• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک نوت بوک Acer Aspire one D250 اصل ایتالیای یک هفته کار کرده !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyar77gh

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان عزیز !!!

من حدود یک ماه پیش یک دستگاه نوت بوک acer aspire one D از یکی از فامیل هام در ایتالیا هدیه گرفتم از اون جایی که خودم PC و ipad 2 دارم و نیازی به داشتنش ندارم و فقط 1 هفته ازش استفاده کردم ، میخوام اون رو با شرایط خوبی بفروشم :
1-این دستگاه رو از ایتالیا بهم دادن یعنی از این چینی های آشغالی که الآن تو بازار هست و زود خراب میشه نیستش .
2- ویندوز این دستگاه XP بود و من 40,000 تومان دادم تا ویندوز 7 اوریجینال روش بریزن .
3- من اون برنامه هایی رو که بدرد نمی خوره رو پاک میکنم ولی آنتی ویروس نورتون 360 خودمو که 25,000 تومان پولشو دادم رو میذارم براتون باشه که اگه خواستید داشته باشیدش و اگر نه که پاکش کنید .

4- مشخصات این دستگاه :

اندازه صفحه : LED 10,1 اینچ
گرافیک : 256 MB
رم : 1 GB
هارد دیسک : 160 GB
پردازنده : intel Atom
قدرت پردازش : 1.6 GHz
ویندوز 7 starter 32bit اوریجینال
دارای 3 پورت USB
دارای Wi-Fi
باتری 3 سلولی با 4.5 ساعت دوام
بسیار سبک و نازک ( تا حدی شبیه به Ultra book ها )
این یک نوت بوک کوچیک و جمع و جوره و به دردتون میخوره . من حتی میتونم بازی هایی که قدرت پردازش 2.0 GHz رو نیاز دارن رو هم به راحتی در این بازی کنم .
رنگش هم یه آبی پر رنگ و بسیار زیباست .

.................................

قیمت این دستگاه در بازار 450,000 تومان هست و با اون چیزایی که روی مال من هست بهتون میدن 500,000 تومان . به خاطر نو بودنش و این شرایط عالی ای که داره ، من اینو بهتون میدم 400,000 تومان ( ولی شاید تا 360,000 هم باهاتون راه بیام ولی کمتر از این دیگه نمیتونم بهتون بدم چون به پولش نیاز دارم .)

شرایط فروش :

فروش حضوری در شهر خودم ( تهران )
در شهر های دیگه پس از واریز شدن وجه براشون با پست پیشتاز ارسال میشه ( بیمه هم میکنمش ) .

اینم چند تا عکس ازش :

دوستان ، به دلیل آپلود نکردن عکس ، سایت تاپیکمو بست ولی من یکی دیگه درست کردم و 4 تا عکس هم گذاشتم ولی متاسفانه بزرگ شد . برای اینکه عکس رو درست حسابی ببینید ، دانلودش کنید تو desktop خودتون و از اونجا ببینید .

فایل های ضمیمه

• تصویر009.jpg
    تصویر009.jpg
    628.5 KB · نمایش ها: 252
  • تصویر013.jpg
    تصویر013.jpg
    413.4 KB · نمایش ها: 253
  • تصویر014.jpg
    تصویر014.jpg
    554.1 KB · نمایش ها: 248
  • تصویر018.jpg
    تصویر018.jpg
    426.4 KB · نمایش ها: 237
Last edited:

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
قصدم تخریب تاپیک نیست دوست عزیز ولی شما داری حرفهایی میزنی که واقعا بیشتر به شوخی شبیه هست

اول از همه شما یه تحقیقی بفرما ببین برند acer کجایی هست و مبداش از کجا اومده و در کجا مونتاژ میشه. بعد بگو نت بوک اصل ایتالیا

این چیزی که شما از ایتالیا آوردی دلیل نمیشه ساخت ایتالیا باشه و هر acer ای در هر نقظه از دنیا از طریق یک کشور داره تولید میشه.

اگه این حالت درست باشه هر کالایی که از آمریکا میاد اصل آمریکاست دیگه؟ لطفا از طرح این واژه دوری کن که همه میدونن چی به چیه

نکته دوم اینکه بهتر نبود همون تاپیک قبلیتون رو آپدیت میکردید؟ به نظر خود شما زدن تاپیک موازی برای یه جنس درسته؟

ما باید به قوانین هر مجموعه ای که توش قرار داریم احترام بزاریم

mahyar77gh

Registered User
لایک‌ها
19
قصدم تخریب تاپیک نیست دوست عزیز ولی شما داری حرفهایی میزنی که واقعا بیشتر به شوخی شبیه هست

اول از همه شما یه تحقیقی بفرما ببین برند acer کجایی هست و مبداش از کجا اومده و در کجا مونتاژ میشه. بعد بگو نت بوک اصل ایتالیا

این چیزی که شما از ایتالیا آوردی دلیل نمیشه ساخت ایتالیا باشه و هر acer ای در هر نقظه از دنیا از طریق یک کشور داره تولید میشه.

اگه این حالت درست باشه هر کالایی که از آمریکا میاد اصل آمریکاست دیگه؟ لطفا از طرح این واژه دوری کن که همه میدونن چی به چیه

نکته دوم اینکه بهتر نبود همون تاپیک قبلیتون رو آپدیت میکردید؟ به نظر خود شما زدن تاپیک موازی برای یه جنس درسته؟

ما باید به قوانین هر مجموعه ای که توش قرار داریم احترام بزاریم

1 - منظورم از ایتالیایی اینه که وقتی کالایی در ایتالیا سفارش داده بشه تا بسازند ، چون ایتالیا از کشور های درجه یک اروپا و جهانه ، برند ها میان از جنس های بهتری برای ساختنش استفاده میکنن ولی اگه یه کشوری مثل ایران
سفارش بده ، مظمئنا جنس های به کار رفته در نوت بوکی که برای ایران درست شده به مرغوبیت اونی که برای ایتالیا درست شده نیست .

2- برای این دوباره تاپیک زدم چون تاپیک قبلیمو حذف کرده بودند . اون وقت چجوری تاپیک حذف شده رو آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز يكم حجم عكسها رو بيار پايين تا بهتر و زودتر نمايش داده بشه

من تاره به این سایت اومدم و بلد نیستم عکس ها توی سایت رو چحوری کوچیک کنم . اگه کسی بلده لطفا بهم بگه تا عکسا رو درست کنم .

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
منظورم از ایتالیایی اینه که وقتی کالایی در ایتالیا سفارش داده بشه تا بسازند ، چون ایتالیا از کشور های درجه یک اروپا و جهانه ، برند ها میان از جنس های بهتری برای ساختنش استفاده میکنن ولی اگه یه کشوری مثل ایران
سفارش بده ، مظمئنا جنس های به کار رفته در نوت بوکی که برای ایران درست شده به مرغوبیت اونی که برای ایتالیا درست شده نیست .

خوب برای این نکته ذکر سفارش ایتالیا یا وارد شده از ایتالیا کفایت میکنه. خیلی از دوستان از کشورهای دیگه جنسی رو وارد میکنند و به فروش هم میرسونند ولی کسی اینگونه با واژه ها بازی نمیکنه

ضمنا این موردی که شما میفرمایید در مورد کالاهای لوکس صدق میکنه و کالایی که سر و تهش 200 دلار قیمت نداره نمیان و خط تولیدی جدا ایجاد کنند که بخوان کیفیت اون رو تغییر بدند. مطمئن باشید تفاوت در حد 1% هم وجود نداره و کالایی که از نظر شماره سریال به هم نزدیک باشند دقیقا شرایط یکسانی دارند.

این گرید بندی کیفی هم درسته که وجود داره ولی نه برای تمام کالاها، بلکه کالاهای خاصی هستند که تو چندین گرید ساخته میشوند و در دنیا عرضه میشن. تازه من احساس میکنم چون ایران مستقیم وارد کننده نیست و از طریق کشورهای عربی داره خرید انجام میده، کیفیت کالاهایی که برای اعراب استفاده بشه جز گریدهای بالا خواهد بود (میدونید دیگه هر جا پول باشه بهترینها هم اونجا هستند)

mahyar77gh

Registered User
لایک‌ها
19
خوب برای این نکته ذکر سفارش ایتالیا یا وارد شده از ایتالیا کفایت میکنه. خیلی از دوستان از کشورهای دیگه جنسی رو وارد میکنند و به فروش هم میرسونند ولی کسی اینگونه با واژه ها بازی نمیکنه

ضمنا این موردی که شما میفرمایید در مورد کالاهای لوکس صدق میکنه و کالایی که سر و تهش 200 دلار قیمت نداره نمیان و خط تولیدی جدا ایجاد کنند که بخوان کیفیت اون رو تغییر بدند. مطمئن باشید تفاوت در حد 1% هم وجود نداره و کالایی که از نظر شماره سریال به هم نزدیک باشند دقیقا شرایط یکسانی دارند.

این گرید بندی کیفی هم درسته که وجود داره ولی نه برای تمام کالاها، بلکه کالاهای خاصی هستند که تو چندین گرید ساخته میشوند و در دنیا عرضه میشن. تازه من احساس میکنم چون ایران مستقیم وارد کننده نیست و از طریق کشورهای عربی داره خرید انجام میده، کیفیت کالاهایی که برای اعراب استفاده بشه جز گریدهای بالا خواهد بود (میدونید دیگه هر جا پول باشه بهترینها هم اونجا هستند)

میدونم ، ولی جنس های اروپا هم خوبه . ولی تازگی ها رابطه ایران با اعراب هم بد شده پس فکر کنم مستقیما از چین میگیره . پس اگه اینجوری باشه ، اون اروپایی ها بهتره . در ضمن دیگه اسم تاپیک رو نمیشه عوض کرد .

mahyar77gh

Registered User
لایک‌ها
19
دوستانی که خواهان قیمت پایین تر هستند ، لطفا پیام ندن چون من کمتر از 350 نمیتونم به کسی بدم .

movaffag2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع نت بوک (مینی) - وزن 1.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel Atom 1.6 GHz - Cache 512 KB - BUS 533 MHz
حافظه: 1 GB DDR2
هارد دیسک: 160 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel GMA 500 64 MB UpTo 384 MB
صفحه نمایش: 10" - Bright LCD
امکانات: فاقد درایو نوری - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 3 سلولی - Microsoft Windows 7

mahyar77gh

Registered User
لایک‌ها
19
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع نت بوک (مینی) - وزن 1.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel Atom 1.6 GHz - Cache 512 KB - BUS 533 MHz
حافظه: 1 GB DDR2
هارد دیسک: 160 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel GMA 500 64 MB UpTo 384 MB
صفحه نمایش: 10" - Bright LCD
امکانات: فاقد درایو نوری - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 3 سلولی - Microsoft Windows 7

البته این ویندوز مال مدل جدیدشه ، مال من از اول ویندوز XP بود و خودم ویندوز 7 ارجینال ریختم روش .

movaffag2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من اگه فصد فروش دارین به من پ.خ بدین من خواهانم ولی فوری

Sadegh lp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز قيمت اخرتا بگو من خريدارم اينم شماره موبايلم اس بده ٠٩٣٠١١٩٥٠٤٠ نقدى. تعويضم بخاى بكنى ايپد ٢ دارم تميز باشه، موتورلا ريزر مكس اكبندم دارم ، خاستى تعويضم ميكنم

sezareza

Registered User
لایک‌ها
95
سلام با این که تو امضام هست عوض میکنید.سرم میدم.

Sadegh lp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش شماره موبايلتا به شماره من اس ام اس كن ٠٩٣٠١١٩٥٠٤٠

mahyar77gh

Registered User
لایک‌ها
19
Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.