• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک لپ تاپ توشیبا corei7-2ghz \ 6gig ram \ hdd 500 \ hdd protection \ blueray مدلa665

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
مشکل دستگاه با نصب مجدد درایور کارت صدا حل شد:eek: قیمت پایه بازم همون 1700. ینی 150 زیر قیمت. تاریخ گارانتیش و ثبت سریالش رو هم از شرکت میتونید استعلام کنید که مطمئن شید دست دو نیست و دو روزه خریداری شده و گارانتی هم نرفته! از ظاهر دستگاه هم مشخصه! مشما دور lcd هنوز روشه! خلاصه کسی خواست در خدمتم.

فقطم دارم قیمت خرید میدم که زودتر بره! چون عرض کردم شهرری دستگاه با این کانفیگ کسی نمیگیره اصولاً ! :eek: از همه راحت تر اینه که تشریف بیارید دستگاهو در مغازه ببینید که خیالتون راحت باشه دارید آک خرید میکنید!

عرض سلام دارم خدمت دوستان گل:)

یه دستگاه toshiba satellite a665 s5182 برا فروش دارم!
cpu INTEL corei7 2630QM , 6meg cash , sandy bridge , socket 988b rPGA
6gig ram ddr3 . 2 slot. 1*4gig + 1*2gig
مدل رم: pc3-10700 سامسونگ
گرافیک اینتل اچ دی 1gig
lcd 15.6

blueray driver

+ یه امکان خیلی توپ :cool: قابلیت HDD PROTECTION داره! زمانی که لپ تاپ رو در حالت روشن جا به جا کنید هد هاردو روی surface مماس میکنه که مشکلی برا هارد پیش نیاد! فک کنم احتمال آسیب دیدن هاردش نزدیک به صفر باشه با این حرکت!:cowboy:
(نکته اینکه همینجوری لپ تاپ روشن رو چپش نکنید! همه دستگاها که نداره از این قابلیتا:D یک در 30 پیش میاد ولی به هر حال پیش بیاد یه خرج الکی برا هارد میفته رو دستتون! )

جریان فروشم اینه که یه مشتری این کانفیگو و مدلو پسند کرد و گفت میخوام و منم طبق روال همیشه یه بیعانه گرفتم و گفتم پیک کرد. منتها مشتری که اومد تحویل بگیره دستگاهو باز کردم تست کنم تحویلش بدم ، وقتی صداشو تا آخر بردیم بالا:p اسپیکر سمت چپی در حد 2 اپسیلون:D نویز داشت. این بنده خدام هم گفت من برا فلان کار میخوامو تو کار میکسم و خیلی برام مهمه و خلاصه نمیخوام این دستگاهو!:wacko::wacko: البته راست میگفت کارش عکس و فیلمبرداریه. هرچند ایرادش اینقدر نامحسوس بود که عمرا اخلالی ایجاد نمیکرد تو کارش :eek:

در هر صورت من جهت اعتمادسازی هم که شده! (+اینکه حق با طرف بود خو:eek:hno:)، گفتم مورد نداره فردا یکی دیگه برات میارم :cool:، خلاصه یه دستگاه دیگه بهش دادم برد وجریان به خوبی و خوشی تموم شد :rolleyes:

منتها من روم نشد این دستگاه اولو مرجوعی کنم :wacko: چون هم خیلی وقته با طرفم کار میکنم و همیشه برام قیمت عالی زده و هم ایرادش خیلی ریزه! و فقطم با یه فرکانس صوتی مشکل داره!!:blink: ینی با اکثر ترکایی که پلی کنید اصلا مشکلی نداره کلا!! رو بعضی اهنگا مثلا 5درصد شاید نویز داره اگه صداش بالای 80-90درصد بره. خلاصه دیدم خودم باید پاشم تا پاساژ ایران برم تا به رفیقم تفهیم کنم دستگاه ایراد داره :lol: لذا کلا بیخیال شدم! گفتم میزارم برا مشتری بعدی.

مسئله اینجاست که این دستگاه چون قیمتش بالاس مشتریش کمه این اطراف:D (چون مغازه من شهرری است! )

پس دستگاه هیچ ایرادی نداره به هیج عنوان!
فقط اسپیکرش!
که سمت راستیش که 100درصد اکی هست! سمت چپیش رو بعضی ترک های خاص( که فرکانس خاصی تولید میکنه!) ، تو صدای بالای 80درصد مشکل داره و یه کم نویز ایجاد میکنه در حد 5 درصد کل صدای خروجی شاید! شایدم کمتر ! :eek:hno: با هدفون اصلا اصلا مشکل نداره! ینی فک نکنید کارت صدا مشکل داره :p

قیمت یوزرش 1850 هست. من قیمت پایه رو 150 پایین تر در نظر میگیرم! چون بازارو بگردین تا 1800 هم گیر میاد :wub: هرچند الان دوباره داریم رو اوج میریم ماشالا :wacko: ینی هرروز قیمتش میره بالاتر. به هر حال من همون قیمت اول هفته رو ملاک میگیرم...

پس قیمت پایه رو طبق عرف فروش که 1850 هست، 1700 در نظر میگیرم!

به اولین خریداری که 1730 بخواد فروخته میشه! ;)

کیف و موس و بند و بساط هم نداره! دستگاهو تو کارتن اصلی خودش که سریالش و گارانتیش هم ثبته تحویلتون میدم.

چهت اطلاعات بیشتر میتونید تماس بگیرید همه جوره در خدمتم;)
09352149964
حیدر

به امید پی ام یاهو نباشید که این دو سه روزه اصلا فرصت نمیشه آن شم..:(

برای تحویل گرفتن و خرید هم تشریف بیارید مغازه (تهران-شهرری هستم. هرکس آدرس رو خواست تماس بگیره یا بگه پ.خ کنم براش یا...) ، هرجوری که دوست داشتین لپ تاپو تست کنید اگر دوست داشتین خرید کنید دوست نداشتید نخرید. هیچ مشکلی نداره:)

دوستان شهرستانی هم با یه دوست تهرانی هماهنگ کنن بیاد مغازم تحویل بگیره دستگاهو. که خیال هردومون راحت باشه:king:

و اما مهم ترین مطلب :D
لطفا اصلاً اصلاً چونه نزنید! دستگاه نو رو 150زیر قیمت دارم میدم. ترجیح میدم یه ماه جنسم بخوابه و 1800 ردش کنم به عنوان نو، تا اینکه بخوام حتی یه ریال زیر 1700 بفروشمش :happy: چون مغازه گذاشتم به عنوان نو میفروشمش! و به خاطر ایرادی که داره 50 هم زیر قیمت میدم که مشتری هم راضی باشه! اینجا دارم 100 زیر قیمت فروشم میدم. پایین تر دیگه برام ضرره (چون زیر قیمت خریدمه!) پس نمیفروشمش میزارمش پشت ویترین!

Last edited:

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
با سلام دوست عزیز عکس از لبتاپ رو فراموش کردین

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام دوست عزیز عکس از لبتاپ رو فراموش کردین

مهندس الان دستگاه تو کارتنه آخه

از کارتن عکس بگیرم یا درش بیارم از خودش بگیرم؟

چون دستگاه هیچ فرقی با نو نداره ها! قیمت خرید دارم میدم فقط به خاطر اون ایراده کوچیکشه که شایدم با تعویض ویندوز حل شه :D

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
مهندس الان دستگاه تو کارتنه آخه

از کارتن عکس بگیرم یا درش بیارم از خودش بگیرم؟

چون دستگاه هیچ فرقی با نو نداره ها! قیمت خرید دارم میدم فقط به خاطر اون ایراده کوچیکشه که شایدم با تعویض ویندوز حل شه :D

این هم از اون حرفا بود...

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
این هم از اون حرفا بود...

از کدوماش دقیقا؟
2i8d4ao.gif

درایور صداشو از device manager ، کلا uninstall کردم ، دوباره نصب کردم، حل شد کلا !
Bananeyessss.gif

اصن فک کنم نصب نبود صداش! زنگ زدم به رفیقم که ازش دستگاه میگیرم جریانو گفتم، گفت این چون صداش دالبیه درایورش باید حتماً از درایورهای خودش استفاده بشه، درایور خود ویندوزو پاک کن و.... خلاصه منم اینکارو کردم ردیف شد.

لا مصب چه صدایی داره الان :blink::blink: صداش خیلی خیلی توپه
2chw5mg.gif

مشکل دستگاه حل شد. قیمت پایه 1750. ینی 100 زیر قیمت. تاریخ گارانتیش و ثبت سریالش رو هم از شرکت میتونید استعلام کنید که مطمئن شید دست دو نیست! از ظاهر دستگاه هم مشخصه! مشما دور lcd هنوز روشه! خلاصه کسی خواست در خدمتم. :)

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان لطفا جهت خرید اقساط و چک و... تماس نگیرید شرمندم.:(

150 زیر قیمت میخوام بدم که نقدی بفروشم. و الا در مغازس بالاخره تا یه ماه دیگه که مشتری پیدا میشه براش! بهش قیمت فروش میدم نه قیمت خرید خودم!

ضمن اینکه بخوام اقساط بدم مشتریشو دارم همین الانم.

پس فقط 1700 نقدی خواستین تماس بگیرید.:blush: 150 زیر قیمته دیگه! دستگاه نو هست تشریف بیارید مغازه ببینید دستگاهو تصمیم بگیرید. فقط بعد از پرسیدن قیمت که 1850 هست بگین از پی تی اومدین که 150 شو مجبور شم کم کنم :D

قبلشم هماهنگ کنید که خودم باشم.

یا علی مدد :)

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
همچنان موجوووووووووووددد

دیدنش خرج نداره ها:blush:
فقط تا شهرری اومدنش یه کم خرج داره :D

صدای خیلی توپی داره، سیستم کولینگ خیلی توپ! محافظ ضد تکان هارد !

ینی کلا دستگاهیه که عمری کار میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا