• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک محصول کاملا جدید !!! شما هم به آین محصول نیاز دارید!!!!

KAREEM5

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان .

یه محصول کاملا جدید برای شما.

کیف چرمی محافظ کارت سوخت, کارت های بانکی و کارت تلفن در مقابل امواج موبایل!!!!

- آیا می دانید کارت سوخت و کارت های بانکی در مقابل اشعه موبایل به سرعت می سوزند؟
- آیا تجمع کارت های بانکی, سوخت و تلفن در جیب شما باعث از بین رفتن زود به زود آنها می شود؟
- آیا تا بحال کارت سوخت و کارت بانکی شما در اثر امواج موبایل سوخته است؟
- آیا می دانید هزینه صدور کارت سوخت المثنی 100000 ریال می باشد؟

این کیف دارای یک لایه مخصوص در قسمت بیرونی خود می باشد که اجازه عبور امواج موبایل را
به داخل کیف نمی دهد و از سوختن کارت ها جلوگیری کرده و از آنها محافظت می کند.

قیمت این محصول فقط 3800 تومان می باشد
در صورت خرید نقدی قیمت فقط 3040 تومان می باشد

اگر شما می خواهید از کارایی ضد اشعه بودن کارت محافظ سینا مطمئن شوید لینک زیر را کلیک کنید.

تست تصویری کیف کارت سوخت سینا

تصاویر محصول :

largepic.jpg
1.jpg
2.jpg
mobile.jpg

لینک خرید و سفارش محصول

موفق باشید.;)

KAREEM5

Registered User
لایک‌ها
13
عزیز من درسته اینی که شما می گی خاصیت ضداشعه نداره .

من فیلمش رو برات گذاشتم که ببینی که واقعا کار می کنه.

می تونی از دستفروش هم بخری .

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
زیاد از این کیفها دیدم ولی چون همیشه فقط جمله " یک لایه از جنسی خاص " رو شنیدم نخریدم. اگر بگید این جنس ضد امواج چیه که آدم بدونه چی میخره خب افراد بیشتری ترغیب به خرید میشن.

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
حالا من قصد خراب کردن تاپیک ندارم
ولی از این کیفا تو مترو تهران زیاد میان دستفروشا میفروشن 1500-1700
نه بابا 1700 چیه داش میداد 1000 تومن من 4 تا خریدم 3800

KAREEM5

Registered User
لایک‌ها
13
شما فیلم رو ببین می فهمی که ضداشعه است .

اگه بخوام لایه رو بگم که فردا هزارتا سایت تو اینترنت این محصول رو می فروشند.

بالاخره شما یه درصد هم به تولید کننده این محصول حق بدید

تازه جنس این محصول چرم مصنوعیه(ضمانت کارش حداقل 2 ساله ) و با فوم هایی که همه جا می دن 1700 فرق می کنه.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
دوست من فیلم رو دیدم. خب کارت متروی من هم وقتی توی کیفه رو دستگاه کار نمیکنه و وقتی بیرون میارم کار میکنه. کیفم هم چرم اصل هست. یعنی کیفم ضد امواجه؟
بعضی سایت ها گفتن کیفشون جنسش از الیاف نقره هستش. با گفتن جنسش که فکر نکنم به این راحتی تولید از دست در بره. کلا توضیح کامل باعث فروش بهتر میشه.

KAREEM5

Registered User
لایک‌ها
13
دوست من فیلم رو دیدم. خب کارت متروی من هم وقتی توی کیفه رو دستگاه کار نمیکنه و وقتی بیرون میارم کار میکنه. کیفم هم چرم اصل هست. یعنی کیفم ضد امواجه؟
بعضی سایت ها گفتن کیفشون جنسش از الیاف نقره هستش. با گفتن جنسش که فکر نکنم به این راحتی تولید از دست در بره. کلا توضیح کامل باعث فروش بهتر میشه.

شما چطور می گید که مترو کارتتون رو داخل کیف نمی خونه. امواج مغناطیسی از هر جنسی عبور می کنه . بجز از بعضی جنس های خاص

من نمی گم از جنس نقره یا الیاف نقره است که اگه بود این قیمت نبود که!!!

من خودم چند تا کارت بانکی سوزونده ام ولی از وقتی این کیف توی جیبمه 7 تا کارتم سالمه (حدود 2 ساله)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
به کیلیپ فقط زمانی می شه اعتماد کرد که اون کارت رو توی یه کیف معمولی هم بذارید و امتحان کنید !

یعنی کیف شما در برابر یه کیف معمولی تست بشه !

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
جالبه پس منم از این کیف ها دارم چون تا حالا نشده کارتام بسوزن اتفاقا همیشه هم موبایل رو با کیفم میگیرم دستم فقط یه لایه چرم بینشون هست همین از کارت بانکی بگیر تا کارت دانشگاه و سربازی تا حالا هیچ کدومشون خراب نشده

KAREEM5

Registered User
لایک‌ها
13
به کیلیپ فقط زمانی می شه اعتماد کرد که اون کارت رو توی یه کیف معمولی هم بذارید و امتحان کنید !

یعنی کیف شما در برابر یه کیف معمولی تست بشه !

مشکلی نداره . من این کلیپ رو در فرصت مناسب آپدیت می کنم . ولی همه می دونند که وقتی کارت مترو رو داخل کیف معمولی قرار می دی از گیت ورودی می تونی رد بشی. یعنی امواج عبور میکنه

جالبه پس منم از این کیف ها دارم چون تا حالا نشده کارتام بسوزن اتفاقا همیشه هم موبایل رو با کیفم میگیرم دستم فقط یه لایه چرم بینشون هست همین از کارت بانکی بگیر تا کارت دانشگاه و سربازی تا حالا هیچ کدومشون خراب نشده

عزیز خرید این محصول برای کسانیکه کارت سوختشون یا کارت بانک شون از بین رفته ارزش داره . می دونید که بعضی موبایل ها امواج مضر کمتری دارند که درصد این امواج مضر یه رده بندی جهانی هم داره. همین الان روزی 40 الی 50 تا سفارش از این کارت دارم که تماس می گیرند و تشکر می کنند چون تست کردند و جواب گرفتند.

KAREEM5

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز این فروش پستی اینترنتیه و هزینه ازسال با خریداره .

این قیمتی که اعلام شده قیمت خود کیف هست و درصورت خرید نقدی 20 درصد تخفیف داره.

بالا