• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 4 حلقه رینگ اسپرت در حد اک + سپر جلو و عقب هاچ بک ( مزایده )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
دوستان از اونجا که هر چی داشتیم نداشتیم رو فروختیم فعلا این ها رو هم پیدا کردم برای فروش
4 حلقه رینگ که رو پراید هاچ بک بوده
کاملا سالم و تمیز و بدون تاب و خوردگی و شکستگی و .... ( یکیشون در حد 2-3 سانت یه قسمت داخلیش مشکی شده شاید با شست و شو پاک شه نمیدونم قیر ریخته روش یا ... )
قیمت توافقی

چون واسه 2-3 روز دیگه باید پولم جور شه فقط تا اون موقع فروش پا برجاست و بعدش اگه به قیمت مناسب نرسه میمونن کنار خودم
1 سال هم رو ماشین بوده

2 جفت سپر جلو و عقب پراید هاچ بک هم موجوده جلو ایران خودرویی هست و عقب فابریک کره ای
قیمت خوب واسه اینا هم پیدا شه میفرئشم
کاملا سالم و در حد اک هست بدون خط و خش و شکستگی و ....

فایل های ضمیمه

• qqq.jpg
    qqq.jpg
    174.9 KB · نمایش ها: 245
  • wswe.jpg
    wswe.jpg
    32 KB · نمایش ها: 244
Last edited:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
تهرانی یه قیمت برای رینگات بده ببینیم چجوریاست

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
تهرانی یه قیمت برای رینگات بده ببینیم چجوریاست

مازندران هستم . برای ارسال مشکلی نیست از طریق باربری یا ترمینال یا حتی تیپاکس و .... هزینه ارسال هم 50-50
قیمت پیشنهادی فعلا البته یه قیمت منصفانه
نگهشون داشته بودم تا اگه باز ماشین مناسبی گرفتم بزارمشون زیر اون اما به پولش فعلا بیشتر نیاز دارم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
مازندران هستم . برای ارسال مشکلی نیست از طریق باربری یا ترمینال یا حتی تیپاکس و .... هزینه ارسال هم 50-50
قیمت پیشنهادی فعلا البته یه قیمت منصفانه
نگهشون داشته بودم تا اگه باز ماشین مناسبی گرفتم بزارمشون زیر اون اما به پولش فعلا بیشتر نیاز دارم
اخه مارکشم معلوم نیست چیه این رینگای چینی اکشون 300 میخوای بفروشی قد رینگ قالپاقیم ازت بر نمیدارن نمیدونم 100 خوبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اخه مارکشم معلوم نیست چیه این رینگای چینی اکشون 300 میخوای بفروشی قد رینگ قالپاقیم ازت بر نمیدارن نمیدونم 100 خوبه
اگه چینی و متفرقه اینقد خوب باشه و رنگ و جنسش خوب باشه که دمشون گرم چینیا
3 بار رو این رینگا لاستیک عوض کردم بدون بالانس کردن یه ریزه هم فرمون نزد هیچ وقت
البته مارک و اسمش رو یادم نیست الان اما میرم فردا میبینم اسمشون رو عرض میکنم خدمتتون
پارسال که ماشینو خواستم بفروشم 170 یکی از بستگان میخواست . حالا باز امار مارکش رو میگم خدمتتون
من قیمتی ازش ندارم خودم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اگه چینی و متفرقه اینقد خوب باشه و رنگ و جنسش خوب باشه که دمشون گرم چینیا
3 بار رو این رینگا لاستیک عوض کردم بدون بالانس کردن یه ریزه هم فرمون نزد هیچ وقت
البته مارک و اسمش رو یادم نیست الان اما میرم فردا میبینم اسمشون رو عرض میکنم خدمتتون
پارسال که ماشینو خواستم بفروشم 170 یکی از بستگان میخواست . حالا باز امار مارکش رو میگم خدمتتون
من قیمتی ازش ندارم خودم

نمیدونم میدونی یا نه افت قیمت رینگ ماشین از تمام قطعات ماشین بیشتره علتشم فکر کنم شما میدونی
اگه رینگت bbs یا oz , borbet یا مارکهای سرشناس دیگه بود باز قضیه فرق میکرد چون مارکهای نا معروف و ناشناخته باعث بالا بردن مصرف سوخت و اسیب به جلوبندی ماشین میشن
باز مارک دقیقشو نگاه کن بهم بگو اتفاقا خودم یه هاچ بک مسی دارم
یه سوال سپر عقب که بین صندوق با سپر فاصله نداره یدونه گرفتم یه طرفش با صندوق فاصله داره

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
نمیدونم میدونی یا نه افت قیمت رینگ ماشین از تمام قطعات ماشین بیشتره علتشم فکر کنم شما میدونی
اگه رینگت bbs یا oz , borbet یا مارکهای سرشناس دیگه بود باز قضیه فرق میکرد چون مارکهای نا معروف و ناشناخته باعث بالا بردن مصرف سوخت و اسیب به جلوبندی ماشین میشن
باز مارک دقیقشو نگاه کن بهم بگو اتفاقا خودم یه هاچ بک مسی دارم
یه سوال سپر عقب که بین صندوق با سپر فاصله نداره یدونه گرفتم یه طرفش با صندوق فاصله داره

پدرم نمایندگی تعمیرات سایپا داشت و در کنارش خرید و فروش ماشین هم میکرد
اون که به شخص کارش اینه از استایل و کیفیت این رینگ ها بسیار راضی بوده و موقع فروش ماشین 4 جفت رینگ دیگه به خریدار داد و این ها رو برداشت از رو ماشین میگفت از بهترین رینگایی بود که رو ماشین سوار کردم و امروز بعد از مدت ها رفته بودم تو انبار دیدم این ها رو . من به شخصه اطلاعاتی از مارک این ها برای رینگ ندارم
اتفاقا خودم اگه 111 نگیرم هاچ بک مسی میگیرم
85 یه گلگیر رنگ یکی از ذوستان پدر داره تا 10 به ما میده هرچند تو نمایشگاه 11300 گذاشته
فعلا اولویت دومم بعد از 111 هست این ( البته الان که برای یکی از شعبه هام پول برای ماشین ندارم )
سپر هم فابریک هست
هیچ فاصله ای نداشت هیچ جا
البته بعدش رو ماشین سپر فلاپ اسپرت انداختم واسه همین سپر ها نو مونده شاید بعد از مدتی تغییر وضعیت میداد اما تا اون زمان که رو ماشین بود بی عیب و نقص بود کاملا

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
پدرم نمایندگی تعمیرات سایپا داشت و در کنارش خرید و فروش ماشین هم میکرد
اون که به شخص کارش اینه از استایل و کیفیت این رینگ ها بسیار راضی بوده و موقع فروش ماشین 4 جفت رینگ دیگه به خریدار داد و این ها رو برداشت از رو ماشین میگفت از بهترین رینگایی بود که رو ماشین سوار کردم و امروز بعد از مدت ها رفته بودم تو انبار دیدم این ها رو . من به شخصه اطلاعاتی از مارک این ها برای رینگ ندارم
اتفاقا خودم اگه 111 نگیرم هاچ بک مسی میگیرم
85 یه گلگیر رنگ یکی از ذوستان پدر داره تا 10 به ما میده هرچند تو نمایشگاه 11300 گذاشته
فعلا اولویت دومم بعد از 111 هست این ( البته الان که برای یکی از شعبه هام پول برای ماشین ندارم )
سپر هم فابریک هست
هیچ فاصله ای نداشت هیچ جا
البته بعدش رو ماشین سپر فلاپ اسپرت انداختم واسه همین سپر ها نو مونده شاید بعد از مدتی تغییر وضعیت میداد اما تا اون زمان که رو ماشین بود بی عیب و نقص بود کاملا

اشتباه نکن سمت 111 یه خط بزرگ بکش ما یکی از فامیلامو گرفته هیچی نشده اومدیم درو ببندیم از جا در اومد رفتیم مسافرت پمپ بنزینش سوخت تو جاده داری راه میری از همه جاش هوا میاد تو من خودم یه هاچ بک 86 دارم به شخصه به 100 تا 111 نمیدمش بازم میل خودت

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اشتباه نکن سمت 111 یه خط بزرگ بکش ما یکی از فامیلامو گرفته هیچی نشده اومدیم درو ببندیم از جا در اومد رفتیم مسافرت پمپ بنزینش سوخت تو جاده داری راه میری از همه جاش هوا میاد تو من خودم یه هاچ بک 86 دارم به شخصه به 100 تا 111 نمیدمش بازم میل خودت

از سال 76 هاچ بک و گل و گلف دارم
نمیتونم طرف صندوق دار برم طبق عادت
و برای هاچ بک هایی مثل مزدا 3 و ... هم اصلا نمیخوام هزینه کنم چون با پولش بازی میکنم
این 111 رو همسرمون 1 ساله گیر داده و ما هم زن زلیل :دی
دوستان و همکارا و فامیل ها دارن ناراضی نبودن اصلا البته نسبت خوبی هاش به بدی هاش یه خورده به نظر خودم هم کمتره
فعلا که پول همون هاچ بک کره ای رو هم نمیتونم خرج کنم چه برسه به 111 که از 8200 الان شده 17 ت
باد که دیگه جزو اپشن های خودرو های ساخت داخل شده برادر
405 صفر خریدیم کلا توش میشینی احساس میکنی در و پنجره نداره از بس هوای ازاد میاد تو :)
کلا کیفیت ماشین های بالای 83-84 خیلیییی پایین اومده

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام عزيز
رينگارو با لاستيك قيمت نهاييشو پخ بفرما. تهرانم. و خريدارشون. مرسي

سلام
لاستیک ها حدود 40 تا 50 % هستند نهایت به کارتون میان ؟
قیمت مد نظرتون رو بفرمایید اگه مناسب باشه تقدیم میشه .
سپاس

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
دادا من به شخصه تو خط رینگ نیستم میشه یه قیمت برا رینگ اعلام کنی بعد لاستیک 75 هم میشه رو اینا انداخت؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دادا من به شخصه تو خط رینگ نیستم میشه یه قیمت برا رینگ اعلام کنی بعد لاستیک 75 هم میشه رو اینا انداخت؟

منم قیمت دستم نیست وگرنه قیمت پایه میزاشتم حتما ولی زیر 200 باشه سعی میکنم نگه دارمشون
من لاستیک 85 روشون سوار کرده بودم
75 هم میخوره بهش تست کردم

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
دادا ی قیمت خوب ک مدنظرته پخ کن.
مت خریدارم اگه قیمتش خوب باشه.
در ضمن سپر ایران خودرویی؟ سپر پراید مگه ایران خودرویی هم داریم؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود
کدوم شهرین؟
سلام
مازندران هستم .

سلام
دادا ی قیمت خوب ک مدنظرته پخ کن.
مت خریدارم اگه قیمتش خوب باشه.
در ضمن سپر ایران خودرویی؟ سپر پراید مگه ایران خودرویی هم داریم؟
سلام
قیمت رو عرض کردم که بالای 200 و زیر 300 :دی
فعلا 230 کسی خواسته مد نظرم ولی 270 هست یکی 2 تا لاستیک هم همراش میدم
سپر هم که سپر عقب فابریک کره ای هست سپر جلو فابریک یکم تاب داشت عوض کردم یه سپر دیگه جاش خریدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا