peyman_gh_asl
Registered User
با سلام به دوستان گل پی تی
ی غوطشن دارم حرف نداره
چند تا نکته میگم بعد میرم سر قیمت
- این کارت اورکلاک شده کارخانه هست و تا فرکانس 650 و مموزی کلاک 1200 اور شده به صورت کارخانه ای
- این کارت دو برده (Dual PCB) میباشد و دو تا برد مجزا دارد پس شک نکنید که خیلی بهتر از کارت های دیگر هم رده هست
- کارت به هیچ وجع تعمیر نشده و فقط ی بار سیلیکون خریدم بردم گارانتی با کلی منت برام اون سیلیکون رو زدن و دماش 10 درجه کمتر شده:general206:
- قیمت هم فعلا پایه رو 380 در نظر میگیرم !!!
فروش فوری هم 480 !!
گام افزایش هم 10 تومن
قیمت زیر پایه هم فقط دیده و توجه نمیشود
>>> تعویض ندارم و فقط فروش هست <<<
- من چند تا عکس از فریم ریت این کارت در حال بازی قرار میدم خودتون قضاوت کنید
اولین بازی Assassins Creed IV Black Flag بر روی تنظیمات ultra در 38 فریم ثابت هست
و بازی بعدی هم که Thief نام دارد بهترین بازی برای تست کارت گرافیک هست که این بازی هم در بالاترین کانفینگ نرخ 38 فریم رو برام میداد !!!!
و چند تا عکس از خود غولطشن :general711:
دوستان کارت رو گذاشتم تو جعبش دیگه فرصت نکردم از gpu-z عکس تهیه کنم ولی تا فردا سعی می کنم اسکرین شات از gpu-z و .. هم بذارم ممنون
ی غوطشن دارم حرف نداره
چند تا نکته میگم بعد میرم سر قیمت
- این کارت اورکلاک شده کارخانه هست و تا فرکانس 650 و مموزی کلاک 1200 اور شده به صورت کارخانه ای
- این کارت دو برده (Dual PCB) میباشد و دو تا برد مجزا دارد پس شک نکنید که خیلی بهتر از کارت های دیگر هم رده هست
- کارت به هیچ وجع تعمیر نشده و فقط ی بار سیلیکون خریدم بردم گارانتی با کلی منت برام اون سیلیکون رو زدن و دماش 10 درجه کمتر شده:general206:
- قیمت هم فعلا پایه رو 380 در نظر میگیرم !!!
فروش فوری هم 480 !!
گام افزایش هم 10 تومن
قیمت زیر پایه هم فقط دیده و توجه نمیشود
>>> تعویض ندارم و فقط فروش هست <<<
- من چند تا عکس از فریم ریت این کارت در حال بازی قرار میدم خودتون قضاوت کنید
اولین بازی Assassins Creed IV Black Flag بر روی تنظیمات ultra در 38 فریم ثابت هست
و بازی بعدی هم که Thief نام دارد بهترین بازی برای تست کارت گرافیک هست که این بازی هم در بالاترین کانفینگ نرخ 38 فریم رو برام میداد !!!!
و چند تا عکس از خود غولطشن :general711:
دوستان کارت رو گذاشتم تو جعبش دیگه فرصت نکردم از gpu-z عکس تهیه کنم ولی تا فردا سعی می کنم اسکرین شات از gpu-z و .. هم بذارم ممنون