قیمت ها رو به من بدید ممنون
تاپیک رو مطالعه کنید بنده قیمتی نمیدم اگر چیزی در نظر دارید پیام بدیدقیمت گزینه دو رو می فرمایید
شرمنده عزیز اگه نگاه کنید بالای تاپیک رو درست کردم ۲۷۰ مقطوع هستبنده سنهایزر رو قیمت پایه هستم.
داداش ما قبلش با هم تو پیام خصوصی صحبت کردیم ، این چه حرفی هست ، من پولم تازه اوکی شد به قیمت پایه ، شما خودتون نوشتین مزایدهشرمنده عزیز اگه نگاه کنید بالای تاپیک رو درست کردم ۲۷۰ مقطوع هست
دیشب هم گزارش تخلف دادم که پست مزایده حذف بشه.
شما هم کم لطفی میکنید از دو شنبه مزایده گذاشتم تا آخر امشب مهلتش تمام میشه همین ۱۱ ساعت باقی مونده شرکت کردن کار درستی نیست
در ضمن ، اومدیم آقا یکی تازه تاپیک رو دیده بود ، اونوقت نباید تو مزایده شرکت کنه ؟؟!شرمنده عزیز اگه نگاه کنید بالای تاپیک رو درست کردم ۲۷۰ مقطوع هست
دیشب هم گزارش تخلف دادم که پست مزایده حذف بشه.
شما هم کم لطفی میکنید از دو شنبه مزایده گذاشتم تا آخر امشب مهلتش تمام میشه همین ۱۱ ساعت باقی مونده شرکت کردن کار درستی نیست
چرا عزیز من تاپیک رو زدم که خریدار هر سوالی داشت جواب بدمدر ضمن ، اومدیم آقا یکی تازه تاپیک رو دیده بود ، اونوقت نباید تو مزایده شرکت کنه ؟؟!
فدای تو ، باز شرمنده اگه ناراحت شدی.چرا عزیز من تاپیک رو زدم که خریدار هر سوالی داشت جواب بدم
گفتم من دیشب اصلاح کردم تاپیکو قیمتو مقطوع زدم و مزایده گزارش تخلف دادم که پاک بشه چون میدونم کارتون درسته
فعلا همون مزایده هست
تا اینجا ۲۲۰ برای آقا سعید گل
ساعت ۱۲ شب تاپیک مزایده بسته میشه.
خارج از تاپیک فروخته شدسلام یه قیمت با تخفیف خوب از پایونر پخ کن با یه عکس واضح و اینکه صداش خوب هست و چقد کار کرده؟