rambo_jaky
Registered User
با سلام خدمت دوستان ؛بزرگواران؛کارشناسان و دشمنان عزیز و گرامی
حدود دو هفته پیش از همین فروم خریداری شده اینم لینکhttp://forum.persiantools.com/t303457.html
دوستان چون دوربین دم دستم نبود همون عکسای دوستمون رو گزاشتم
دستگاه بسیار بسیار تمیز و بدون هیچگونه خط و خش میباشد در ضمن این تبلت سیم کارت هم میخوره وکیفیت مکالمه بسیار خوبی داره
یک عدد کیف محافظ بسیار عالی هم به قیمت 30 تومن روش انداختم که خیلی زیباش میکنه
همراه با تبلت یک پک نرم افزار و بازی های hd به خریدار تقدیم میشه شاید اگه مشتری خوب و سربه راه بیاد براش یه هندزفری سونی که کیفیت خوبی داره هم تقدیم خریدار بکنم
دستگاه تا شهریور 92 گارانتی داره (گارانتی مایکروتل) در ضمن باتریش واقعا عالیه !
پیشنهاد تعویض هم ندید چون تعویض نمیکنم
در مورد قیمت هم خواهش میکنم بحث کارشناسی انجام ندید
اگر خواستید و حوصله داشتید یه آپ ناقابل هم برای ما بدید دعاتون میکنم
شرایط فروش در زنحان کاملا حضوری و در شهرستان هم اول واریز بعدا ارسال
اینم لینک مشخصات
دوستان دو هفته قبل 850 خریداری شده هرچند قیمتا رفته بالا ولی من همون 850 رو پایه میزارم زیر پایه هم اصلا مقدور نیست
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - 16GB - تبلت سامسونگ گلاکسی تب 2 7 پی 3100 - 16 گیگابایت
با خریدار واقعی هم صد در صد راه میام در ضمن قیمت آک این تبلت فکر کنم الان دیگه بالای 1200000 هستش
حدود دو هفته پیش از همین فروم خریداری شده اینم لینکhttp://forum.persiantools.com/t303457.html
دوستان چون دوربین دم دستم نبود همون عکسای دوستمون رو گزاشتم
دستگاه بسیار بسیار تمیز و بدون هیچگونه خط و خش میباشد در ضمن این تبلت سیم کارت هم میخوره وکیفیت مکالمه بسیار خوبی داره
یک عدد کیف محافظ بسیار عالی هم به قیمت 30 تومن روش انداختم که خیلی زیباش میکنه
همراه با تبلت یک پک نرم افزار و بازی های hd به خریدار تقدیم میشه شاید اگه مشتری خوب و سربه راه بیاد براش یه هندزفری سونی که کیفیت خوبی داره هم تقدیم خریدار بکنم
دستگاه تا شهریور 92 گارانتی داره (گارانتی مایکروتل) در ضمن باتریش واقعا عالیه !
پیشنهاد تعویض هم ندید چون تعویض نمیکنم
در مورد قیمت هم خواهش میکنم بحث کارشناسی انجام ندید
اگر خواستید و حوصله داشتید یه آپ ناقابل هم برای ما بدید دعاتون میکنم
شرایط فروش در زنحان کاملا حضوری و در شهرستان هم اول واریز بعدا ارسال
اینم لینک مشخصات
دوستان دو هفته قبل 850 خریداری شده هرچند قیمتا رفته بالا ولی من همون 850 رو پایه میزارم زیر پایه هم اصلا مقدور نیست
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - 16GB - تبلت سامسونگ گلاکسی تب 2 7 پی 3100 - 16 گیگابایت
با خریدار واقعی هم صد در صد راه میام در ضمن قیمت آک این تبلت فکر کنم الان دیگه بالای 1200000 هستش

دوستان زیر پایه اصلا راه نداره
تبلت به اندروید 4-1-1 ابدیت رسمی شده
بدون هیچ خطو خشی
اول واریز بعد ارسال
مهلت تست 12 ساعته میدم تا خیالتون راحت باشه
Last edited: