخش زیر قیمت دادم ولی این مشکلی که می گید مشکل ال سی دی هستش و موقع فروش با مشکل مواجه می کنه آدمو مگر اینکه انسانیتو بزاریم کنار و بدون گفتن ایراد بفروشیم.در کل ازتون ممنونم که انصاف رو مد نظر قرار دادید

البته مشکل ال سی دی نیست.چون الان با سیانوژن هیچ مشکلی نداره و دارم استفاده میکنم.اگه ال سی دی بود روهمه ی رام ها همچین مشکلی بود.
جالب اینجاست آخرین نسخه ی سیانوژن انداختم مصرف باتریش هم خیلی خوب شده نسبت به نسخه ی قبلش.
به من که نمیگفتن عمرا نمیفهمیدم.باید 10X زوم کنی تا ببینی(طبق گفته فروشنده قبلی)

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
اگه اینطوره قیمته آخرتون رو برام پخ کنید چون برای یکی از دوستام می خوام که زیاد نمی تونه هزینه کنه و این که از کجایید
انشاالله قسمت بشه با دوستان خوب و با انصافی مثل شما معامله ای جهت تحکیم دوستیامون داشته باشم.
یا حق

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
اگه اینطوره قیمته آخرتون رو برام پخ کنید چون برای یکی از دوستام می خوام که زیاد نمی تونه هزینه کنه و این که از کجایید
انشاالله قسمت بشه با دوستان خوب و با انصافی مثل شما معامله ای جهت تحکیم دوستیامون داشته باشم.
یا حق

ولله قیمت نوش امروز 1260 هست.این گوشی نهایت 3ماه کارکرده.اون مشکلش رو رامی که الان هست وجود نداره.چه بسا رام جلی بین هم واسش اومد نباشه.من خودم روزاول که خریدم خیلی نگران بودم ولی الان که گوشی دستمه میبینم اصلا مشکلی نداره.خصوصا که از این رام سیانوژن هم خیلی راضیم و اگر نگه هم میداشتم حالا حالاها عوض نمیکردم.
قیمت آخر همون قیمت پایست فعلا مگه اینکه پیشنهاد بالاتری باشه.

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
ابراهیم من یادمه یه نوت اینجا فروختم بعد طرف زنگ زد گفت دقیقا همین مشکل رو داره... خلاصه گفتم میگی چیکار کنیم.. گفت زیاد جدی نیست مگر بری زیر پتو یا یه جای تاریک که بتونی به زور ببینی... :دی
خلاصه چند وقت پیش باز پ خ زد بنده خدا که اقا مشکل حل شده...
__
اکانت شو پ خ کردم بپرس چیکار کرده حل شده هرچند به نظرم این اصلا ایرادی نیست...

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
ابراهیم من یادمه یه نوت اینجا فروختم بعد طرف زنگ زد گفت دقیقا همین مشکل رو داره... خلاصه گفتم میگی چیکار کنیم.. گفت زیاد جدی نیست مگر بری زیر پتو یا یه جای تاریک که بتونی به زور ببینی... :دی
خلاصه چند وقت پیش باز پ خ زد بنده خدا که اقا مشکل حل شده...
__
اکانت شو پ خ کردم بپرس چیکار کرده حل شده هرچند به نظرم این اصلا ایرادی نیست...

ممنون احسان جان.ظاهرا واسه ایشون بعد آپدیت حل شده.باورکن اصلا چیزی نیست که دیده بشه.آدم فقط میگه که مدیون نشه.

ehsanlf

Registered User
لایک‌ها
63
khorasan(mashhad - fariman - sabzevar -neshabur)
ابراهیم جان از رام 4.0.4 رسمی استفاده کن . انشالا مشکلت حل میشه.
مشکل نرم افزاریه جدی نیست و تو فروش اصلا تاثیری نداره . من خودم تو فروم همسایه زیاد رام واسه نوت گذااشتم. هر کدوم خواستی بگو تا لینک بدم راحت نصب کنی بلکه حل بشه

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
ابراهیم جان از رام 4.0.4 رسمی استفاده کن . انشالا مشکلت حل میشه.
مشکل نرم افزاریه جدی نیست و تو فروش اصلا تاثیری نداره . من خودم تو فروم همسایه زیاد رام واسه نوت گذااشتم. هر کدوم خواستی بگو تا لینک بدم راحت نصب کنی بلکه حل بشه

ممنون از توجهتون.قطعا مشکل سخت افزاری نیست.راستش میخام بفروشم و وقت ندارم روش کار کنم.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام ابراهیم جان قیمت آخرت رو برام پخ کن.

mego

Registered User
لایک‌ها
255

با تشکر از آقا ابراهیم عزیز و با اجازه آقای احسان ربانی(پدر نوت پی تی)گوشی توسط بنده خریداری شد.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

با تشکر از آقا ابراهیم عزیز و با اجازه آقای احسان ربانی(پدر نوت پی تی)گوشی توسط بنده خریداری شد.
تازگیا هرچی هست میخری احسان دیگه لقبش رفت فرط پدر نوت الان میگو عزیز هست

Carlsberg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
طفو بر تو ای چرخ گردون که دیر رسوندی ما رو به تاپیک!

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644

خداییش چند ماه بود انقدر نخندیده بودم...:lol: دمت گرم علی جان...خیلی اقایی دادا...:rolleyes:
تازگیا هرچی هست میخری احسان دیگه لقبش رفت فرط پدر نوت الان میگو عزیز هست
بابا بخدا 5_6 تا تو پ خ فقط فروختم.. 3_4 تا تو تاپیک فروختم... 2_3 تا هم خریدم... جمعا" بالای 10 تا نوت تو این فروم اینور اونور کردیم...
منتها نوت که قیمتش رفت بالا دیگه ما کشیدیم کنار.. ارزشش بیشتر از 800_900 تومن نیست به نظرم..
__
ولی خدایی یاشار مایه دارا دارن اینجا کیف پولشون و میکنن... این علی و حجت صمدی رو میبینم می فهمم قشر مرفح جامعه چه کردن با امثال ه من و تو...

mego

Registered User
لایک‌ها
255

گوشی امروز رسید.از اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود.دست آقا ابراهیم درد نکنه
:)

بالا