• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 تا آمپ توپ با یدونه ساب باکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت همه دوستایه عزیزم

مورد 1 فروش رفت

مورد بعدی آمپ 4 کانال سالامون هستش کاملا در حد آک من ب 4 تا 6975 دادم و کاملا از کیفیت صدا راضی ام پس این آمپ کیفیتی هست بیشتر تا قدرتی البته 2 تا 305 رو جواب میده:p
قیمت هم با توجه ب نو بودنش 290 تومن میزارم آکش هم 340 تومن هست

Image0013.jpgImage0014.jpg

ساب باکس هم فروش رفت

Last edited:

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
داداش هادی اینکه 2 کاناله !!!

تنظیمات hpf هم داره - اصلا مونو تنظیمات hpf نداره داداش من !!!
روشم نوشته 2 کانال !!
آمپ های مونو همه تنظیم ساب سونیک دارن که این اونم نداره !!

شرمنده داداش گلم نمیخواستم عیب بگیرم از جنس ولی اطلاعات درست بده داداش !!

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش هادی اینکه 2 کاناله !!!

تنظیمات hpf هم داره - اصلا مونو تنظیمات hpf نداره داداش من !!!
روشم نوشته 2 کانال !!
آمپ های مونو همه تنظیم ساب سونیک دارن که این اونم نداره !!

شرمنده داداش گلم نمیخواستم عیب بگیرم از جنس ولی اطلاعات درست بده داداش !!

منم ک گفتم 2کاناله داداش تنظیمات bass boost داره و رو دو حالت مونو و استریو تنظیم میشه الآنم رو ماشینه میتونی بیای ببینی داره با 2 تا 309 چیکار میکنه خیلی قویه داداش

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
منم ک گفتم 2کاناله داداش تنظیمات bass boost داره و رو دو حالت مونو و استریو تنظیم میشه الآنم رو ماشینه میتونی بیای ببینی داره با 2 تا 309 چیکار میکنه خیلی قویه داداش

داداش گلم - من جایی ندیدم نوشته باشی دوکانال !
Bass boost که همه آمپ ها دارن و همون باعث خراب شدن صدای ساب میشه و دقت ساب رو میاره پایین - دوکانال رو اگه وصل کنی به دوتا ساب عمرش خیلی کم میشه

و قیمت واسه 2 کانال اونم یه آمپ بی نام و نشون خیلی زیاده !!! با این قیمت یه آمپ مونو از یه برند خوب و یه سری خیلی خوب میشه خرید که قدرتش ثابت شده هست و راحت میتونه 2 تا ساب رو نابود کنه !!

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش گلم - من جایی ندیدم نوشته باشی دوکانال !
Bass boost که همه آمپ ها دارن و همون باعث خراب شدن صدای ساب میشه و دقت ساب رو میاره پایین - دوکانال رو اگه وصل کنی به دوتا ساب عمرش خیلی کم میشه

و قیمت واسه 2 کانال اونم یه آمپ بی نام و نشون خیلی زیاده !!! با این قیمت یه آمپ مونو از یه برند خوب و یه سری خیلی خوب میشه خرید که قدرتش ثابت شده هست و راحت میتونه 2 تا ساب رو نابود کنه !!

من با همین برات 2 تا ساب رو نابود میکنم دقت خوبی داره گفتم ک اگه دوست داری بیا از نزدیک ببین داره چیکار میکنه بالایه 1 سال هم هست داره کار میکنه آخ هم نگفته اهم بی نام و نشون نیست داداش ی کوچولو پرس و جو کن

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
من با همین برات 2 تا ساب رو نابود میکنم دقت خوبی داره گفتم ک اگه دوست داری بیا از نزدیک ببین داره چیکار میکنه بالایه 1 سال هم هست داره کار میکنه آخ هم نگفته اهم بی نام و نشون نیست داداش ی کوچولو پرس و جو کن

داداش گلم مارکش اهم نیست و DIESEL هست و هیچوقت نمیتونه حتی یه ساب رو بترکونه چون توو بریدج 400 وات میده اونم فقط روو 4 اهم و روی 2 اهم بریدج استیبل نیست

من فقط خواستم کمک کنم تا هم شما به مشکلی نخوری هم مشتری گیج نشه !! اینم لینک آمپت :
Diesel Audio NS-1000 2 Channel Bridgeable Automotive Amplifier Page

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش گلم مارکش اهم نیست و DIESEL هست و هیچوقت نمیتونه حتی یه ساب رو بترکونه چون توو بریدج 400 وات میده اونم فقط روو 4 اهم و روی 2 اهم بریدج استیبل نیست

من فقط خواستم کمک کنم تا هم شما به مشکلی نخوری هم مشتری گیج نشه !! اینم لینک آمپت :
Diesel Audio NS-1000 2 Channel Bridgeable Automotive Amplifier Page

پس چطوری داره 2 تا 309 رو میترکونه؟:blink: اینا همش دسیسه هستش تا آمپ منو بز خری کنید:D
حق با شماست ولی خدایی داره معجزه میکنه برا من :rolleyes:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
پس چطوری داره 2 تا 309 رو میترکونه؟:blink: اینا همش دسیسه هستش تا آمپ منو بز خری کنید:D
حق با شماست ولی خدایی داره معجزه میکنه برا من :rolleyes:

خدا میدونه !! نه داداش گلم من بزخر نیستم !! اصلا من خریدار نیستم چون خودم سیستم کاملی دارم و نیازی به آمپ 2کاناله مونو ندارم :D

موفق باشی

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
خدا میدونه !! نه داداش گلم من بزخر نیستم !! اصلا من خریدار نیستم چون خودم سیستم کاملی دارم و نیازی به آمپ 2کاناله مونو ندارم :D

موفق باشی

خدایی منم با دیدن لینک تعجب کردم البته دیشب یکی خارج فروم میخواست تا شب اینجا فروش نره میدم ب اون ب هر حال ممنون راهنماییات عالی بود

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

موفق باشی

خوب کلیپ میده بهشون دیگه:lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا