• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک galaxy ace آکبند

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
این گوشی گلکسی ایس S5830 i است و مدلش با S5830 یک تفاوت اساسی داره البته از نظر ظاهر کاملا شبیه گلکسی ایس معمولی هست اما cpu اون تقویت شده و سرعتش 832 میباشد گوشی ساخت ویتنام است . رنگ گوشی هم سفید است.
این گوشی رو از طرف شرکت برادرم بهش هدیه دادند ولی چون خودش گوشی داره نیازش نشد برای همین حتی در جعبه را هم باز نکرد و کاملا آکبند است دارای گارانتی پارس مایکروتل است قیمت آکبند گلکسی ایس معمولی با گارانتی الان 660 الی 680 است مسلما قیمت این گوشی از گلکسی ایس های معمولی بیشتره اما من قیمت را بر اساس گلکسی ایس معمولی حساب میکنم
متاسفانه به دلیل اینکه اینترنت اکپلوررم مشکل داره نتونستم عکس را در خود سایت آپلود کنم .
عکس را میتوانید از لینک زیر ببینید

http://img4up.com/up2/83966328460427617136.jpg

قصد دارم زیر قیمت بازار بفروشم

دوستان میتونن سرچ کنن در اینترنت و کمترین قیمتی که پیدا کردند بیان لینکشو نشون من بدن و من استعلام میگیرم اگر واقعا با اون قیمت میفروختن منم 10 تومن زیر قیمت اون فروشنده به خریدار تقدیم میکنم

ضمنا تاریخ گارانتیش هم تا 20/7/92 است

Last edited:

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
قیمتتون عالیهمن دیروز علاالدین بودم 5830 رو قیمت کردم با گارانتی 690 بود5830 ای هم 30 -40 تومن از 5830 گرونترهخوب بفروشید

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
قیمتتون عالیهمن دیروز علاالدین بودم 5830 رو قیمت کردم با گارانتی 690 بود5830 ای هم 30 -40 تومن از 5830 گرونترهخوب بفروشید

ممنون از اطلاعاتتون.

به شرط اول ارسال بعد واریز خریدارم.

ممنون از پیشنهادتون اما من سیستم زندگیم اینجوری نیست که اعتماد کنم. اگر کسی رو در تهران دارید بهشون بگید تشریف بیارند دستگاه رو حضوری تحویل بگیرند و پول رو بدهند و بعد دستگاه رو برای شما ارسال کنند. بازم شرمنده که شرطتون را قبول نکردم.

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
قیمت ایس معمولی بیشتره
بخاطر اینکه رام های این دو دستگاه با هم فرق میکنن و دولوپرها برای ایس معمولی رام کوک میکنن

این تفاوت شاید در حد 10-20 تومن باشه
خوب بفروشی و موفق باشی

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
قیمت ایس معمولی بیشترهبخاطر اینکه رام های این دو دستگاه با هم فرق میکنن و دولوپرها برای ایس معمولی رام کوک میکنناین تفاوت شاید در حد 10-20 تومن باشهخوب بفروشی و موفق باشی
این نتیجه گیری مختص به خود شما بود دوست عزیز . اگر صحبتی میکنید با سند و مدرک باشه لطفا. این اختلاف 10 - 20 تومنی هم ساخته ذهن شماست.لطفا از نشر اکاذیب خودداری کنید. در حال حاضر تولید گلکسی ایس 5830 داره به 5830I شیفت میکنه و رام هایی هم که دولاپر ها بیرون میدن هم ظرف مدت کوتاهی به سمت 5830I شیفت میکنه چون از طرفی 5830 داره کمتر میشه و از طرف دیگه سی پی یو 5830I قویتره و مسلما درخواست براش بیشتره و دولاپرها رو مجبور میکنه بیان به سمت 5830I . ضمنا این گوشی اندروید 2.3.6 روش نصبه و نیازی به رام فعلا نداره

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان اصلا رام گوشیتون را تغییر ندید من شنیدم از گارانتی خارج میشه هرچی گوشی رو کمتر دستکاری کنید بهتره ضمنااینقدر تو سر مال مردم نزنید بابا گناه داره به خدا

من این گوشی رو در بازار قیمت کردم از گالکسی ایس معمولی هم گرونتره و هم بهتره چون cpu قویتری داره

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
این نتیجه گیری مختص به خود شما بود دوست عزیز . اگر صحبتی میکنید با سند و مدرک باشه لطفا. این اختلاف 10 - 20 تومنی هم ساخته ذهن شماست.لطفا از نشر اکاذیب خودداری کنید. در حال حاضر تولید گلکسی ایس 5830 داره به 5830I شیفت میکنه و رام هایی هم که دولاپر ها بیرون میدن هم ظرف مدت کوتاهی به سمت 5830I شیفت میکنه چون از طرفی 5830 داره کمتر میشه و از طرف دیگه سی پی یو 5830I قویتره و مسلما درخواست براش بیشتره و دولاپرها رو مجبور میکنه بیان به سمت 5830I . ضمنا این گوشی اندروید 2.3.6 روش نصبه و نیازی به رام فعلا نداره

حالا شما فرض کن ساخته ذهن منه
واسه دیدن رام ها یه سر به فروم XDA بزن

من هم تو سر مال نزدم و نوشتم این تفاوت قیمت شاید در حد 10-20 باشه | و خیلی جاها حتی برابره شما الکی جبهه میگیری

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
حالا شما فرض کن ساخته ذهن منه
واسه دیدن رام ها یه سر به فروم XDA بزن

من هم تو سر مال نزدم و نوشتم این تفاوت قیمت شاید در حد 10-20 باشه | و خیلی جاها حتی برابره شما الکی جبهه میگیری

منم عرض کردم شما با سند و مدرک صحبت کنید

اگر از یک سایت که هر دوی این گوشی ها رو میفروشه برای من لینک بزارید که اختلاف 10- 20 تومنی وجود داره من حرفتون را میپذیرم ضمن اینکه اگر من به فکر 10 - 20 تومن بودم که قیمتم را تا این حد زیر قیمت بازار نمیذاشتم

ممنون از مشارکتی که در تاپیک دارید

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز شما قصد دارید حرف خودتون را با هر کلکی شده به کرسی بنشونید

شما در همین سایتی که فرستادید در سمت راست سایت یک ستون هست و بالاش نوشته ebay بیشتر از 20 جور قیمت مختلف از این گوشی زده شده

از 189 دلار تا 240 دلار

حالا شما رفتی کمترین قیمت گلکسی ایس 5830I را درآوردی و داری با بیشترین قیمت گلکسی 5830 مقایسه میکنید؟

ما هم که اینجا باقالی

من خودم یک عمر در سایت ebay خرید و فروش کردم خیلی از این قیمت ها مزایده هست و هنوز به پایان مزایده نرسیده و اون قیمت واقعی کالا نیست و خیلی ها هم کالای کارکرده هست و خیلی ها هم کالای آکبند.

اصلا مگه ممکنه یه شرکتی بیاد نسخه قبلی گوشی خودش را اصلاح کنه و سی پی یو قوی تر بندازه روش و ارزونتر بفروشه

لطفا دیگه بیشتر از این ما رو مستفیض نکنید . هر کس پست های قبلی شما رو در تاپیک های دیگه بخونه متوجه میشه چه شخصیتی دارید

در هر صورت قیمتی که من گذاشتم زیر قیمت بازار هست و برای خریدار به صرفه هست.

یا علی

Last edited:

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
up............

Last edited:
بالا