metall_hero
Registered User
با سلام
یک عدد سی پی یو 4790k به همراه مادربرد Gigabyte Z97x-SOC Force به صورت باندل به فروش میرسد
ترجیحا به صورت باندل باشه بهتره و من هم راحتترم و اولویت فروش به صورت باندل هست
سی پی یو بدون فن هست یعنی فن استوکش همراهش نیست یعنی فقط خود سی پی یو هست
تعریف از سی پی یو نیمخوام بکنم ولی میتونید روی لو ولتاژیش حساب کنید کم و بیش
بنده اخیرا روی 4 کور 4 ترید استفاده میکردم ولی اور هم کردمش ولی روی واتر بوده ونه خیلی زیاد که دما بالا بره
مادربرد یک سال از گارانتیش مونده گارانتی آواژنگ هست و تمامی متعلقاتش همراهش هست تمام و کمال
و اما قیمت ...
مادربرد و سی پی یو به قیمت پایه 1300 به فروش میرسد
فروش هم 24 ساعت بعد از اولین پیشنهاد انجام میشه و در صورت انصراف نمره منفی لحاظ میکنم پس الکی پیشنهاد ندین که منصرف بشید
مهلت تست هم 24 ساعت خواهید داشت طبق عرف
هزینه به عهده خریدار است و ارسال هم از تهران صورت میگیره حضوری هم میتونید فروشگاه لیون بیاید و تحویل بگیرید
یک عدد سی پی یو 4790k به همراه مادربرد Gigabyte Z97x-SOC Force به صورت باندل به فروش میرسد
ترجیحا به صورت باندل باشه بهتره و من هم راحتترم و اولویت فروش به صورت باندل هست
سی پی یو بدون فن هست یعنی فن استوکش همراهش نیست یعنی فقط خود سی پی یو هست
تعریف از سی پی یو نیمخوام بکنم ولی میتونید روی لو ولتاژیش حساب کنید کم و بیش
بنده اخیرا روی 4 کور 4 ترید استفاده میکردم ولی اور هم کردمش ولی روی واتر بوده ونه خیلی زیاد که دما بالا بره
مادربرد یک سال از گارانتیش مونده گارانتی آواژنگ هست و تمامی متعلقاتش همراهش هست تمام و کمال
و اما قیمت ...
مادربرد و سی پی یو به قیمت پایه 1300 به فروش میرسد
فروش هم 24 ساعت بعد از اولین پیشنهاد انجام میشه و در صورت انصراف نمره منفی لحاظ میکنم پس الکی پیشنهاد ندین که منصرف بشید
مهلت تست هم 24 ساعت خواهید داشت طبق عرف
هزینه به عهده خریدار است و ارسال هم از تهران صورت میگیره حضوری هم میتونید فروشگاه لیون بیاید و تحویل بگیرید