• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد MP4 transcend

mindhunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
یک عددMP870 Transcend mp4 4gig دارم دسته 2 هست اما روکششو هنوز باز نکردم و روی صفحش هم ضد خش موجوده، کوچکترین خط خوردگی وجود نداره روی این دستگاه . جعبه و مشخصات و کتابچه و همه چیزش موجوده. 4 گیگابایت حافظه داخلی داره که با ساپورت کردن MicroSD میتونه تا 32 گیگابایت ساپورت کنه. مدت زمان پخش بین 10 تا 22 ساعته و بستگی به خروجی ( هدفون) شما داره. خلاصه یک دستگاه فوق العادست در ضمن این محصول ساخت اصل تایوانه و کیفیت صداش در برابر قیمت قابل مقایسه با نمونه های موجود در بازاره. وضعیت هدفون ها خوبه اما من پیشنهاد می کنم از هدفون دیگه ای استفاده کنید تا به کیفیت صدا پی ببرید. هدفون های خودش چنگی به دل نمیزنه اما خیلی تمیز صدارو پخش میکنه . من خودم آهنگ سازم و از این کیفیت لذت بردم.این دستگاه قابلیت پخش فایل های تصویری Mpeg4 FLV RM RMVB را دارا می باشد. هم چنین فایل های صوتی mp3 ogg wav FLAC WMA اینارو داره همچنین عکس رو هم نشون میده رادیو داره فایل تکست هم باز میکنه قابلیت پخش Lyrics موزیک رو هم داره خدایی چیز خوبیه.

قیمت پایه این دستگاه 150هزار تومان هست. دستگاه بکسی که قیمت بالاتری بگه فروخته خواهد شد
با تشکر
برای توضیحات بیشتر اس بدین 09370415198

دوستان عکس دارم اما آپلود نمیشهSP_A0315.jpg

Last edited:
بالا