سلام
یکی از دو عدد سابی که در تصاویر میبینید برای فروش قرار دادم .
وضعیت کاملا نو هستن و اصلا صدا ازشون نگرفتم . خریده بودم ببندم روی ماشین ولی قسمتم نشد منتهی یکیش رو شاید بتونم ببندم رو ماشین
تاپیک زده بودم که امپک رو فروختم و فقط ساب مونده
وضعین کاملا نو هستن هم ساب و هم باکس
ببینید متوجه میشین
اولویت با تهرانی هاست
قیمت ساب 170 تومان
قیمت ساب به همراه باکس 190 تومان
قیمت باکس 40 تومان
که هر کدومو جدا گانه هم میفروشم
بکسش عالیه و جزو باکس های خوش طرح هست که صدا رو عالی منعکس میکنه . کسی نمیتونه حرف بزاره رو باکستون.
اگرم دیدین نو نیست مال خودم . به شرط نو بودن دارم میفروشم.
والله قسم مغازه دار 140 تومان ازم بر میداشت که خودتون میدونید چه ادمای کلاشین این مغازه دارا . از این قسم بالاتر بلد نیستم برای صداقت حرفم بخورم .
لاکن مغازه دار ازم به عنوان جنس دست دوم هم بر میداشت که من بهش گفتم نو هست و گفت به من چه بازش کردی ولی شما بچه های پرشین تولز که میدونید فرق هست بین جنسی که استفاده نشده و استفاده شده !!!
این عکس ها
به اولین در خواست هم فروخته میشه
هزینه ها هم پای خریداره ( نقل و انتقالات ) میتونم تو تهران قرار بزاریم بیام تحویل بدم
اینم بگم قیمتو بردم بالا با توجه به قیمت های روز و دیگران اگه قبلا میخریدین به نفعتون بود خداییش ولی دیگه تخفیف نمیدم
جعبه و متعلقات اصلی فابریک موجوده که خوب طبعا سیم ندارن
برو بالااااا
یکی از دو عدد سابی که در تصاویر میبینید برای فروش قرار دادم .
وضعیت کاملا نو هستن و اصلا صدا ازشون نگرفتم . خریده بودم ببندم روی ماشین ولی قسمتم نشد منتهی یکیش رو شاید بتونم ببندم رو ماشین
تاپیک زده بودم که امپک رو فروختم و فقط ساب مونده
وضعین کاملا نو هستن هم ساب و هم باکس
ببینید متوجه میشین
اولویت با تهرانی هاست
قیمت ساب 170 تومان
قیمت ساب به همراه باکس 190 تومان
قیمت باکس 40 تومان
که هر کدومو جدا گانه هم میفروشم
بکسش عالیه و جزو باکس های خوش طرح هست که صدا رو عالی منعکس میکنه . کسی نمیتونه حرف بزاره رو باکستون.
اگرم دیدین نو نیست مال خودم . به شرط نو بودن دارم میفروشم.
والله قسم مغازه دار 140 تومان ازم بر میداشت که خودتون میدونید چه ادمای کلاشین این مغازه دارا . از این قسم بالاتر بلد نیستم برای صداقت حرفم بخورم .
لاکن مغازه دار ازم به عنوان جنس دست دوم هم بر میداشت که من بهش گفتم نو هست و گفت به من چه بازش کردی ولی شما بچه های پرشین تولز که میدونید فرق هست بین جنسی که استفاده نشده و استفاده شده !!!
این عکس ها
به اولین در خواست هم فروخته میشه
هزینه ها هم پای خریداره ( نقل و انتقالات ) میتونم تو تهران قرار بزاریم بیام تحویل بدم
اینم بگم قیمتو بردم بالا با توجه به قیمت های روز و دیگران اگه قبلا میخریدین به نفعتون بود خداییش ولی دیگه تخفیف نمیدم
جعبه و متعلقات اصلی فابریک موجوده که خوب طبعا سیم ندارن
برو بالااااا
Last edited: