• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک گیرنده دیجیتالی نو X.VISION

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
این گیرنده برای یک بنده خدایی آوردن که کادو بوده اونم فقط تست ش کرده و لازمش نداره قیمت نو رو به من گفت حدود 170 180 تومنه اما چون پول لازمه گفت به 120 قیمت بذارم براش.نمیدونم کمتر راه بیاد یا نه هرکی خواست بگه اما خوب قیمت پایه120 تومنه.دستگاه هم تمیزه خودم دیدم کابل اچ دی و ریموت هم که داره.دوستان برای خرید حضوری هم مشهد هستیم.بهترهم هست حضوری خرید شه چون من واسطم مشکلی پیش نیاد.دستگاه وضعیت تمیزی داره.فروش فوری.قیمت هم بیرون بگیرید که نگید گرونه کارشم اینه که تصویر تلویزیون رو از انالوگ تبدیل به دیجیتال میکنه و کانال های استانی رو هم میگیره

فایل های ضمیمه

• gvj.JPG
    gvj.JPG
    100.1 KB · نمایش ها: 120

spalding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این گیرنده برای یک بنده خدایی آوردن که کادو بوده اونم فقط تست ش کرده و لازمش نداره قیمت نو رو به من گفت حدود 170 180 تومنه اما چون پول لازمه گفت به 120 قیمت بذارم براش.نمیدونم کمتر راه بیاد یا نه هرکی خواست بگه اما خوب قیمت پایه120 تومنه.دستگاه هم تمیزه خودم دیدم کابل اچ دی و ریموت هم که داره.دوستان برای خرید حضوری هم مشهد هستیم.بهترهم هست حضوری خرید شه چون من واسطم مشکلی پیش نیاد.دستگاه وضعیت تمیزی داره.فروش فوری.قیمت هم بیرون بگیرید که نگید گرونه کارشم اینه که تصویر تلویزیون رو از انالوگ تبدیل به دیجیتال میکنه و کانال های استانی رو هم میگیره

لطفا مدلش رو میگید چیه؟

IT-MAN

Registered User
لایک‌ها
86
مدلش رو لطفا برام پ خ کنید

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
چی شد مدلش ، نمیخواید بگید؟؟؟
دوست من عرض کردم چون دستگاه مال من نیست و پیش منم نیست مدل رو باید از ایشون بپرسم دستگاه رو ایشون دیروز آورده بود مغازش تا من ازش عکس بگیرم الانم که بسته مغازشو.عصر میرم پیشش مدلش رو یادداشت میکنم یا تلفنی میپرسم اینجا خدمتتون میگم.هرکی تا عصر خواست بخره اینجا پست بذاره تا وقتی مدل رو گرفتم از ایشون بهس پ.خ کنم مدل رو.الان 130 خریدار داره بدون اینکه مدل رو بخواد بدونه.تا ببینیم چی میشه

spalding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا نمی خواد قیمت بگید تو سایت مادیران مدل ها شو دیدم یه کدوم از این دو مدله و قیمتت هم خیلی بالاست
اگه مدل DVB-343 X.VISION باشه قیمتش 93 هزار تومنه
و اگه مدل X.VISION X.DVB-333 باشه فیمتش 85 هزار تومنه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
ممنون میشم لینک قیمت هاسس رو که گفتید برای اثبات حرفتون بذارید.رک میگم من دیشب از مغازه ها پرسیدم زیر 170 نبود.لینک رو میشه اینجا بذارید ببینیم همه؟

دوستان من پرسیدم مدلش این X.VISION X.DVB-333ه و همینطور به یک فروشگاه تماس گرفتم گفتن قیمتش 175 تومنه.میتونید برید از یک فروشگاه بپرسید قیمت روز رو.یا میتونید از فروشگاه های اینترنتی که قیمت روز دارن لینک بدید الان من یک فروشگاه رو میدیدم قیمت آذر پارسال رو گذاشته 85 تومن اما الان موجود نداره این آقا هم میاد میزنه تو سر مال مردم بدون اینکه یک زحمت به خودش بده.اینم لینکشه به زمان ثبتش دقت کنید مرکز خرید اینترنتی زیما - X.Vision XDVB-333

دوستان طی تحقیقی که از صاحب گیرنده کردم ایشون گفت آذر ماه پارسال اینارو دولت میداد به 70 یا حتی 60 تومن اما دی ماه که دولت دیگه نفروخته قیمتش زیر 180 نبوده و الانم نیست.دوستانی که میخوان بخرن حتما قبلش یک سر برن فروشگاه های اطراف منزلشون یک قیمتی بکنن

Last edited:

spalding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز
اینجاب قصد تو سر مال زدن مردم رو ندارم، به این سایت برو مادیران - بزرگترین مجموعه تامین كننده و ارائه دهنده خدمات پس از فروش كشور در زمینه كالاهای الكترونيكی تولید کننده گیرنده دیجیتال ایکس ویژن هستش و با شماره 88781500 دفتر فروش مادیران تماس بگیر ، ببین قیمت رو چند میگه . اون بنده خدایی که خریده از قیمت خبر نداشته و مغازه دار هم بهش گرون داده. تو دوره بهمن و اسفند 90 این کالا تو بازار نبوده و قیمت ها هم فضایی فروش میرفته.

اگه حرف خودت رو قبول داری وفکر قیمتت درسته ، و فکر می کنی بااون قیمت میتونی بفروشیش بیا من خودم همین مدل رو ، آکبندی که کارتنش هم باز نشده رو بهت 100 میدم و سود 70 تومنیش هم برای خودت.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا شما برو یک فروشسگاه به دلخواه خودت بپرس از نت نگرد.برو بیرون ببین کسی این مدل رو کمتر از 180 داد؟ مال من نیست اما بدجور بدم میاد از کسایی که نمیخوان بخرن بزنن تو سر مال مردم.من دیشب خودم با پای خودم از چندتا مغازه پرسیدم گفتن 175 182 شما هم حرف نزنی نمیگن مشکل داری.تو تاپیک دیگران دخالت نکن دوست عزیز

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوست عزیز حرف spalding عزیز کاملاً درست هستش و قیمتی که دوست شما خریدن بسیار بالاس . الان گیرنده الکومکس 2012 با قابلیت پخش فیلم سه بعدی و . . . 100 تومنه و یا شاتل با 2 تا کنترل و کابل و . . . 90 تومنه که اینا جز گرونترین ها هستن . مدلی که شما گذاشتی حداکثر 80 تومنه .

من از رو نت نمیگم ، خودم نمایندگی پخش الکومکس و شاتل و مارشال و . . . رو دارم . برای مثال اگه اینجا تشریف ببرین مراکز فروش گیرنده دیجیتال سما نماینده شهر بجنورد من هستم و بارها بهم پیشنهاد پخش ایکس ویژن شده و رد کردم.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
ببینید دوست عزیز من به چشمای خودم بیشتر اعتماد دارم تا حرف های شما دیشب من این قیمت رو گرفتم مکانی هم که این قیمت رو میداد سجاد.یاسمن فروشگاه صوتی تصویری.تابلوشم قرمزه.خریدار وقعی اگر بخواد بخره میره اول بیرون قیمت میکنه اگر خوب بود قیمت این دوست من میخره نبود نمیخره.پس لطفا دوستان دیگه خود شیرینی نکنند و دخالت توی تاپیک نکنن ما نمیخوایم سر کسی کلاه بره خریدار خودش میره قیمت میگیره.کارشناسی کالا هم باشه توی یک تاپیک دیگه

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
دوست گرامی جناب lejeuner عزیز حرف دوستان منطقیه...شما نباید ناراحت بشی...آپ حساب کن حرف دوستانو...ولی تو شور گرون شدن وسایل الکترونیک هم این قیمت نبوده چه برسه به الان که کلی اومده پایین قیمت گیرنده دیجیتال...;)

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
داداش منطقی نیست والا من دارم میگم برن بیرون یک قیمت بگیرن.امشب به این بنده خدا گفتم گفت هرکی گفته به 80 تومن داره میخره خودش.اینا همش حرفه مرض یک عده

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
اقا من پریشب یادم نیست 333 بود یا 343 رو 84 گرفتم هرکی خواست عکس هم مسزارم تازه قیمتش رو روی خود جعبه زده بود

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
آقا شما برو یک فروشسگاه به دلخواه خودت بپرس از نت نگرد.برو بیرون ببین کسی این مدل رو کمتر از 180 داد؟ مال من نیست اما بدجور بدم میاد از کسایی که نمیخوان بخرن بزنن تو سر مال مردم.من دیشب خودم با پای خودم از چندتا مغازه پرسیدم گفتن 175 182 شما هم حرف نزنی نمیگن مشکل داری.تو تاپیک دیگران دخالت نکن دوست عزیز

کدوم گیرنده ایکس ویژنِ که 180 قیمتشه؟ ما که اطلاع نداریم شما که میدونید بگید !! کسی هم تو سر مال شما نزده قیمت واقعی گیرنده ها الان 80 تا 100 تومنه نه بیشتر ..

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا این بنده خدا 80 تومنی رو خریداره.هرکی داشت به من پ.خ بده تا بگم بفرسته.اگرم نداشت لطفا حرف مفت نزنید مالشه میخواد اینقدر بفروشه به کسی هم ربطی نداره نفر بعدی بخواد چرت و پرت بگه من یک چیزی بارش میکنم.مال من نیست که نظر میدین مال صاحبشه دوست داره این قیمت بده به من و شما ربطی نداره.کسی هم 80 داشت خریداره خودش

spalding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
124 تلفن ستاد مبازره با گران فروشی

فروش گیرنده دیجیتال XVision مدل XDVB-343 دارای کیفیت تصویر HD و قابلیت ضبط برنامه با USB و ذخیره بیش از 2000 کانال و قابليت پخش تصویر با فرمت mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob + به همراه کابل HDMI رایگان فیمت 94/000 تومان. ارسال رایگان در تهران

فروش گیرنده دیجیتال
XVision مدل XDVB-333 دارای کیفیت تصویر HDMI ، HD و نرم افزار قابل ارتقا با USB و قابلیت ضبط برنامه با USB و ذخیره بیش از 2000 کانال و زیرنویس چند زبانه + به همراه کابال HDMI رایگان قیمت 85/000 تومان ، ارسال رایگان در تهران

اینم سایت تولید کننده ، لطفا از واسطه نخرید ماديران - X.Vision DVB-T XDVB-333-مشخصات، بررسي و خريد-گيرنده ديجيتال ايكس ويژن

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
آقا این بنده خدا 80 تومنی رو خریداره.هرکی داشت به من پ.خ بده تا بگم بفرسته.اگرم نداشت لطفا حرف مفت نزنید مالشه میخواد اینقدر بفروشه به کسی هم ربطی نداره نفر بعدی بخواد چرت و پرت بگه من یک چیزی بارش میکنم.مال من نیست که نظر میدین مال صاحبشه دوست داره این قیمت بده به من و شما ربطی نداره.کسی هم 80 داشت خریداره خودش

دوست عزيز شما به هر قيمتي كه دوست داريد ميتونيد بفروشيد اما اينجا با اين قيمت عمرا ازتون بخرن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا