• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2عدد توپی فرمون اسپرت + FM Player جنس خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alinr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستای خوبم.
دو عدد توپی فرمون هست که قبلن رو 206 بوده.قیمت جفت با هم 50
IMAG0293.jpg
مورد بعدی fm player promate,کلا 4بار ازش استفاده نشده قیمت:35
b9bu98ws82u49m353qzj.jpg

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
عکسی چیزی نداری ببینیم رو ماشین چطوریه ؟ برا 206 میخوام

Alinr

Registered User
لایک‌ها
0
نه متعصفانه.رو ماشین قبلیم بوده.

Alinr

Registered User
لایک‌ها
0
پخ شد دوست گرامی....

Alinr

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه.ولی من کمتر از 30 نمیدم دوست عزیز

Alinr

Registered User
لایک‌ها
0
206سوارا...حیف این توپیهاست بخدا...

Last edited:

Y.a.s.h.a.r

Registered User
لایک‌ها
52
اف ام پلیر رو من 2 هفته پیش از ایشون خریدم و خراب بود،2هفته باهاشون کلنجار رفتم ولی ایشون زیر بار نرفتند پس بگیرند!
در نهایت به امتیاز منفی ختم شد

Alinr

Registered User
لایک‌ها
0
اف ام پلیر رو من 2 هفته پیش از ایشون خریدم و خراب بود،2هفته باهاشون کلنجار رفتم ولی ایشون زیر بار نرفتند پس بگیرند!
در نهایت به امتیاز منفی ختم شد

سلام به تمامی دوستان.
این اف ام پلیر را من دو سال پیش 35 هزار تومن خریدم و کلا 4 بار استفاده نکردم.دوستمون از اصل بودن دستگاه از من سوال کردن که من فقط همین جوابو به ایشون دادم.جنس 35 هزار تومنی من به 30 هزار راضی شدم واسه فروش.ایشون گفتن 2هزار بیشتر پول پست نمیشه،منم گفتم ok.شب قبل ارسال هم برای آخرین بار دستگاه تست کردم و از سلامتش مطمئن شدم.خلاصه رفتم پست هزینه پست شد 6400 که من هرچی با ایشون تماس گرفتم جواب ندادن یعنی کلا از 35 هزار 24600 دست منو گرفت.که گفتم جهنم ارزش اولین فروش داره.
جنس رسید دست ایشون....گفتن دستگاه صفحش به جای رنگ آبی سفیده...صفحش یکم کجه....پشت دستگاه برچسب نداره...رو موج 99 که هست بعد بری 97 نویز داره.آخه شما قضاوت کنین اینا دلایلی واسه برگشت دادن کالا هست اونم با این همه ضرری که من کردم؟؟؟به ایشون گفتم خب این سوالارو قبل ارسال می پرسیدی، اگر دستگاه خراب بود من هزینه پست شمارو هم میپذیرفتم ولی در این حالت ضرر انتخاب اشتباه شمارو من نمی پذیرم...حالا هم امتیاز منفی و اینا....خوب نیست بعضی ها بخوان سر NEW USER ها این فیلمارو در بیارن.
به هر حال قضاوتو میزارم به عهده ی شما دوستان...

Y.a.s.h.a.r

Registered User
لایک‌ها
52
بله،پست سفارشی 2000 تومن بیشتر نمیشه،شما هنوز تفاوت پست سفارشی با پیشتاز رو نمیفهمی
خوب که چندین بار تاکید کردم با سفارشی
تست کردی؟ تاحالا حرفی از تست نزده بودی،الان میگی تست کردی؟
من عیب هاش رو گفتم شما قبول کردی،حالا میزنی زیر حرفت؟

بار اول گفتم اول ارسال بعد واریز،شما گفتی کسی نیستی برای 30 تومن پول خودتو خراب کنی،ولی الان خودتو خوب نشون دادی

اگر میخواستم پیگیر کارت بشم اینجا برات چیزی نمینوشتم،همین دوتا پست توی تاپیکت کافیه تا بفهمن چیکاره هستی.

Alinr

Registered User
لایک‌ها
0
بله،پست سفارشی 2000 تومن بیشتر نمیشه،شما هنوز تفاوت پست سفارشی با پیشتاز رو نمیفهمی
خوب که چندین بار تاکید کردم با سفارشی
تست کردی؟ تاحالا حرفی از تست نزده بودی،الان میگی تست کردی؟
من عیب هاش رو گفتم شما قبول کردی،حالا میزنی زیر حرفت؟

بار اول گفتم اول ارسال بعد واریز،شما گفتی کسی نیستی برای 30 تومن پول خودتو خراب کنی،ولی الان خودتو خوب نشون دادی

اگر میخواستم پیگیر کارت بشم اینجا برات چیزی نمینوشتم،همین دوتا پست توی تاپیکت کافیه تا بفهمن چیکاره هستی.

:):)دارم دروغ میگم که تست کردم...آخه اف ام پلیر دستگاهی هست که تستش خیلی کار داره و شرایطه خاصی می طلبه:D:Dفقط می تونم بگم که براتون متاسفم با این اطلاعاتتون.
اگر هم کسی بخواد منو بشناسه فکر نکنم به یک پست بی ربط و دروغ شما بسنده کنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا