• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 20 هزار تومان شارژ ایرانسل خط به خط به قیمت 17000 تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
بازهم با فروش شارژ خط به خط در خدمتتونم
دوستان فقط سریع اقدام کنید
فقط 17000 تومان
پایین تر راه نداره . هر کسی میخواد پ.خ بزنه یا اس ام اس بده
بانک پارسیان فقط موجوده فقط هم کارت به کارت

Last edited:

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شارژ همچنان موجوده

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
بازم خبری از ایشون نشد .
روز اول که گفتن شبکه مشکل داره .تا شب حداکثر تا فرداش براتون میفرستم .
(پیگیر شدم ) دیروز هم گفتند شبکه مشکل داره و بهشون گفتم تا عصر مبلغو به کارتم برگشت بزنین می فرمایند تا سه شنبه باید صبر کنم چون بانک سه شنبه واریز میکنه پولو
بهشون گفتم من کارت به کارت کردم درگاه نبوده ، میفرمایند سیستم درست شد براتون ارسال میکنم . و تا حالا خبری از ایشون نیست

دوستان بهنگام معامله با ایشون ملاحظات لازم رو داشته باشند . حداقل بد قول هستند .

Last edited by a moderator:

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من به شما گفتم شبکه مشکل داره بله هنوز هم داره ارسال نمیشه !!!!
دست من که نیستش
زنگ زدم 700 گفت اختلال تو منطقه شما هست رفتم دفتر خدمات ایرانسل گفتن این خط شما مشکل داره باید بسوزونید دوباره فعال کنید
درست نیست اطلاعات شخصی که به شما دادم تو تاپیکم بزارید
به شما گفتم تا 3 شنبه صبر کنید اما شما به خاطر 16000 تومان این برنامه ها رو پیش اوردید
دیگه هم پول شما رو برگشت نمیزنم حالا شما هر کاری دوست داری بکن
یا علی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوست عزیز من به شما گفتم شبکه مشکل داره بله هنوز هم داره ارسال نمیشه !!!!
دست من که نیستش
زنگ زدم 700 گفت اختلال تو منطقه شما هست رفتم دفتر خدمات ایرانسل گفتن این خط شما مشکل داره باید بسوزونید دوباره فعال کنید
درست نیست اطلاعات شخصی که به شما دادم تو تاپیکم بزارید
به شما گفتم تا 3 شنبه صبر کنید اما شما به خاطر 16000 تومان این برنامه ها رو پیش اوردید
دیگه هم پول شما رو برگشت نمیزنم حالا شما هر کاری دوست داری بکن
یا علی

:blink:.............

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
حالا سیمکارت من چه مشکلی داره که باید اول بسوزه بعد شارژ بشه:blink: ممنون که بجای من رفتین از خدمات ایرانسل پرسیدین:eek:
وظیفه هر کدوم از کاربرا هستش که فروشنده بد قول و ... رو معرفی کنه . نه اینکه من تو تاپیک بگم فروشنده خیلی خوبی هستش شما هم از ایشون خرید کنین !!!

دیروز تو تاپیک پست زدم تا جواب بدین که ندادین و من تا امروز ظهر منتظر موندم .روز شنبه ساعت 12 هم واریز کردم و تا الان خبری نیست.
میتونستین ازم بخواهین تاپیکو ویرایش کنم ولی گزینه بدی رو انتخاب کردین .شماره کارت شما رو ویرایش میکنم .
هر جور مایل هستین اگه میخوای برام برگشت بزن البته 16500 ( 500 هزینه انتقال دادم ) اگه نمیخوای نزن. این وسط شما هستین که با هر بار اپ شدن اعتبار تونو از دست میدین.

قبلا اینطوری نبود . من خودم سفارش میگرفتم صبح نشده دم در پست حاضر بودم نه تنها من خیلیای دیگه . جنسی که تحویل میگرفتیم بهتر از عکس هاش بود . الان تو تاپیک یه چیزی میبینی و پست یه چیز دیگه تحویل میده .

البته دوستان من فعلا منتظر میمونم و عجولانه تصمیم نمیگیرم ولی بعد یه مدت پیگیری خواهم کرد .

Last edited:

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
امروز هم خبری از جناب اجاقی نشد.
نه تماس گرفتند . نه اس م اس دادن و نه پی ام و نه پول رو برگشت زدن!!!!
دوستانی که تاپیکو میبینند لطفا تاپیک رو بالا ببرند .

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
من نه طرفدار شما هستم نه آقای اجاقی . ولی امروز ایشون 10 تومان برای من شارژ فرستادن . تا الان بالغ بر 70 تومان شارژ خریدم و مشکلی نداشته .

حالا نمیدونم چرا با شما این طوری برخورد میکنه .

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
من نه طرفدار شما هستم نه آقای اجاقی . ولی امروز ایشون 10 تومان برای من شارژ فرستادن . تا الان بالغ بر 70 تومان شارژ خریدم و مشکلی نداشته .

ایشون که تا ابد نمیتونن به این کارشون ادامه بدن . چون حق و دین یطوری هستش هر چی بیشتر بمونه بزرگتر میشه و بزرگتر تا اخرش تو گلو گیر کنه.
من به قول هایی که میدم پایبندم و فکر کردم ایشونم همینطورند.48 ساعت کامل من هیچ اظهار نظری نکردم ولی بعد اون مدت نه شارژ رو میفرستند و نه پولو برگشت زدند. به این کار شرافتمندانه :blink: دیگهه نمیدونم چی میگند.
بالاخره این پولو واریز میکنن از این ترسی ندارم حالا ممکنه خودشون واریز کنند یا بزور. دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره:D

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

با هر کسی باید همون جوری که لایق هست برخورد بشه من با شما هیچوقت مشکلی پیدا نکردم از آشنایی با شما و معامله با شما خوشحالم داداش گلم

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایشون که تا ابد نمیتونن به این کارشون ادامه بدن . چون حق و دین یطوری هستش هر چی بیشتر بمونه بزرگتر میشه و بزرگتر تا اخرش تو گلو گیر کنه.
من به قول هایی که میدم پایبندم و فکر کردم ایشونم همینطورند.48 ساعت کامل من هیچ اظهار نظری نکردم ولی بعد اون مدت نه شارژ رو میفرستند و نه پولو برگشت زدند. به این کار شرافتمندانه :blink: دیگهه نمیدونم چی میگند.
بالاخره این پولو واریز میکنن از این ترسی ندارم حالا ممکنه خودشون واریز کنند یا بزور. دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره:D
باشه عزیز من پای حرفم هستم
حتی میتونید از طریق قانونیش پیگیری کنید
دادگاه ها رو با شما میرم و میام . خیالت راحت رفیق
منتظر پیگیری شما هستم ! یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا