• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک پک کامل گیج 6 کارینا امریکا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
این پک جز بهترین برند های اکسسوری هستش ...... به همراه یک عدد کابل ار سی +کابل برق + فیوز + کابل باند و ساب + کابل ریموت

این پک اکبنده و قیمت هم 45 تومنه و به هر تعداد ...موجوده !

عکس۰۴۱۲.jpgعکس۰۴۱۳.jpg

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
سلام داش امید
عزیز چند تیکه کابل میخوام:
1متر گیج 2 ----- یا گیج4 خیلی خوب (درحد ممفیس)
2تا 1متری هم گیج4
مارک خوب
میتونی برام گیر بیاری؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
فروخته شد به کابر عزیز جناب آقای مهدی با نام کاربری djmehdi_67

مهدی جان مبارکت باشه !!!!!!!!!

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
پک کامل از گیج 2 چیزیم داری؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
پک کامل باز چه برند هایی داری؟
+ قیمت

گرند + کارینا + مکسیدر + ابسلوت

گرند 8: 65
گرند 6 : 80
گرند 4 : 105

کارینا 6 : 45

ابسلوت 8 : 33

بار مکسیدر از جمله امپ + باکس + پک + ساب +باند امروز واسم فرستادن تا فردا میرسه به دستم .......

پک کامل از گیج 2 چیزیم داری؟

جناب من واسه راه اندازی سیستم هایی که بخوام از گیج 2 استفاده کنم هیچ وقت پک کامل نمیزارم چون هم به صرفه نیست و هم سیستم که از کابل 2 استفاده بشه حتما نیاز به بیگ تری هم داره و اونوقت به شدت کابل کم میاد که ........... حالا من واسه اینکه هم به صرفه تر باشه و جنس کابل بهتر باشه و هم مشکلی پیش نیاد از کابل های 0 یا 2 ایرانی یا خارجی اموجود در بازار استفاده میکنم که صد در صد کابل های ایرانی بهتر هم هستند ...... فقط یه مورد کابل استینگر هست که اگه اونارو گیر اوردی برو حالشو ببر .....

امید جان تعداد چند میزنی؟
پخ کن
آقا حمید داشتیم ؟ کسی از شما پول خواست ؟
داداش این حرفا چیه ؟ ادرس بده هر تعداد میخوای بفرستم برات
پخ کردم .....

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
جناب من واسه راه اندازی سیستم هایی که بخوام از گیج 2 استفاده کنم هیچ وقت پک کامل نمیزارم چون هم به صرفه نیست و هم سیستم که از کابل 2 استفاده بشه حتما نیاز به بیگ تری هم داره و اونوقت به شدت کابل کم میاد که ........... حالا من واسه اینکه هم به صرفه تر باشه و جنس کابل بهتر باشه و هم مشکلی پیش نیاد از کابل های 0 یا 2 ایرانی یا خارجی اموجود در بازار استفاده میکنم که صد در صد کابل های ایرانی بهتر هم هستند ...... فقط یه مورد کابل استینگر هست که اگه اونارو گیر اوردی برو حالشو ببر .....

ممنون از شما،پخ دادم

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
گرند + کارینا + مکسیدر + ابسلوت

گرند 8: 65
گرند 6 : 80
گرند 4 : 105

کارینا 6 : 45

ابسلوت 8 : 33

بار مکسیدر از جمله امپ + باکس + پک + ساب +باند امروز واسم فرستادن تا فردا میرسه به دستم .......

آقا حمید داشتیم ؟ کسی از شما پول خواست ؟
داداش این حرفا چیه ؟ ادرس بده هر تعداد میخوای بفرستم برات
پخ کردم .....

ممنون داداشم لطف داری
شما ثابت شده ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا