• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 3000$ ایگلد و 1600$ پی پال

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
فروش 3000$ ایگلد ( دلاری 860 ) و 1600$ پی پال ( $ 915 )

پم بدید :)

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کشتی مارو بابا پیج رنک این صفحه ای که لینک دادی الان شده 11 :blink: :wacko: :lol:

واللا !
احیانا ویبالتین باید این لینک رو به صورت دائمی در انتهای همه پست های اقای ادنان اضافه کنه ! :wacko:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام عزیز

با دلار پی پال عوض می کنی ؟؟؟

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
کشتی مارو بابا پیج رنک این صفحه ای که لینک دادی الان شده 11 :blink: :wacko: :lol:
واللا !
احیانا ویبالتین باید این لینک رو به صورت دائمی در انتهای همه پست های اقای ادنان اضافه کنه ! :wacko:

بله، باید در هر تاپیکی با عنوان خرید و فروش و تبدیل پول، اتوماتیک این لینک نمایش داده بشه ;)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
قیمت زدم پ ام بزارید کمتر بیشتر می خریم یا میفروشیم . . ..

ایگلد 880- 910 بسته به میزان $

پی پال 95-930 بسته به میزان $

کلیه موچودی پی پال شما را به قیمت 930 تومان خریدارم .

پی ام من کار نمی کنه ! خواستید با ایمیل من Info at epaymenthub.com در تماس باشید . شماره تماس هم در سایتم هست !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دامین جان قوانین
112.gif
را بخون اگه بن نشدی تابحال مافیای فروم را مطلع کنم
121fs725372.gif

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
نه عزیز می خواهم حساب پی پالمو ببندم . . . . .

1600$ توشه نمیخای پایینترم میدم
اگه اکانت paypal تون business باشه ، همه paypal رو با Hold Period ( مدت زمان تاخیر پرداخت ) 10 روز خریدارم

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
اگه اکانت paypal تون business باشه ، همه paypal رو با Hold Period ( مدت زمان تاخیر پرداخت ) 10 روز خریدارم
اکانت پی پال من buseiness هست . . . متاسفانه مدت زمان بالاست ضمنا من بصورت انستند کار میکنم پول به حساب واریز میکنید منم به صورت انستند دلار ها رو تقدیم میکنم . ..

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
اکانت پی پال من buseiness هست . . . متاسفانه مدت زمان بالاست ضمنا من بصورت انستند کار میکنم پول به حساب واریز میکنید منم به صورت انستند دلار ها رو تقدیم میکنم . ..
بسیار عالی. والا Hold Period برای مشکلات احتمالی پول هست و چون قبلاً سرمون اومده، فکر نکنم بتونیم کمترش کنیم

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
بسیار عالی. والا Hold Period برای مشکلات احتمالی پول هست و چون قبلاً سرمون اومده، فکر نکنم بتونیم کمترش کنیم
مشکلات پیپال اگر منظورتونه که پی پال من با مستر کارت اصلی و فیزیکی صادره ار UK وریفای شده و اکانت من در امارات متحده ساخته شده است و مشکلی از این بابت نیست

اگر مشکلات دیگس من میتونم شماره تلفن بدهم بصورت privite massage و شما با من تماس حاصل فرمایید

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
مشکلات پیپال اگر منظورتونه که پی پال من با مستر کارت اصلی و فیزیکی صادره ار UK وریفای شده و اکانت من در امارات متحده ساخته شده است و مشکلی از این بابت نیست

اگر مشکلات دیگس من میتونم شماره تلفن بدهم بصورت privite massage و شما با من تماس حاصل فرمایید
منظور من از مشکلات همون مورد اول هست، ولی خوب چون اولین باری است که قراره با شما معامله کنیم، در هر صورت اون 10 روز Hold Period سر جاش باقی هست

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
منظور من از مشکلات همون مورد اول هست، ولی خوب چون اولین باری است که قراره با شما معامله کنیم، در هر صورت اون 10 روز Hold Period سر جاش باقی هست
شرمنده دوست عزیز طبق قوانین شرکت ابتدا باید مبلغ رو به حساب شرکت بریزید بعد ما به صورت انستند به حساب شما پولو واریز میکنیم HOLD Peroud چیز مسخرهایی کسی این کارو نمیکنه

بالا