• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک مجموعه عروسک متنوع به قیمت استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
این مجموعه عروسک + چندتا عروسک گنده رو برای فروش گذاشتم .کلا برای تزیین اتاق کودک و رو مبل و رو تخت حرف ندارن . همه شون هم اصلین و باکیفیت . هم به صورت تکی فروخته میشن و هم اینکه اگه با هم بخواین با یه تخفیف درست و حسابی تقدیم خواهد شد .

یک مجموعه ی ده تایی که توشون یه عروسک مشهور furby سخنگو هست ( با فلش قرمز مشخص شده ) که ظاهرا اتصالی داره . بعضی وقتها حرف میزنه و حرکت میکنه و بعضی وقتها نه . یکی میخواد سرویسش کنه تو آمازون هم قیمت نوش از 50$ تا 100$ هست Amazon.com: Furby Model 70-800 Grey + Black Tiger Electronic Furbie: Toys & Games

قیمت ده تاش 40000 تومن مقطوع .

Last edited:

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
مورد دوم یک خرس خوابیده مناسب رو فرش اتاق کودک یا رو تخت یا مبل . جنس اصلی و با کیفیت

قیمت 25000 تومان

Last edited:

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
مورد سوم یک پلاتیپوس یا اردک جنس اصلی و با کیفیت . مناسب اتاق کودک یا رو مبل

قیمت 15000 تومان

Last edited:

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
مورد چهارم یک کیف دخترانه اصلی خیلی خوشگل ...مناسب برای سنین دو تا 6 سال
قیمت 15000 تومن

Last edited:

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
مورد پنجم :
یک قلاده سگ متحرک ... حرکت میکنه ... پارس میکنه .... دور خودش میچرخه ... سرش رو تکون میده ... غر غر میکنه و خیلی بامزه و جالب توجهه .

کاملا سالم

قیمت 25000 تومان مقطوع

Last edited:

geniusElite

Registered User
لایک‌ها
0
پلاتی پوس یا اورنی تورنگ اردک نیست یه پستانداره تخم گذاره از رده پستانداران و راسته تک‌سوراخیان فقط سه تا جونور هستن که در راسته تک سوراخیان هستند پلاتیپوس یکیشه

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
پلاتی پوس یا اورنی تورنگ اردک نیست یه پستانداره تخم گذاره از رده پستانداران و راسته تک‌سوراخیان فقط سه تا جونور هستن که در راسته تک سوراخیان هستند پلاتیپوس یکیشه

ممنون از بذل توجه و راهنماییتون. اصلاح شد .

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام داداش تو عکس اول اون کناره قرمز لاکیه سمت چپ فروشه ؟ قیمت لطفا؟

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش تو عکس اول اون کناره قرمز لاکیه سمت چپ فروشه ؟ قیمت لطفا؟

سلام . اون کناره نیست . یه قالیچه ی دستبافه . قیمتشم حدود یک میلیونی میشه . کرک و پشمه . هنوز هم پرداخت نشده .
خواستین میتونم براتون تهیه کنم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
ممنون که جواب دادی عزیز گل های شاه عباسی داره مال کجاست؟ شرمنده من 2 سال تو کار فرش بودم ولی هیچی هنوز سر در نمیارم واسه همین زدیم تو کار کامپیوتر.
شما از فرش سر در میارید ؟ کسیو دارید تو اینکار ؟ چون از سلیقت خوشم اومد رنگ لاکی قشنگی انتخاب کردی.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
به نام خدا سلام سمت راست اون عروسک وسطی که فلش زدی سمت راست اش قوباغه هه نا اونورش اون تکی چند؟ قیمت و با تخفیف پخ کنید متشکرم. در ضمن تو پخ بگید که کجا هستید اگر تهران کجاش ممنون.

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
به نام خدا سلام سمت راست اون عروسک وسطی که فلش زدی سمت راست اش قوباغه هه نا اونورش اون تکی چند؟ قیمت و با تخفیف پخ کنید متشکرم. در ضمن تو پخ بگید که کجا هستید اگر تهران کجاش ممنون.

آقا خدایی ده تاش با هم چهارصد هزار ریال معادل چهل هزارتومان میشه . پولی نیست . الان یکی از این نی نی ها سی چهل تومنه .

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
آقا خدایی ده تاش با هم چهارصد هزار ریال معادل چهل هزارتومان میشه . پولی نیست . الان یکی از این نی نی ها سی چهل تومنه .

فدات شم پول ندارم اون سمت راستی که لباس مربع مربعی رو داره سه هزار تومان ازت برمیدارم اگه میدی که هیچی , یه وقت نریزیشون دور ها اگه به این فکر افتادی خیلی در اشتباه هستی ... اگه تهرانی بگو کجاش هستی قرار حضوری بگذاریم در غیر اینصورت ارزش نداره

dani1363

Registered User
لایک‌ها
0
فدات شم پول ندارم اون سمت راستی که لباس مربع مربعی رو داره سه هزار تومان ازت برمیدارم اگه میدی که هیچی , یه وقت نریزیشون دور ها اگه به این فکر افتادی خیلی در اشتباه هستی ... اگه تهرانی بگو کجاش هستی قرار حضوری بگذاریم در غیر اینصورت ارزش نداره

ممنون دوست عزیز . تهران نیستم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا