• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد iPhone 4S 16GB پلمپ مشکی(آنلاک فکتروری)

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
سلام یک عدد آیفون ۴اس ۱۶ گیگ مشکی به فروش میرسه که البته آنلاک هم هستش با خریدار هم کنار میام از نظر قیمت. قیمت یک میلیون و هفتصد و ده تومن . قیمتش توی بازار تهران هم سوال کردم یک میلیون و هشتصد و خورده ای بود که با دلار امروز فکر کنم گرون تر هم شده.فکر کنم قیمتم خوب با والبته گفتم که با خریدار واقعی کنار میام.:thumbsup:
و البته گوشی پلمپ هستش که دیگه از هیچی نباید نگران باشد نه خش داره و نه جیلبریک هست و نه ضربه دید:D
عکس ها هم که گویای پلمپ بودن هستن.:thumbsup:
هزینه پست هم با خریداره:blush:
قیمت یه یک میلیون و ششصد و شصد کاهش یافت

فایل های ضمیمه

• A1.jpg
    A1.jpg
    84.6 KB · نمایش ها: 270
  • A2.jpg
    A2.jpg
    59.1 KB · نمایش ها: 271
Last edited:

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز این حرف منو آپ جساب کن ، ولی قیمت امروز بازارش 1680000 هستش ، امیدوارم خوب بفروشی .

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت های سایتی که میگید درسته اما اینم بدونید چاره خودش واسته هستش و تقریبا 7 روز طول میکشه تا جنس رو بده من خودم تا حالا 3 دفعه خرید داشتم همین طور بوده ، حالا مغازه و بازار هم در روزهای پایانی هفته قیمتو میبرن بالا ولی امروز من خودم 1680000 دیدم فروختن و اگر کسی هم خواست شاید بتونم براش تهیه کنم تا کمتر پول بده ، در هر صورت از صاحب تاپیک عذر میخوام فضولی کردم اما همه اینجا میان برای خرید که واسته رو برداریم پس بعد این همه نوشتن برای هم دیگه باید یه اختلاف بصرفه با بازار داشته باشه .

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
قیمت یک میلیون و ششصد و هفتاد .فکر نکنم جایی گیرتون بیاد

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
این همه پایین اومدم.تو ایران همچین قیمتی گیر نمیاد.شایدم پایین تر اومدم
جدی تو ایران این قیمت گیر نمیاد ؟
طول میکشه تا با اوضاع ه این سایت و طرز ه گوشی فروختن اینجا اشنا شی..

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
حالا من که نگفتم حتما اینجا میفروشم دیگه آخرش یک میلیون و ششصد و شصد .حالا اگه کسی خواست میخره نخواست هم نمیخره دیگه

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز خوب بفروشی ، ناراحت نشی از حرفه ما ، شما میتونی روجنست هرچی میخوای قیمت بزاری ، بنده هم فقط عرضی کردم بابت فروش سریعتر بود ، اااااااااااپ .

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز خوب بفروشی ، ناراحت نشی از حرفه ما ، شما میتونی روجنست هرچی میخوای قیمت بزاری ، بنده هم فقط عرضی کردم بابت فروش سریعتر بود ، اااااااااااپ .
منم چون عجله دارم و میخوام بفروشمش(به پلش نیاز دارم)ارزون تر دارم میدم .خدایی یک میلیون و ششصد و شصد دیگه ارزونه

فقط یک میلیون و ششصد و شصد
یه دوستان خود اطلاع دهید

Last edited:

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت برا مصرف کننده الان مناسبه ، ۵۰ اختلاف داره با مغازه ، بیا بالا .

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
کلا بد بخت شدیم رف به خدا هی ایناحسان ربانی بی تربیت میگفت نخر 5 میاد قیمتش میاد پایین 1180 پارت کانادا بود جریس میداد گفتم بگیرم اکبنده گفت نه الان شده 1600 واویلا

خدا به داد ملت برسه حالا میخوان بهران اقتصادی دنیا رو مدیریت کنه :hmm:

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان من یکم عجله دارم برای همینه که دارم ۵۰ تومن زیر قیمت بازار میدم. فروش تا پس فردا ادامه داره.اگه پیدا نشد دیگه میرم توی بازار دنبال مشتری میگردم

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
مشتری نداشتی بازار کم بر میدارن ، به خودم بگو من برمیدارم ، اگر مشتری نداشتی داداش ها .

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
مشتری نداشتی بازار کم بر میدارن ، به خودم بگو من برمیدارم ، اگر مشتری نداشتی داداش ها .
اگه میخوای الان بردار مارو هم راحت کن دیگه

تو که میخوای چرا الان بر نمیداری؟

بالا