• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 عدد مودم ADSL زیر قیمت!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
هر دوتاش فروخته شد به کاربر عزیز greywarden

درود به همه ی دوستان
دو تا مودم ای دی اس ال دارم واسه فروش. هر دو تا مودم های با سیم هستند
یکیش Prolink هست که تقریبا 2 سال باهاش کار کردم. با یو اس بی وصل می شه فقط.کابل و سی دیش همراشه.جعبه نداره.قیمت ندارم.پیشنهاد از شما
یکی دیگه هم یه دی لینک هست.استفاده نشده. پارسال خریدم ولی همینطور بدون استفاده مونده.جعبه و متعلقاتش داخلشه و باز نشده.این رو هم قیمت ندارم.پیشنهاد از شما
دوستانی که قیمت دارند ممنون می شم پیشنهاد بدند
نحوه ی فروش : 1 خرید حضوری 2 : واریز و ارسال(هزینه ی ارسال نصف نصف) 3 : فروش از طریق ایسام(پورسانت ایسام با سفارش دهنده)
تعویض هم دارم با لوازم به درد بخور. اونایی که منو می شناسن می دونن که چی می خوام !!!!!

عکس ها :

modem-1.JPG

modem-2.JPG

modem-3.JPG

Last edited:

zakhmi

Registered User
لایک‌ها
31
درست. پایین گفتم. اما من دارم پول مودم دلینک رو میدم. اون یکی مودم دیگه کارایی خودشو از دست داده. به همین خاطر من سی پیشنهاد کردم.
مودم دیلینک هم 48 تومن هست ( صفرش ). اینم برا کمک به شما.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
درست. پایین گفتم. اما من دارم پول مودم دلینک رو میدم. اون یکی مودم دیگه کارایی خودشو از دست داده. به همین خاطر من سی پیشنهاد کردم.
مودم دیلینک هم 48 تومن هست ( صفرش ). اینم برا کمک به شما.

ممنونم.مودم دی لینک نو هست دوست عزیز.مودم پرو لینک هم هیچ مشکلی نداره.تا امروز استفاده می کردم.

zakhmi

Registered User
لایک‌ها
31
عزیز: من قیمت فعلی مودم دیلینک رو بهتون گفتم. من خودم شرکت خدمات کامپیوتری دارم. سال قبل قیمت این مدل دیلینک 24 تومن بوده. شما چه استفاده کرده باشید و چه نه، جنس شما دست دوم محسوب میشه. از Prolink هم که دو سال استفاده کردید. انشالله که مشتری بهتری پیدا میشه. اما اگه پیدا نشد، من با همون قیمت خریدارم. مرسی.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
عزیز: من قیمت فعلی مودم دیلینک رو بهتون گفتم. من خودم شرکت خدمات کامپیوتری دارم. سال قبل قیمت این مدل دیلینک 24 تومن بوده. شما چه استفاده کرده باشید و چه نه، جنس شما دست دوم محسوب میشه. از Prolink هم که دو سال استفاده کردید. انشالله که مشتری بهتری پیدا میشه. اما اگه پیدا نشد، من با همون قیمت خریدارم. مرسی.

ممنون از شما دوست گرامی.یعنی آدم اگه یه کالایی رو بخره استفاده نکنه و بخواد بفروشه می شه دست دوم؟!جالبه
مرسی

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

این دیگه از اون حرفا بودا:eek:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

zakhmi

Registered User
لایک‌ها
31
ممنون از شما دوست گرامی.یعنی آدم اگه یه کالایی رو بخره استفاده نکنه و بخواد بفروشه می شه دست دوم؟!جالبه
مرسی

عزیز من: نه! ادم اگه کالایی رو بخره و بزاره بمونه دست دوم محسوب نمیشه. اما خود شما بگو: وقتی یه ماشینی بخری و حتی اونو استفاده نکنی و تو خونه افتاده باشه، میتونی به همون قیمت اولیه بفروشی؟ دوست عزیز: مودم ها برا خودشون گارانتی دارن. ورژن دارن. تاریخ ساخت و تولید دارن. اینارو مد نظر داشته باش. همونطور که گفتم من خودم مغازه دارم و از طرفی نمایندگی آسیاتک و فن آوا رو هم دارم. میخوام اینارو بفروشم. اینارم برا مشتری های سطح پایین ترم میخوام. مودم دیلینک شمارو بالاتر از 30 نمیتونم بفروشم. مودم Prolink هم یا طلبه نداره، یا اگه بخوام بفروشم ( اگه کانفیگ نپرونه ) 10 تا 15. حالا خودت حساب کن با هزینه ی پستی که قراره بدم، چیزی برام تهش نمیمونه. من آخرش 35 میتونم بدم خدمتت. اما بازم میگم: انشاالله یه مشتری خیلی بهتر پیدا بشه. من نه میخوام رو سر مال عیب بزارم، و نه دارم بز خری میکنم. قیمت و عرف رو بهت گفتم دوست عزیز. یا علی!

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
عزیز من: نه! ادم اگه کالایی رو بخره و بزاره بمونه دست دوم محسوب نمیشه. اما خود شما بگو: وقتی یه ماشینی بخری و حتی اونو استفاده نکنی و تو خونه افتاده باشه، میتونی به همون قیمت اولیه بفروشی؟ دوست عزیز: مودم ها برا خودشون گارانتی دارن. ورژن دارن. تاریخ ساخت و تولید دارن. اینارو مد نظر داشته باش. همونطور که گفتم من خودم مغازه دارم و از طرفی نمایندگی آسیاتک و فن آوا رو هم دارم. میخوام اینارو بفروشم. اینارم برا مشتری های سطح پایین ترم میخوام. مودم دیلینک شمارو بالاتر از 30 نمیتونم بفروشم. مودم Prolink هم یا طلبه نداره، یا اگه بخوام بفروشم ( اگه کانفیگ نپرونه ) 10 تا 15. حالا خودت حساب کن با هزینه ی پستی که قراره بدم، چیزی برام تهش نمیمونه. من آخرش 35 میتونم بدم خدمتت. اما بازم میگم: انشاالله یه مشتری خیلی بهتر پیدا بشه. من نه میخوام رو سر مال عیب بزارم، و نه دارم بز خری میکنم. قیمت و عرف رو بهت گفتم دوست عزیز. یا علی!

ممنون از شما.ولی بنده حرفی از گارانتی یا تاریخ تولید نزدم که گذشته باشه!
در مورد ماشین هم کیلومتر شمار وقتی صفر باشه می شه نزدیک به قیما صفر فروخت.ضمن اینکه بنده هم عرض نکردم که می خوام با قیمت نو بفروشم.
چقدر شما منصفید که جنس 48 تومنی(به گفته ی خودتون البته) رو 30 تومن می فروشید!

شاد باشید

ariamizban

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون از شما.ولی بنده حرفی از گارانتی یا تاریخ تولید نزدم که گذشته باشه!
در مورد ماشین هم کیلومتر شمار وقتی صفر باشه می شه نزدیک به قیما صفر فروخت.ضمن اینکه بنده هم عرض نکردم که می خوام با قیمت نو بفروشم.
چقدر شما منصفید که جنس 48 تومنی(به گفته ی خودتون البته) رو 30 تومن می فروشید!

شاد باشید
ببخشید دخالت میکنم اما ایشون چون بازاری هستن میخوان مثل بازاری ها خرید کنن یعنی هر جنسی که باز شده باشه ۳۰ ٪ ازش کم میکنن

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
ببخشید دخالت میکنم اما ایشون چون بازاری هستن میخوان مثل بازاری ها خرید کنن یعنی هر جنسی که باز شده باشه ۳۰ ٪ ازش کم میکنن

خواهش می کنم.بله درسته.موافقم با نظرتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا