• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 عدد Wireless AccessPoint

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsenp910

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
خسته نباشید
حدود 2-1 ماه پیش برای یکی از دوستان 2تا Wireless AccessPoint خریدم که متاسفانه کارش درست پیش نرفت و مجبور به تعطیل کردن دفترش شد و حالا قصد داره این 2تا رو بفروشه.هر دو کاملا سالم و بدون عیب هست مارک یکیشون که مدل بالاتری داره Justec و اون یکی Micronet هست .
هر دو دارای تکنولوژی WDS نیز هستند
و اما قیمت برای Justec حدود 120000 تومن و برای Micronet حدود 80000 تومن در نظر گرفتم که با توجه به 2-1 ماه کار کرد از هرکدوم 60000 تومن کم کردم.هر دو قطعه نو هستند و هیچ تفاوتی با نو ندارن و کلا یک هفته روی دیوار متصل بودن.

WDS چیست؟ بوسیله این تکنولوژی قادر خواهید بود تا 2 router یا accesspoint رو به هم متصل کنید تا جمعا فاصله و بورد بیشتری رو پوشش بدهند

Justec JBR454W

Micronet SP916GL
***مدل micronet دارای 6 ماه گارانتی و 802.11g 108mمی باشد

Justec : 80000تومان
Micronet: 80000
تومان

Last edited:

mohsenp910

Registered User
لایک‌ها
23
آقا من که از اینترنت وایرلس استفاده میکنم به دردم می خوره ؟
میشه یکم در موردش توضیح بدی ؟
ممنون

بله دوست عزیز اصلا واسه همین کاره شما ساخته شده.بوسیله اون میتونید اینترنت وایرلستون رو share کنید بین چند نفر و خیلی کارهای دیگه از جمله فیلترکردن افراد مختلف و یا اینکه به هر نفر چه درصدی از سرعت اینترنتتون اختصاص پیدا کنه و یا اگر گوشیتون wifi داره بتونید از اینترنتتون روی گوشیتون استفاده کنید و یا اگر بورد وایرلستون کمه و سیگنال ضعیفه بوسیله هر دوی اینها میتونید اونو قویتر کنید چون تکنولوژیه ٌ WDS دارن و خیلی کارهای دیگه

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
Last edited:

mohsenp910

Registered User
لایک‌ها
23
حق با شماست دوست عزیز قیمتها واقعا افت داشته!شاید باورت نشه ولی من justec رو 180 خریدم!
خودت قیمت بده واسه 2 تاش.من 120 میفروشم

dontsee

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من میخرم ولی یه لطفی بکن یه مشاوره به من بده.

من در نزدیکی خونم یه سرویس اینترنت وایرلس بدوم سکیوریتی وجود داره که سرعت دانلودش در حدود 400 کیلوبات در ثانیه هستش!!!
باورنرکردنیه ولی هست !!!!

سوال من اینه!
این سیگنال ارسال شده در خونه من به 0 میرسه و در یک متر بیرون از محیط خونه یعنی تو راپله ها قوی میشه!
من اولین چیزی که به نظرم رسید اینه که یک کیس با وایرلس لن رو تو راپله بگزارم و با یه access point برای کامپیوتر ها Share کنم.

من میخوام ببینم این قابلیت WDS میتونه به اون اینترنت وایرلس connect بشه و بعد از اینکه خودش connect شد کامپیوتر های دیگه به این دستگاه وصل بشن؟
لطفا برای من اگر تونستی شماره بزار باهات تماس بگیرم ویا اینجا توضیح بده.! ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا