• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 48 دلار کاشیو با قیمت مناسب

byvafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام قبلی...
آقا ما یه اکانت کاشیو داریم که 50 دلار شارژ شد برای خرید یه کالای 12 دلاری که هزینه پست آن 32 دلار بود که خوشبختانه قبل از خرید اون محصول رو تو خود ایران پیدا کردیم .
اصل مطلب اینه که الان حدود 48 دلار توش هست که نیازی بهش ندارم در صورتی که هر کدام از دوستان به اون نیازی دارند با این قیمت اعتبارش رو می فروشم .(اگه نیاز دارین خودش رو کلا می فروشم، منظور خود اکانت هست که برای ایجاد اکانت هم یه مقدار پول می گیرن لازم به ذکر که اسم فرد تولید کننده هم می تونید تغییر بدهید )

باور می کنید یا نه نمی دونم من هر دلارش رو 1300 تومان خریدم ! چون واقعا به اون وسیله نیاز داشتم ولی حالا هر دلارش رو فقط 1050 تومان می فروشم .

اگه جایی ( تو یه سایت معتبر ) ارزون تر سراغ دارید ارزون تر هم می فروشم​

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از byvafa :
با سلام قبلی...
آقا ما یه اکانت کاشیو داریم که 50 دلار شارژ شد برای خرید یه کالای 12 دلاری که هزینه پست آن 32 دلار بود که خوشبختانه قبل از خرید اون محصول رو تو خود ایران پیدا کردیم .
اصل مطلب اینه که الان حدود 48 دلار توش هست که نیازی بهش ندارم در صورتی که هر کدام از دوستان به اون نیازی دارند با این قیمت اعتبارش رو می فروشم .(اگه نیاز دارین خودش رو کلا می فروشم، منظور خود اکانت هست که برای ایجاد اکانت هم یه مقدار پول می گیرن لازم به ذکر که اسم فرد تولید کننده هم می تونید تغییر بدهید )

باور می کنید یا نه نمی دونم من هر دلارش رو 1300 تومان خریدم ! چون واقعا به اون وسیله نیاز داشتم ولی حالا هر دلارش رو فقط 1050 تومان می فروشم .

اگه جایی ( تو یه سایت معتبر ) ارزون تر سراغ دارید ارزون تر هم می فروشم​
سلام. آقا کل حساب رو هم با همین اعتبار میفروشی دیگه درسته؟ چون من حساب کش یو ندارم خودم. مستر کارت رووشه یا ویزا؟ و آیا هنوز ادد نکردی پول رو به کردیت کارته توی کش یو؟ در ضمن آیا ممکنه برای این حساب کش یو پیش بیاد مثل اون حساب های قبلی که برا حساب های ایرانی پیش اومد؟ و آیا با همین اعتبار خودش هم میشه شارژش کرد؟ اسم و اینها رو هم مسئله ای نداره که تغییر بدیم دیگه آره؟

byvafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا همش رو زدم به چوبه حراج
الان داخل اکانت 48.04 دلار پول هست و اگه اکانت رو هم مي خواهيد 11 تومان مي فروشم
(براي توليدش 11 هزار تومان + هر دلار1300 دادم)
مي فروشم اکانت رو 11 هزار تومان + هر دلار 1050

به ويزا و مسترکارت هم واردش نکردم نام و مشخصات هم قابل تغيير هست
در مورد شارژش هم بايد بگم 11 نماينده داخل ايران رو معرفي مي کنه شما پول را به حساب اونا ميريزين اونا يه شماره کارت بهتون ميدن وارد سايت کاشيو مي کنيدش مبلغ به حسابتون واريزميشه .
آقا اگه مي خواي زودتر بگو چون جاهاي ديگه هم سپردم

با تشکر

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
خوب دوست گرامی من الانه این پولش با خود کش یو به دردم میخوره ولی گویا باز کردن حساب کش یو از روی خود کش یو هم رایگان هست. حالا من این 48 دلار با حسابتون رو میخوام بخرم ولی خوب خود حساب رو دیگه حساب نکنید. الانه من یه حساب از کش یو باز کردم ولی تا شارژ نشه کردیت کارت رووش نداره.

byvafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از iranii :
خوب دوست گرامی من الانه این پولش با خود کش یو به دردم میخوره ولی گویا باز کردن حساب کش یو از روی خود کش یو هم رایگان هست. حالا من این 48 دلار با حسابتون رو میخوام بخرم ولی خوب خود حساب رو دیگه حساب نکنید. الانه من یه حساب از کش یو باز کردم ولی تا شارژ نشه کردیت کارت رووش نداره.

آقا به همون قيمت (1050*48.04 = 50500 تومان ) رو به يكي از حساب هاي زير
0200400390009 در بانك كشاورزي(مهر) به نام مهدي فاريابي
۹۵۰۱-۸۰۰-۱۳۷۱۴۴-۱ در بانك سامان به نام غلامعباس فاريابي واريز كنيد .
اگه سامان باشه بهتره :blush:

بعدش همينجا يا با sms به شماره 09131480749 منو خبر كنيد تا پول رو به حساب شما واريز كنم .

فعلا:cool:

بالا