yashooora
Registered User
سلام خدمت دوستان عزیزم و دشمنان عزیزم به قول احسان
میریم یک راست سر اصل مطلب
گوشی برایه یکی از اقوام هستش گوشی دیزایر رو ورداشت و این رو گذاست برای فروش
گوشی مشکی در حد اک و بدون نقطه ای هستش از ابتدا محافظ ال سی دی و گارد گریفین اصلی داشته
اگر محافظ ال سی دی رو تعویض کنید میشه خوده نو
وسایلش کامل و سالم هستش
هندزفری فقط جهت تست استفاده شده
کارکرد گوشی بین 2 تا 3 ماه هستش و کم کار هستش
روی کیبوردش حروف فارسی داره
ساخت چین هستش ولی من فرقی بین این و تایوانش ندیدم والا!
گارانتی هم نداره به سلامتی که بیاید بگید به گارانتی اعتقاد ندارید و گارانتی تو ایران الکی هستش
قیمت نوش تو سایت دیجی کالا با گارانتی یاس 624000 تومان هستش و تو سایت هایه دیگه از 500000 تومان هستش تا 600000 تومان هستش
ما نقطه وسط رو میگیریم یکمی پایینتر یعنی 530000 تومان رو به عنوان قیمت نوش
قیمت رو هم با همه این تفاصیر و صحبت ها میذارم 355000 تومان
قیمت گاردش فقط 10 تومنه الان پس گوشی میشه 345000 تومان واسه شما!دیگه قیمتش رو منطقی گذاشتم نسبت به قیمت روز دستگاه
به نکات زیر توجه شه حتما:
اگر دوستتون ارزون میده طبقه 6 علائدین ارزونتر داره سره کوچتون ارزونتره یکیو میشناسید میفروشه خیلی ارزونتر حتما ازون تهیه کنید و صفحه رو ببندید
نیاید بحث راه بندازید یادش بخیر و اینا منم اینو گرون بفروشم باید گرون بخرم پس این وسط من سودی نکردم
همین و ممنون
مشاهده پیوست 216802مشاهده پیوست 216803مشاهده پیوست 216804مشاهده پیوست 216805
میریم یک راست سر اصل مطلب
گوشی برایه یکی از اقوام هستش گوشی دیزایر رو ورداشت و این رو گذاست برای فروش
گوشی مشکی در حد اک و بدون نقطه ای هستش از ابتدا محافظ ال سی دی و گارد گریفین اصلی داشته
اگر محافظ ال سی دی رو تعویض کنید میشه خوده نو
وسایلش کامل و سالم هستش
هندزفری فقط جهت تست استفاده شده
کارکرد گوشی بین 2 تا 3 ماه هستش و کم کار هستش
روی کیبوردش حروف فارسی داره
ساخت چین هستش ولی من فرقی بین این و تایوانش ندیدم والا!
گارانتی هم نداره به سلامتی که بیاید بگید به گارانتی اعتقاد ندارید و گارانتی تو ایران الکی هستش
قیمت نوش تو سایت دیجی کالا با گارانتی یاس 624000 تومان هستش و تو سایت هایه دیگه از 500000 تومان هستش تا 600000 تومان هستش
ما نقطه وسط رو میگیریم یکمی پایینتر یعنی 530000 تومان رو به عنوان قیمت نوش
قیمت رو هم با همه این تفاصیر و صحبت ها میذارم 355000 تومان
قیمت گاردش فقط 10 تومنه الان پس گوشی میشه 345000 تومان واسه شما!دیگه قیمتش رو منطقی گذاشتم نسبت به قیمت روز دستگاه
به نکات زیر توجه شه حتما:
اگر دوستتون ارزون میده طبقه 6 علائدین ارزونتر داره سره کوچتون ارزونتره یکیو میشناسید میفروشه خیلی ارزونتر حتما ازون تهیه کنید و صفحه رو ببندید
نیاید بحث راه بندازید یادش بخیر و اینا منم اینو گرون بفروشم باید گرون بخرم پس این وسط من سودی نکردم
همین و ممنون
مشاهده پیوست 216802مشاهده پیوست 216803مشاهده پیوست 216804مشاهده پیوست 216805
Last edited: