شما نوشتی 10 هزار فکر نمی کنی اشتباه نوشتی؟
امکانش هست یه عکس با این دوربین 12 مگاپیکسلیش بگیرین و اینجا قرار بدین ؟
واقعا دوازده مگاپیکسلیه؟!!یا از ایناس که الکی نوشته؟یه عکس تو نور کم بنداز اگه خوب دراورد میخوام
شرمنده،ولی آپ منظور آپ نیست،تا 12 مگاپیکسل
یعنی با توجه به توضیحات(اگر درست متوجه شده باشم) سخت افزاری 5 مگاپیکسله که به شکل نرم افزاری میتونه تا 12 بالا بره
مث یه سری برنامه هایی که بود واسه سری 60 نوکیا که مثلا دوربین 1.3 تبدیل به 3 یا 5 میشد
میشه گفت تاثیر داره رو کیفیت ولی نه آنچنان و ضمن اینکه سوژه باید ثابت باشه چون روند کار به این شکله که چندین عکس میگیره از سوژه و با هم ترکیب میکنه
(تمام گفته های بالا با توجه به تجربیات گذشته است و شاید درست نباشه در این مورد)
آآ||||
حافظه داخلی چقدر داره؟
چقدر باطری نگه میداره؟
باطریش شارژی هست یا باطری خوره؟
فیلم برداری میکنه؟با چه فریمی و رزولیشنی؟
کیفیت عکسبرداری مثل 5 مگاپیکسل همون نوکیا هست یا نه؟
نه بابا دوربینش خوبه حال کردم ایول بهد داداش دوربین 5 نوکیا ان 900 از ایفون 4 جی بهتره دلیل نمیشه همه 5 مگا پیکسلی ها بد باشه که ولی خدایی خیلی باحاله این مارشال خوشم اومد من 6 تا مارشال خراب کردم تا حالا ولی از اینا نبود از این کوچیکا mp3-mp4 بودن
حالا که فروختی بیا درد دل کنیم .... اخه من مثل شما استفاده نمی کنم که صبح میزنم گوشم شبم تو گوشمه بعد تو خاب میبینی مونده زیرم ..... اینه که پدرشون رو در میوردم
فقط تنها مارکی که دووم اورد دستم سونی و ایتاچ و الان یه سامسونگه ولی هیچ کودوم منو ارضا نکرد اینه که الان فقط از کااوون ایکس 7 استفاده میکنم با یه سامسونگ اونم چون کوچیکه
برو پلیر کاوون بگیر ببین کیفیت صدا چیه بعد اپاد رو پرت میکنی رو دیفاااااااااار
ایپادت چیه ؟؟؟ من ایتاچ64 گیگ داشتم همینجا دادمش رفت باب فقط گوشیه من که از کیفیت صداش راضی نبودم