• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 150$ PAYPAL به بالاترین پیشنهاد

sky2y

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
منظورتان از full verify چیه ؟
ضمن آنکه اگر اکانت من لیمیت بشه ، چه ارتباطی به اکانت شما دارد ؟؟؟

من هواسم به این نبود که شما خودت اینکاره هستی ! آخه اونهایی که اکانتشون فقط با VISA GIFT وریفای شده باشه جدیدا PAYPAL ازشون اسناد شناسایی می خواد مثل قبض آب یا برق... و تا اینهارو نفرستند اونها رو از LIMIT در نمیاره واسه 1 نفر پول ریختم و همون لحظه این مشکل پیش اومد جالب اینجاست که پی پل منتظر وری فای شدن اکانت ایشون هست و STATUS پول HELD ! بر میگرده می گه شما سرم کلاه گذاشتید می گم از قبل بگم این قضیه رو... در هیچ صورتی پول رو پس نمی گیرم جز اینکه خود پی پل REVERSE کنه به حسابم البته شما که خودت اینکاره ای

sky2y

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
آره والا این دو تا با ی کلمه پدر تجربه رو سوزوندن رفت :lol:

تازه ببین اینی که آقا گفت،FULL وریفای هست! با Full وریفای فرق داره:wacko:

اکانت PAYPAL ای که هم با کردیت کارت هم با آدرس و ارائه مدرک شناسایی VERIFY شده رو میگیم FULL VERIFY متوجه شدی؟ اونهایی که کردیت کارتشون رو بعد از وری فای از اکانت جدا می کنن همیشه احتمال LIMMIT شدن دارن

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
اکانت PAYPAL ای که هم با کردیت کارت هم با آدرس و ارائه مدرک شناسایی VERIFY شده رو میگیم FULL VERIFY متوجه شدی؟ اونهایی که کردیت کارتشون رو بعد از وری فای از اکانت جدا می کنن همیشه احتمال LIMMIT شدن دارن
- تکبیر (!)

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

پایه این پستت هستی دیگه؟؟ شما هنوز بلد نیستید Limit را تایپ کنید و دو بار اشتباه تایپ کردید،اونوقت اومدید به من و ادنان نحوه کار با پی پال را یاد می دید؟؟

نمیدونم چرا اینجا هر کی از راه میرسه واسه خودش استادی چیزی میشه....

sky2y

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
پایه این پستت هستی دیگه؟؟ شما هنوز بلد نیستید Limit را تایپ کنید و دو بار اشتباه تایپ کردید،اونوقت اومدید به من و ادنان نحوه کار با پی پال را یاد می دید؟؟

نمیدونم چرا اینجا هر کی از راه میرسه واسه خودش استادی چیزی میشه....

خانوم معلم!!!!!! اگه توجه کنی یکبار هم درست تایپ کردم !!! شما بیا اینجا صفحه DESKTOP من رو ببین که چند نفر PM میدند بعد بیا از من غلط تایپی بگیر در ضمن انگلیسی من از شما بهتره شک نکن....

شما که خریدار نیستی فکر کنم باید شما رو Abuse کنم تو این پست! با عرض پوزش

hosseinrz

Registered User
لایک‌ها
2
باید عرض شود که پیپال خیلی احمقه با عرض معضرت از حضور دوستان.
به حسابهایی که با گیفت کارت رویفای شده باشند هم گیر نمیده، من 3 تا حساب دارم که هر 3 سالمه.
حتی یکیش هم حدود 2 ماه هست که Chargeback خورده و بالانسش منفی شده ولی لیمیتش نکرده
فقط هر روز ایمیل میزنه که بابا بیا بالانستو 0 یا مثبت کن.
توصیه میشه برای کار با پیپال به هیچ عنوان از *** و با Proxy های shared استفاده نکنید.
از کسانی که میشناسید و معتبر هستند دلار بگیرید.
حساب هایی که تازه وریفای شده است رو مدتی غیر فعال بگذارید و بعد از مدتی از مبالغ کم شروع کنید
به تدریج میزان تراکنش ها رو زیاد کنید.
توی Subject وقتی پول میفرستید به هیچ عنوان اسمی از exchange نیاورید.
امیدوارم تجارت سالم و به دور از گیر های پیپال داشته باشید.

Rz

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
باید عرض شود که پیپال خیلی احمقه با عرض معضرت از حضور دوستان.
به حسابهایی که با گیفت کارت رویفای شده باشند هم گیر نمیده، من 3 تا حساب دارم که هر 3 سالمه.
حتی یکیش هم حدود 2 ماه هست که Chargeback خورده و بالانسش منفی شده ولی لیمیتش نکرده
فقط هر روز ایمیل میزنه که بابا بیا بالانستو 0 یا مثبت کن.
توصیه میشه برای کار با پیپال به هیچ عنوان از *** و با Proxy های shared استفاده نکنید.
از کسانی که میشناسید و معتبر هستند دلار بگیرید.
حساب هایی که تازه وریفای شده است رو مدتی غیر فعال بگذارید و بعد از مدتی از مبالغ کم شروع کنید
به تدریج میزان تراکنش ها رو زیاد کنید.
توی Subject وقتی پول میفرستید به هیچ عنوان اسمی از exchange نیاورید.
امیدوارم تجارت سالم و به دور از گیر های پیپال داشته باشید.

Rz
توصیه های جالبی بود. ممنون.

به باقی دوستان هم توصیه می کنم یه خورده گذشت داشته باشند.

sky2y

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1431635&postcount=18
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1431800&postcount=26

چشاتو باز کنن،همیشه هم سعی کن ادب و احترام را چاشنی کارت کنی...

بهتره ببینی اول کی بد حرف زده بعد این حرف رو بزنی.....

شما میای میگی من غلط املائی دارم و این حرفا من که با شما کاری ندارم بخدا الان این 100 ومین باره دارم چیزی میفروشم 3 4 نفر میان به چیزهای حاشیه و مسخره گیر میدن ! آره چند روزه اومدی P.T آقا پستات کجان؟ چرا کم هستن 4 روزه اومدی فلان!

» من دارم اینجا کاسبی می کنم نه می خوام در برم نه فراریم نه کلاه بردار «ـ

حالا شما هی سر به سر من بگذارید ما رو از نون خوردن بندازین عادت که دارین

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
بهتره ببینی اول کی بد حرف زده بعد این حرف رو بزنی.....

شما میای میگی من غلط املائی دارم و این حرفا من که با شما کاری ندارم بخدا الان این 100 ومین باره دارم چیزی میفروشم 3 4 نفر میان به چیزهای حاشیه و مسخره گیر میدن ! آره چند روزه اومدی P.T آقا پستات کجان؟ چرا کم هستن 4 روزه اومدی فلان!

» من دارم اینجا کاسبی می کنم نه می خوام در برم نه فراریم نه کلاه بردار «ـ

حالا شما هی سر به سر من بگذارید ما رو از نون خوردن بندازین عادت که دارین

do lot nu cao cap ao lot nam bim cho be ban buon quan ao vest cong so nu chup anh cho be o ha noi
بنظر من بهتره برای دوستانی که خدمات انجام می دهی ، ازشان بخواهی که نظراتشان را در این تاپیک یا تاپیک هایی که میزنی بدهند تا نظر خریداران را جلب کنی . همچنان که بعضی از دوستان نظراتشان را در تاپیک های خدمات من داده اند .

Last edited:
بالا