• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 1 عدد تبلت WOLF ELITE 9.7 اینچ به همراه مموری 16 گیگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
این تبلتو سفارش داده بودم برام بگیرن ولی بعد از خرید متوجه شدم بلوتوث نداره (برای ارتباط با هدفون بلوتوثم نیاز داشتم که متاسفانه دقت نکردم )
دوربین ندارم بادر تاریخ 91/10/11 خریداری شده و کلیه لوازم موجوده و در کنارش یک مموری 16 گیگ کلاس 10 هم هدیه من به خریدار.
فروخته شد. خود تبلت عکس جعبه و مخلفات و میزارم
ممنون از توجه شما

تبلت Wolf با گارانتی صاین الکتریک 1 ساله

ابعاد:244×190×7mm

وزن:700 گرم

نوع صفحه نمايش:نمايشگرLCD از نوع TFT مالتي تاچ
سايز صفحه نمايش:9.7

رزولوشن:1024 × 768 پيکسل
حافظه داخلي:8 GB

درگاه کارت حافظه:کارت حافظه‌ي MicroSD با قابليت افزايش تا 32 گيگابايت

شبکه بيسيم:Wi-Fi 802.11 b/g/n

پشتيباني از 3G:دارد

پردازنده Dual-Core Cortex-A9

سرعت پردازنده:1.5G

دوربين:دوربين اصلي 2 مگا پيکسل با رزولوشن 11080 پيکس HD و دوربين وبکم 0.3 مگا پيکسل براي گفتگوي تصويري

بلوتوث:ندارد

پورت ارتباطي:mini HDMI

GPS:ندارد

قابليت مکالمه تلفني:ندارد

پخش موسيقي:MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP, WAV

پخش فيلم:plays Flash player 10.1, AVI (H.264), DIVX, DIVX, XVID, RM, RMVB, WMV, MOV, MP4 (H.264), MPEG, DIVX, XVID, DAT (VCD), VOB (DVD), MPEG, MPG, FLV (H.263,H.264), ASF, TS, TP, 3GP, MPG etc HD 2160P,

سيستم عامل:Google Android v4.0 - Ice Cream Sandwich

باتري:ليتيوم -يون 8000 ميلي آمپرساعت

IMG_20000103_060352.jpg

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
از مدیر محترم معذرت میخوام به خاطر اشتباه در محل تاپیک

zarinshop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام . خریدارم . لطفا شرایط خرید و نحوه اعتماد سازی رو پ.خ کنید . با تشکر

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
سلام دوست عزیز من اسلامشهر شهرک واوان هستم
برای خرید میتونید تشریف بیارید منزل بنده از نزدیک دستگاهو ببینید و اگر ok بود ببرید. از لحاظ دستگاه باید بگم فقط نرم افزارش به نسخه روز اپدیت شده و باهاش کار نکردم تا این لحظه.از لحاظ سرعت و کیفیت خیلی عالیست و گارانتی صاین االکتریک رو داره .اگر تبلتم بلوتوث داشت هیچ وقت حاضر نمیشدم ضرر کنم و برای خودم نگهش میداشتم کم توجهی کردم بعد هم وقتی خرید انجام شد دیگه نشد عوض کنم.در هر صورت تصمیم با خود شماست:)
ممنون

upupup:rolleyes:

upupup:)

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
برو بالا:p بالاتررررر:lol:

بالاااااااااااااااا:lol:

upupupup:p

Last edited:

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
خوب بفروشی همشهری

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
650 بدون مموری
شرایط فقط حضوری
بنده چند تا جنس گنده از طریق سایت فروختم البته همش حضوری بوده
شما وقتی اینطور بی اعتمادی من چطور باید اعتماد کنم؟
تمایلم به خریدار ساکن تهران هست تا شهرستان
در هر صورت ممنون از توجه شما:rolleyes:

Durkness

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
650 بدون مموری
شرایط فقط حضوری
بنده چند تا جنس گنده از طریق سایت فروختم البته همش حضوری بوده
شما وقتی اینطور بی اعتمادی من چطور باید اعتماد کنم؟
تمایلم به خریدار ساکن تهران هست تا شهرستان
در هر صورت ممنون از توجه شما:rolleyes:
دوست عزیز بحث اعتماد از طریق اون امتیاز بازارچه هست
وقتی یکی متیازش از شما بیشتره خب شما میتونید بهش اطمینان کنید تا حدودی چون بلاخره معامله ی اینترنتی بیشتر انجام داده
موفق باشید

V.K

Registered User
لایک‌ها
174
سلام با گوشي تعويض داريد؟

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز بحث اعتماد از طریق اون امتیاز بازارچه هست
وقتی یکی متیازش از شما بیشتره خب شما میتونید بهش اطمینان کنید تا حدودی چون بلاخره معامله ی اینترنتی بیشتر انجام داده
موفق باشید
درسته قبوله
من به امتیاز توجه نکردم
ولی خوب تمایل من همیشه به مشتریه تهرانی بوده تا شهرستانی. خریدار مستقیما در حضور فروشنده جنسو چک میکنه اگر ok بود میخره
چند تا عینک 3d خریدم 20 روز طول کشید تا دستم برسه اخرش خودم رفتم از اداره پست گرفتم
حالا شما تصور کن هزینه کنی بفرستی بره طرف چک کنه یا از قیافه جنس خوشش نیاد یا به هر دلیلی صرف نظر کنه از خرید بعد این جنس برگشت بخوره باز براش هزینه بشه به نظر من عاقلانه نیست
اگر خریدار بدونه چیزی که براش هزینه میکنه جنسیه که اولا تازه وارد بازار شده و فروشندش اونو با گارانتی داره میفروشه به نظر من نباید تردید کنه
در ضمن تو همین سایت قسمت فروش نرم افزار یکی از فروشنده های بنام و قدیمی جوابگوی بچه ها نیست تازه امتیاز خیلی بالایی هم داره ولی خب چند تا مال باخته تا به امروز نتونستن به پول یا جنسشون برسن هر چند من به شخصه به ایشون اعتماد دارم ولی این مشکل هست متاسفانه.
در هر صورت از توجه شما ممنونم دوست خوبم

Last edited:

Durkness

Registered User
لایک‌ها
8
درسته قبوله
من به امتیاز توجه نکردم
ولی خوب تمایل من همیشه به مشتریه تهرانی بوده تا شهرستانی. خریدار مستقیما در حضور فروشنده جنسو چک میکنه اگر ok بود میخره
چند تا عینک 3d خریدم 20 روز طول کشید تا دستم برسه اخرش خودم رفتم از اداره پست گرفتم
حالا شما تصور کن هزینه کنی بفرستی بره طرف چک کنه یا از قیافه جنس خوشش نیاد یا به هر دلیلی صرف نظر کنه از خرید بعد این جنس برگشت بخوره باز براش هزینه بشه به نظر من عاقلانه نیست
اگر خریدار بدونه چیزی که براش هزینه میکنه جنسیه که اولا تازه وارد بازار شده و فروشندش اونو با گارانتی داره میفروشه به نظر من نباید تردید کنه
در ضمن تو همین سایت قسمت فروش نرم افزار یکی از فروشنده های بنام و قدیمی جوابگوی بچه ها نیست تازه امتیاز خیلی بالایی هم داره ولی خب چند تا مال باخته تا به امروز نتونستن به پول یا جنسشون برسن هر چند من به شخصه به ایشون اعتماد دارم ولی این مشکل هست متاسفانه.
در هر صورت از توجه شما ممنونم دوست خوبم
اگه آدم بخواد اینجوری فک کنه پس هر کی داره تو این فوروم فعالیت میکنه یجورایی کم داره :D
والا! :D

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
اگه آدم بخواد اینجوری فک کنه پس هر کی داره تو این فوروم فعالیت میکنه یجورایی کم داره :D
والا! :D
هر کسی صاحب چیزیه که داره . و برای فروش هر طور بخواد عمل میکنه مهم توافق طرفین هست.من خودم به شخصه حوصله ارسالو دریافتو این جور چیزارو ندارم تمام چیزایی روکه تا به حال فروختم بصورت حضوری و تو روز تعطیل بوده. طول هفته فرصتی ندارم به کارهای متفرقم برسم کار داروخونه کار سختیه خصوصا فصل سرما.کارهای متفرقه من رو دیگران انجام میدن حتی برای رفتن به بانک سر راهم مشکل دارم.تمام کسانی که تو این سایت فعالیت میکنند عزیز و سرور بنده هستند شما هم همین طور durkness عزیز:blush:

farzan21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
700 مال من به شرط تست خریدارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا