• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 206 تیپ 6 مدل 90-قرمز گوجه ای روغنی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
--------------------

Last edited:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
چطوری مدل 90 هنوزم چسبای کارخونه روشه ؟
اگه طالبش گیر بیاد تا 44 45 هم میتونی بفروشی

amijon

Registered User
لایک‌ها
283
چند کیلومتر کار کرده؟چقدر بیمه داره؟

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
الان فروشنده تاپیک رو ببینه سکته میکنه..این ماشین بدون لوازم 40 پولشه..کجای کاری دوست عزیز :D

خب دوست عزیز 40 پولشه بیا بخر خودت
همه یا میگن این قیمت بالا می ارزه و یا ....
خب اگه قیمت 40 تومن خوبه و یا قیمتش 50 میلیونه خب دوستان پیشنهاد بدن که 40 خریدارن
اگر هم نه فقط به نظر من قیمت های الکی بدین ( منم قیمت ندارم که کمه 40 تومن براش یا زیاده ) و اینکه استارتر خوشش بیاد آقا ماشینت 200 میلیون می ارزه
دوستان به نظر من هر کس قیمت خرید خودشو مثل همون نفر اول بده خیلی بهتره و حداقل یه نتیجه ای داره

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
خب اگه قیمت 40 تومن خوبه و یا قیمتش 50 میلیونه خب دوستان پیشنهاد بدن که 40 خریدارن
اگر هم نه فقط به نظر من قیمت های الکی بدین ( منم قیمت ندارم که کمه 40 تومن براش یا زیاده ) و اینکه استارتر خوشش بیاد آقا ماشینت 200 میلیون می ارزه
دوستان به نظر من هر کس قیمت خرید خودشو مثل همون نفر اول بده خیلی بهتره و حداقل یه نتیجه ای داره

دقیقا کو خریدار اونم 40 تومن ؟؟؟؟؟؟!!!

هر که قیمت فضای میده

امروز تو روزنامه قیمت یکی زده 34 یکی زده 29 و....

عشقی شده

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57

والا من دنبال 206 v9 اتومات هستم اگه داری بیا همین امروز معامله کنیم...دوست من بنده نه ایشون رو میشناسم نه شما رو خودمم بچه تهران نو هست خودم قیمت دارم...الان 206 اتومات 87 سراغ دارم 28 تومن و یکی دیگه سراغ دارم 34 تومن (رنگ-کارکرد-تعویض-لاستیک-بیمه-وسایل-آپشن) همه حساب میشه..

الان تیپ 6 کارخونه 42-43 قیمت داره (توخواب باید ببینی به این قیمت بفروشن) بازار آزاد 51-2 تومن هست...من با توجه به تمیزی ماشین این دوستمون قیمت دادم البته باید ماشین رو دید (کارکردو.....) در هر صورت ......

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
up up up

Last edited:

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
شرمنده بابت اسپم
ولی عجب ماشینی داری
چه رنگی داره
ایشالا خوب بفروشی ولی حیفه بخدا این ماشین به این خوشگلی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خیلی قشنگ Sport اش کردی .. من هم یه 90 داشتم .. شاید میشه گفت Sport ترین 206 ایران بود با همه Option ها مثل Display C و .... چون کسی پول لوازم نمیده .. لوازم اش رو باز کردم ، ماشین رو فابریک 22 فروختم :)) ..
از لوازم اش هم یه 10 تومانی گیرمون آمد :)) .. الان قیمت ماشین خالی معلوم نیست که چنده !! هرچی بگی میخرن .. شما هم اگر فروش نرفت ماشین رو لوازم فابریک بنداز ... سریع تر فروش میره !

قیمت ماشین شما با وضعیت فعلی قیمت ها 40 به بالاست ..

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
یادش بخیر پارسال پرادو 2 درب 2007 رو فروختیم 52 تومن

پرادو رو خوب اومدی....آبان امسال 2008 vx special رو فروختم 110 به یکی از آشناهامون ..تازه 2 تا بشکن هم زدم. الان 180 باید پول بدم..حالا اون داره بشکن میزنه استارتر ماشینت راحت بالای 40 فروش میره..مفت ندیا.

New_IMG_0031.jpg

http://forum.persiantools.com/t305432.html

itayyeb

Registered User
لایک‌ها
11
آقا خشكل چيديش واقعا!من ماشيني كه اسپورت شده باشه كمتر خوشم مياد،ولي اين واقعا خوشكل شده
من كه پولم نميرسه بخرمش
ولي دلم نيومد اينو نگم!
آپ حساب كن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا