• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 1 دستگا ه TV ST30 پلاسما پاناسونیک 50 اینچ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
[
این دستگاه 4 روزه که خریداری شده یک سال گارانتی بانیان داره و فاکتور خریدش موجوده
مال یکی از دوستامه مشکلی براش پیش اومده میخواد بفروشه خودش 375/2 تومن خریده
اطلاعات دستگاه تو نت هست دستگاه فوق العاده ایه . خصوصا 3D ش حرف نداره . خودتون میتونید قیمت و کار کردشو تو جمهوری از نزدیک ببینید تا به حرفم برسید
ایشون حاضره دستگاهو 100/2 بده کسایی که نیاز به TV با اینچ بالا و کیفیت پخش فوق العاده و گارانتی یکساله دارند تردید نکنن
اگر TV برای خودم نخریده بود از این نمیگذشتم خودتون میتونید از نزدیک ببینید.
[نمایندگی پاناسونیک پارس کالا تو جمهوری هست و از اونجا خریداری شده از نزدیک میتونید تصویر 3D اون رو و همین طور کیفیت پخشش رو ببینید و قیمت فعلی رو از فروشنده سوال کنید.

Last edited:

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
حرف نداره.
این مدل پنل اول سال 2011 شده . از بین برند هایی مثل توشیبا ، شارپ ، سامسونگ ، سونی و ...

اگر قصد تعویض با سایز پایین تر داشتن به من اطلاع بدین دوست عزیز

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
این پنلش مثل سری vt هست ؟
عینک و دانگل وایرلس همراهش هست ؟

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
از دانگل و این حرفا سر در نمیارم ولی 2 تا عینک داره و پنلش مثل vt30 هست.در واقع تنها تفاوتش با vt30 دارا بودن THX هست که vt30 داره ولی st30 نداره و برای داشتن این گزینه که برای ما کاربرد خاصی هم نداره باید 1 تومن بیشتر هزینه کنید حدود 400/3
st30 هم الان 450/2 هست اگه بالاتر نرفته باشه 0 هر دو همزمان عرضه شدن هیچ تفاوتی جز همین که گفتم ندارن.

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
برو بالاااااااااااااااااااا!!!:)

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
برو اون بالا بالاهااااااااااااااا!!:p

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزيز زير 2 تومن امكانش هست؟؟
شما كجا هستي؟؟يك عكس از خودش و فاكتورش ميزاري؟؟

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
سلام زیر قیمتی که عرض کردم مقدور نیست
این هم عکس:

DSC01156.JPGDSC01158.JPGDSC01157.JPG

Last edited:

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
اگه با سونی 40 اینچ تعویض میکنی با قیمت پیشنهادیت من هستم (بقیش سر میدم)

peaceshielder

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزيز ميشه با فروشنده صحبت كنيد ببينيد اگه بخوايد بفروشيد بحث گارانتيش چي ميشه؟ براي اين ميپرسم كه گارانتيش به اسم شماست. ضمناً آيا بايد خودشون بيان براي نصب مجدد يا نه؟
اگر اين ابهام برطرف بشه من خريدارم. (البته با تخفيف)

darkseed

Registered User
لایک‌ها
20
از دانگل و این حرفا سر در نمیارم ولی 2 تا عینک داره و پنلش مثل vt30 هست.در واقع تنها تفاوتش با vt30 دارا بودن THX هست که vt30 داره ولی st30 نداره و برای داشتن این گزینه که برای ما کاربرد خاصی هم نداره باید 1 تومن بیشتر هزینه کنید حدود 400/3
st30 هم الان 450/2 هست اگه بالاتر نرفته باشه 0 هر دو همزمان عرضه شدن هیچ تفاوتی جز همین که گفتم ندارن.

دوست عزیز فرق vt با gt بیشتر از این حرفاست!!!
Panasonic GT30 (TX-P50GT30B) 50 Inch 3D Plasma TV Review | AVForums.com - UK Online
Panasonic VT30 (TX-P65VT30) 3D Plasma Review | AVForums.com - UK Online
بهترین tv 2011 هم سری VT هستش
Panasonic ST30 (TX-P46ST30B) 46 Inch 3D Plasma TV Review | AVForums.com - UK Online

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
این بحث سر این که کدوم tv بهتر هست رو باید رفت و تو خود نمایندگی از نزدیک دید و باهاش کار کرد وقتی برای خرید رفتیم من تمام منوی این دو تا رو مقایسه کردم البته از لحاظ تصویر و روشنایی و کنتراست و غیره شبیهه هم بودن مهم اینه که خودتون تست کنید نه کسی بهتون بگه این خوبه یا بد. هر دو دستگاه همزمان تولید شدن نسبت کنتراستشون 1 به 5 میلیون هست در جه روشناییشون تست کردم یکی بود 3D هر دو دستگاه عالی و در یک سطح بود همینها خرید ST30 رو تایید میکنه اون قابلیتهایی رو که شما میبینید تو ایران برای ما کاربرد نداره مثلا به خریدار بگی این تی وی THX داره طرف میره تو کما که THX چیه :blink: . مطمین باشید با پرداخت 1 تومن بیشتر چیزی بالا تر از st30 تو vt30 پیدا نمیکنید غیر از thx :guitar:
در ضمن دوست عزیز من ST30 رو میفروشم نه GT30 توجه داشته باشید.

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
فرصتی نمونده برای دوستان:)
فعلا بالا باش :guitar:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
دوست عزيز ميشه با فروشنده صحبت كنيد ببينيد اگه بخوايد بفروشيد بحث گارانتيش چي ميشه؟ براي اين ميپرسم كه گارانتيش به اسم شماست. ضمناً آيا بايد خودشون بيان براي نصب مجدد يا نه؟
اگر اين ابهام برطرف بشه من خريدارم. (البته با تخفيف)

اولا اینطور محصولات امکان خراب شدنش در طی 1 سلب زیر 1 درصد هست . در ضمن موقع گارانتی ازتون مدارک شناسایی نمیخوان کهع سریال دستگاه و هولوگرام و فاکتور رو چک میکنند . پس از این لحاظ مطمعن باشید دوست عزیز

تو فاکتور یه چیزی هم به اسم جایزه زده شده . ممکنه بفرمایید همراه تلوزیون چه محصولی رو گرفتید و ایا اون هم با خرید ارائه میشه یا خیر ( مثلا سینمای خانگی یا ... )

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
ممنون از شما دوست گرامی {hunter 2000}
منظور از جایزه کارت جایزه 75 تومنی بود که از مبلغ 450/2 کم شد

Last edited:

peaceshielder

Registered User
لایک‌ها
0
اولا اینطور محصولات امکان خراب شدنش در طی 1 سلب زیر 1 درصد هست . در ضمن موقع گارانتی ازتون مدارک شناسایی نمیخوان کهع سریال دستگاه و هولوگرام و فاکتور رو چک میکنند . پس از این لحاظ مطمعن باشید دوست عزیز

صحبت شما متين. ولي يك در هزار دستگاه مشكل پيدا كنه، ممكنه نمايندگي دنبال راه فرار بگرده و نبايد بهانه به دستشون داد. ممنون ميشم حداقل سوال كنيد كه نصب مجدد با حضور نمايندگي لازمه يا نه.

تو فاکتور یه چیزی هم به اسم جایزه زده شده . ممکنه بفرمایید همراه تلوزیون چه محصولی رو گرفتید و ایا اون هم با خرید ارائه میشه یا خیر ( مثلا سینمای خانگی یا ... )

همراه اين تلويزيون به غير از 2 تا عينك چيزي نميدن. ولي يه كارت جايزه هست كه ميگن از 50 تا 500 هزار تومن هست كه بسته به شانس خريدار هست و درجا از قيمت خريد كم ميشه. اين دوستمون كارت 75 هزار تومني را برده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا