• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد iPod Touch 4G 8GB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*Ali*

Registered User
لایک‌ها
1
سلام​
یک عدد آیپاد تاچ نسل چهارم با ظرفیت 8GB به رنگ مشکی به فروش می رسد.
مدت کارکرد در حدود 10 ماه هست.
همراه با خود دستگاه یک عدد شارژر Griffin و بیش از 100 نرم افزار کاربردی و بازی معروف اورجینال به فروش می رسد.
اکانت این دستگاه در حدود 60 دلار برنامه (به غیر از برنامه های مجانی) داره.
وضعیت عمومی دستگاه تمیز هست به جز چند خش کوچک که عقبش افتاده و در مورد اکثر قریب به اتفاق آیپادها اجتناب ناپذیر هست. پشتش با یه روکش اسکرین محافظت میشه.
قیمت: 300.000 تومان
عکسها:

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    339.1 KB · نمایش ها: 312
  • 2.jpg
    2.jpg
    943.7 KB · نمایش ها: 347
  • 3.jpg
    3.jpg
    315.3 KB · نمایش ها: 313

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش واسه اسپم شرمنده اما اگه واقعا میخوای بفروشی با این قیمتا نمیتونی چون من یه 32 گیگ داشتم 1 هفته کار کرده بود وسایلش آک بود 325 فروختم با یه کپدیس و محافظ
ایشالا به بهترین قیمت بفروشی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
چرا قیمت اینقدر بالاست!!!!

*Ali*

Registered User
لایک‌ها
1
خرید 4 تا گیفت کارت 15 دلاری چیزی حدود 80.000 تومن هزینه داشت. شارژر هم 35.000 تومان.
این رو هم در نظر داشته باشین که الان قیمت نو این دستگاه از 330 هزار تومن کمتر نیست.

داداش واسه اسپم شرمنده اما اگه واقعا میخوای بفروشی با این قیمتا نمیتونی چون من یه 32 گیگ داشتم 1 هفته کار کرده بود وسایلش آک بود 325 فروختم با یه کپدیس و محافظ
خب شرایط شما فرق میکرده. داشتن این همه برنامه اورجینال و آپدیت کردن بدون ترس از اومدن یا نیومدن جیلبریک و داشتن یه دستگاه امن خودش کلی مزیته.

چرا قیمت اینقدر بالاست!!!!
این حداقل قیمتی بود که میتونستم براش بذارم. اگر با این شرایط قیمت ارزون تری تو بازار هست بگین تا منم قیمت رو بیارم پایین.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
ببخشید به خاطر اسپم.
وضعیت گارانتی و ورژن iOS دستگاهت رو بگو.مطمئنا iOS 5 طرفدار بیشتر داره.ضمنا با وجود تمام خرجهایی که کردی،باز باید 20 30 تومن پایین بیای!
خریدن وسایل جانبی اشتباه محضه.من یه کیس speck گرفتم.35 تومن.چون کپدیس دارم می خوام بفروشم.الان معلوم نیست نصف قیمت هم بگیرند

*Ali*

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید به خاطر اسپم.
وضعیت گارانتی و ورژن iOS دستگاهت رو بگو.مطمئنا iOS 5 طرفدار بیشتر داره.ضمنا با وجود تمام خرجهایی که کردی،باز باید 20 30 تومن پایین بیای!
خریدن وسایل جانبی اشتباه محضه.من یه کیس speck گرفتم.35 تومن.چون کپدیس دارم می خوام بفروشم.الان معلوم نیست نصف قیمت هم بگیرند
دستگاه گارانتی نداره. ورژن نرم افزار iOS 5.0.1 هست و به راحتی و بدون نیاز به دانلود حجم بالا میشه آپدیتش کرد.
در ضمن شارژر هم واسه آیپاد نیازه چون به طور پیشفرض توی کارتنش شارژر نیست. و این مدل (Griffin) یکی از سریع ترین و سازگارترین شارژرهای تو بازاره.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نه اون 60 دلار حساب نکردم خود اون 60*1700 هم کنید حدود 100 در میاد!!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نوش با وضعیت دلار الان 350 تومنه , ده ماه کارکرد 300؟ کسی هم فکر نمیکنم بیاد برای برنامه ها یا حالا شارژر پول بده کسی که میخره فقط بخاطر خود ایپاده میخره نه لوازم و برنامه های اضافیش . توی انجمن خیلی ایپاد با قیمت مناسب هست که هنوز فروش نرفته , خلاصه توی انجمن بگرد قیمتایی که بچه ها دادن رو ببین نسبت به اونا قیمت گذاری کن.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش شرایط شما از من بهتره یعنی؟واسه من 32 بود آک بود 4.3.3 بود که جیل دائم داره محافظ و کپدیس هم داشتا!اینم بذار رو حساب آپ بگردی تو فروم 8 جندتا هست قیمتا دستت میاد

*Ali*

Registered User
لایک‌ها
1
نوش با وضعیت دلار الان 350 تومنه , ده ماه کارکرد 300؟ کسی هم فکر نمیکنم بیاد برای برنامه ها یا حالا شارژر پول بده کسی که میخره فقط بخاطر خود ایپاده میخره نه لوازم و برنامه های اضافیش . توی انجمن خیلی ایپاد با قیمت مناسب هست که هنوز فروش نرفته , خلاصه توی انجمن بگرد قیمتایی که بچه ها دادن رو ببین نسبت به اونا قیمت گذاری کن.

توي كاركرد ده ماهش كاملاً تميز مونده و هيچ ضربه اي يا مشكل سخت افزاري پيدا نكرده، دستگاه رو هم با اضافاتي كه قيد كردم ميفروشم حالا شايد كسي براش اپليكيشن قانوني مهم نباشه ولي اون هم مزيت هايي داره از جمله:
عدم نياز به جيلبريك كردن و پول بيخود به مغازه دار دادن، نداشتن هيچ دلهره و ترسي در موقع آپديت و در واقع شما هر وقت آپديت جديد بياد به راحتي انجامش ميديد.
تازه فكر نكنم اگه خالي و بدون برنامه بفروشمش واسه جيلبريك يا نصب برنامه كمتر از ٥٠ تومن واسه كسي هزينه داشته باشه.
شما اين رو ميگي چون قوانين احترام به حقوق برنامه نويس براتون جانيفتاده و اين دزدي رو كه به نظر من با دزدي فيزيكي يكي هست رو قانوني ميدوني.
در هر صورت اين قيمت نهايي هست و اگر كسي از دوستان با همين شرايط حاضر به خريد باشه و واقعا مشتري باشه تا ٢٩٠ پايين ميام بيشترش امكان نداره چون با اين هزينه هايي كه براي خريد و جدا براي دانلود برنامه ها كردم تا همين الانش هم قيمت پايين تر هست.

*Ali*

Registered User
لایک‌ها
1
داداش شرایط شما از من بهتره یعنی؟واسه من 32 بود آک بود 4.3.3 بود که جیل دائم داره محافظ و کپدیس هم داشتا!اینم بذار رو حساب آپ بگردی تو فروم 8 جندتا هست قیمتا دستت میاد
جيلبريك كردن ٥ دقيقه زمان لازم داره در ضمن ورژن ٤.٣.٣ مال شش ماه پيش هست و پر از باگ.
محافظ هم هيچ كار اضافه اي به غير از ضربه زدن به دكمه هاي power و volume انجام نميده و خودم بدون محافظ توي اين مدت و فقط با يه كيف ساده زيپ دار تونستم اينقدر تميز نگهش دارم.
من قيمتم رو با شرايط خودم سنجيدم نه با قيمتهاي بقيه، اونا شرايطشون با من فرق داره.

kawon

Registered User
لایک‌ها
3
توي كاركرد ده ماهش كاملاً تميز مونده و هيچ ضربه اي يا مشكل سخت افزاري پيدا نكرده، دستگاه رو هم با اضافاتي كه قيد كردم ميفروشم حالا شايد كسي براش اپليكيشن قانوني مهم نباشه ولي اون هم مزيت هايي داره از جمله:
عدم نياز به جيلبريك كردن و پول بيخود به مغازه دار دادن، نداشتن هيچ دلهره و ترسي در موقع آپديت و در واقع شما هر وقت آپديت جديد بياد به راحتي انجامش ميديد.
تازه فكر نكنم اگه خالي و بدون برنامه بفروشمش واسه جيلبريك يا نصب برنامه كمتر از ٥٠ تومن واسه كسي هزينه داشته باشه.
شما اين رو ميگي چون قوانين احترام به حقوق برنامه نويس براتون جانيفتاده و اين دزدي رو كه به نظر من با دزدي فيزيكي يكي هست رو قانوني ميدوني.
در هر صورت اين قيمت نهايي هست و اگر كسي از دوستان با همين شرايط حاضر به خريد باشه و واقعا مشتري باشه تا ٢٩٠ پايين ميام بيشترش امكان نداره چون با اين هزينه هايي كه براي خريد و جدا براي دانلود برنامه ها كردم تا همين الانش هم قيمت پايين تر هست.

سلام،

دادا ،‌خيليا خودشون جيلبريك بلد هستند ! و نياري نيست پول بدن بابتش...
واسه برنامه هم ميتونن دانلود كنند يا از پكيج هاي آماده كه پچه ها ميفروشن ، استفاده كنند...
هزينش خيلي كمتر از 50تومن ميشه !
درضمن ، شما با اين كارتون داريد خريدار رو مجبور ميكنيد بازي هاي به سليقه شما رو بخره !‌ شايد اصلا از سليقه شما خوشش نياد تو انتحاب بازي...
شارژر گريفين 35 تومن ؟! :blink:

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
... قوانين احترام به حقوق برنامه نويس براتون جانيفتاده ...

تو اين كشور تنها چيزي كه معنا نداره قانون هست
جسارت منو ببخشيد. بزاريد به حساب آپ!

amin darya

Registered User
لایک‌ها
0
این حداقل قیمتی بود که میتونستم براش بذارم. اگر با این شرایط قیمت ارزون تری تو بازار هست بگین تا منم قیمت رو بیارم پایین.[/QUOTE] اینم یه نگاه بدازین علی آقا http://forum.persiantools.com/t233334.html

*Ali*

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،

دادا ،‌خيليا خودشون جيلبريك بلد هستند ! و نياري نيست پول بدن بابتش...
واسه برنامه هم ميتونن دانلود كنند يا از پكيج هاي آماده كه پچه ها ميفروشن ، استفاده كنند...
هزينش خيلي كمتر از 50تومن ميشه !
درضمن ، شما با اين كارتون داريد خريدار رو مجبور ميكنيد بازي هاي به سليقه شما رو بخره !‌ شايد اصلا از سليقه شما خوشش نياد تو انتحاب بازي...
شارژر گريفين 35 تومن ؟! :blink:
خب چيزي كه من موقع خريد توي بازار ميشنيدم اين نبود و خيليها پول ميگرفتن بابت اين كارها و اصلا منظور من اين نبود كه چقدر هزينه داره و ميخواستم بگم جيلبريك كردن دردسرش بارها و بارها بيشتر از استفاده قانونيه چيزي كه در نهايت وقت و هزينه ش كمتر ميشه تا استفاده از پكيج هاي دزدي نرم افزار.
تنوع بازيها هم در حدي هست كه يه طيف وسيع از سلايق رو پوشش بده، اگر مايل باشيد ميتونم كل ليست برنامه هاي خريداري شده از اكانت iTunes خودمو اينجا بذارم.
بله ٣٥ تومن، مدل كاملش هم: griffin wall charger for iphone/ipad/ipod و سرعت شارژ بسيار عالي و مورد تأييد Apple كه همه شارژرا اينجور نيست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا