• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 4 عدد تبلت simmtronic

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
سلام
مورد فروش 4 عدد تبلت مارک سیم ترونیک simmtronic
مشخصات کامل در لینک زیر
http://www.simmtronics.com/simtron/index.php?option=com_content&view=article&id=403&Itemid=161
قیمت رو باتوجه به قیمت مدلهای مشابه 250 میزارم که اگه کسی هر4 تاشو بخواد تخفیف خوبی میدم
مشهد حضوری و بقیه کشور با پست بعداز واریز وجه
یاعلی

Last edited:

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
سلام داداشی اگه 4 تاشو بخوایم چند میزنی واسه ما ؟؟؟ پخ کن ...

sailor,s

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز سیم کارتم میخوره؟
سیستم عاملش چیه
تعویضم میکنید

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
سلام داداشی اگه 4 تاشو بخوایم چند میزنی واسه ما ؟؟؟ پخ کن ...

سلام جناب صمدی پ.خ کردم خواستین فردا میام شرکت سرراه یه جا قرار بزاریم هردومدل رو ببینید

دوست عزیز سیم کارتم میخوره؟
تعویضم میکنید

نه عزیز سیم کارت نمیخوره پیشنهاد تعویض رو پ.خ کنید

rezali69

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش بانوكيا x7 تعويض ميكني؟ 09386416320

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
برادر مشخصاتی که دادی اکثرش غلط بود! حداقل اسمشو مینوشتی (تو عکس تقریبا مشخص بود ) و میگفتی نمیدونی مشخصاتش چیه!
Simmtronics is among the Leading Manufacturer of Cheapest/ Economical 3G Tablets with Calling function and G Sensor in World with global support, Tablet PC @ US $33, Tablets in India

والا داداش من هرچی که توی فاکتور خریدش نوشته بودن زدم از خودم چیزی در نیاوردم اگه مشخصاتش این باشه که بهتره
البته تشکر میکنم چون باعث شد یه فیلم mkv اجرا کنم باهاش که full hd بود و مثل آب خوردن اجرا کرد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
والا داداش من هرچی که توی فاکتور خریدش نوشته بودن زدم از خودم چیزی در نیاوردم اگه مشخصاتش این باشه که بهتره
البته تشکر میکنم چون باعث شد یه فیلم mkv اجرا کنم باهاش که full hd بود و مثل آب خوردن اجرا کرد

برادر این دستگاه مشکلش پخش فیلم نیست! رمش خیلی کمه و اصلا 3دی ساپورت نیست و هیچ بازی روش اجرا نمیشه!با این اوصاف یه مدیاپلیر نه یه تبلت! خروجی دیجیتال هم برای تصویر نداره! فقط انالوگ 480i میده!

varona

Registered User
لایک‌ها
0
جالب اون لینکی که گذاشتید بالاش زده 33 دلار. یعنی این قیمتش تو هند هست؟

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
برادر این دستگاه مشکلش پخش فیلم نیست! رمش خیلی کمه و اصلا 3دی ساپورت نیست و هیچ بازی روش اجرا نمیشه!با این اوصاف یه مدیاپلیر نه یه تبلت! خروجی دیجیتال هم برای تصویر نداره! فقط انالوگ 480i میده!

بله برادر شعوره بنده تا اون حد میرسه منم بی پایه حرفی از دهنم نمیپره بیرون من بیشتر نرم افزارها رو روش نصب کردم ولی توقع ندارم کار تبلت 800 تومنی رو انجام بده چون 4 برابر ارزونتره این تبلت.اگرشما پدر کشتگی بابنده دارید یا طلب کارید از بنده یه بحث دیگست ولی من از این تبلت 110 تا دیگه فروختم همه هم با به به و چه چه ازش استفاده کردن برای شما که 3dساپورت و تبلت قول میخوای یدونه 7.7 خرید کنید 1020 هم بیشتر نیست و لذت ببرین
باتشکر

جالب اون لینکی که گذاشتید بالاش زده 33 دلار. یعنی این قیمتش تو هند هست؟

خرید کردید با اون قیمت بگین منم واردات رو بزارم کنار و دوستان هرکدوم خودشون جدا جدا سفارش بدن که به صرفشون باشه
بابت خراب کردن تاپیک هم تشکر میکنم مهارت خودتون رو نشون دادید کاملا

varona

Registered User
لایک‌ها
0
خرید کردید با اون قیمت بگین منم واردات رو بزارم کنار و دوستان هرکدوم خودشون جدا جدا سفارش بدن که به صرفشون باشه
بابت خراب کردن تاپیک هم تشکر میکنم مهارت خودتون رو نشون دادید کاملا

دوست عزیز اشتباه برداشت کردید میخواستم ببینم قیمت جهانیش 33 دلار هست یا اون قیمت واسه یه چیز دیگست. ایشالله که همشونو به قیمت مناسب بفروشی بترکه چشم حسود و بخیل که نتونه ببینه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بله برادر شعوره بنده تا اون حد میرسه منم بی پایه حرفی از دهنم نمیپره بیرون من بیشتر نرم افزارها رو روش نصب کردم ولی توقع ندارم کار تبلت 800 تومنی رو انجام بده چون 4 برابر ارزونتره این تبلت.اگرشما پدر کشتگی بابنده دارید یا طلب کارید از بنده یه بحث دیگست ولی من از این تبلت 110 تا دیگه فروختم همه هم با به به و چه چه ازش استفاده کردن برای شما که 3dساپورت و تبلت قول میخوای یدونه 7.7 خرید کنید 1020 هم بیشتر نیست و لذت ببرین
باتشکر

صحبت شما به عرض بنده بی ربطه! من گفتم برادر وقتی شما میگی 512 مگ رم و 256 مگ داره و خریدار بعدا شاکی بشه ایا شما انوقت اسم کار بندهر و میزاری پدر کشتگی؟ شما مشخصات جنستو دقیق بزار و ایراداتش هم ر کنار نقاط قوتش بگو هر کی خرید کرد دیگه طلب کار شما نمیشه! من ننوشتم که 250 تومن گرونه یا ارزونه! گفتم که اطلاعات رسانی درستی از مشخصات نکردید!

اون 33 دلارم البته دوستان سوالبرداشت کردن! منظورشون این تبلت نیست! خورده فروشیش حداقل 100 دلار هست چون شرکتش نسبتا معتبره!

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
صحبت شما به عرض بنده بی ربطه! من گفتم برادر وقتی شما میگی 512 مگ رم و 256 مگ داره و خریدار بعدا شاکی بشه ایا شما انوقت اسم کار بندهر و میزاری پدر کشتگی؟ شما مشخصات جنستو دقیق بزار و ایراداتش هم ر کنار نقاط قوتش بگو هر کی خرید کرد دیگه طلب کار شما نمیشه! من ننوشتم که 250 تومن گرونه یا ارزونه! گفتم که اطلاعات رسانی درستی از مشخصات نکردید!

اون 33 دلارم البته دوستان سوالبرداشت کردن! منظورشون این تبلت نیست! خورده فروشیش حداقل 100 دلار هست چون شرکتش نسبتا معتبره!

متشکرم دوستان اطلاعات اصلاح شد
بابت تند برخورد کردن عذر خواهی میکنم

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
بیا بالا
دوستان یدونه بیشتر از تبلت باقی نمونده

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710

آقا حضرت عباسی ما هرجا رفتیم دیدیم شما یه باقالی کاشتی تو تاپیک مردم.بکش بیرون بابا.بسه.همه ازت شاکی ان.
ببخشید
آآآآپپپپپپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا