• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 عدد هارد 80 پر از فیلم دایویکس

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
خب تا چهارشنبه شب ساعت 12 میفروشم ..با قیمت پایه 38000 تومن...اگر کسی خواست بخره همینجا قیمت

بزاره نه خصوصی..کسی پیغام خصوصی بزنه حساب نمیشه...تا چهارشنبه ساعت 12 کسی نبود دیگه از فروش

منصرف میشم..راستی به برنده این مزایده دی وی دی نرم افزار های خودم اشانتیون میدم..احتمال داره مجموعه 20

سیدی آموزش زبان در 3 دی وی دی رو بدم.یا دی وی دی های مجلات خارجی خودم رو.. فقط تا چهار شنبه ساعت

12 شب..هارد ها کاملا سالم وبدون بد سکتور هستند..سالم سالم ..در ضمن اصفهانیها در اولویت هستند

لیست فیلمها ===>>> کلیک کنید

177 عدد فیلم... :cool:

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
آقا نگفتی که این DVD های ما رو فرستادی یا نه؟ اگه DVD ها سالم برسه شاید مشتری هاردهات هم شدیم!

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
آقا نگفتی که این DVD های ما رو فرستادی یا نه؟ اگه DVD ها سالم برسه شاید مشتری هاردهات هم شدیم!

سلام..آخ آخ آخ برای شما پی ام نزدم که فرستادم؟...شرمنده .دوشنبه فرستادم ..کد رهگیری رو هم واسه شما پی ام میکنم..احتمالا چهارشنبه میرسه..

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
حالا متوجه شدم... همگی فکر کردن من دو تا هارد درب و داغون 10 سال کار کرده رو این طوری میخام غالب کنم !!!

خب به همین علت یک روز زودتر از موعد مقرر فروش رو متوقف میکنم ...دیگه از فروش منصرف شدم ....

بالا