• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 6 فیلم در یک dvd با شرایط جدید به نفع خریدار

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
کاهش قيمت
افزايش چشمگیر عناوين فيلمهای موجود
قرار دادن دو نوع اشانتيون برای خريد های بيش از 10 عدد dvd
و بسياری موارد ديگر ...:

کليهٔ سوالات احتمالی شما در زير جواب داده شده ، اگر سؤال خاص ديگری داشتيد لطفاً با من تماس بگيريد :
آدرس پستی : [email protected]
سايت : http://divx.mrahimi.com
ليست به روز شده در تاريخ 21/2/86

برخی از موارد زير توسط شما خريداران محترم در سری اول فروش سوال ميشد که لازم ديدم به آنها اشاره کنم :

قالب فيلمها : همگی divx هستند و vcd يا dvd کار نميکنم
سرعت write : به طور پيشفرض 8x مگر اينکه درخواست ديگری شود
dvd خام مصرفی : به طور پيشفرض LG يا Tgate به ترتيب با کدهای cmc mag am3 و RicohJPN R03 مگر اینکه خریدار روی نوع دیگری تاکید داشته باشد
سرويس به شهرستان و تهران : پيک فقط برای تهران و پست هم برای تهران و هم شهرستان
هزينهٔ پيک در تهران : نزديک آزادی 2000 و هر چه دورتر ، گرانتر (تا سقف 3500)
هزینه پست : برای هر نقطه از ايران 1200 تومان ( يعنی کاهش 20% ای نسبت به سری اول فروش)
سفارش فيلمی که در ليست نيست : امکانش وجود ندارد ولی ليست به سرعت update ميشود
خريد کل آرشيو : دوستانی که تمايل دارند با mail به طور خصوصی با من تماس بگیرند
اشانتيون 1: برای خريد های بيش از 10 عدد dvd ، يک dvd شامل جديدترين codec ها و trailer های فيلم های جديد در نظر گرفته شده مگر اينکه خريد چندم خريدار بوده و dvd مذکور به دردش نخورد
اشانتيون 2 : به ازای هر 10 عدد dvd خريده شده ، 1 عدد dvd به طور رايگان هديه ميشود
قابل پخش بودن : فيلم های divx بر روی pc و یا dvd player هايی که نشان divx بر رويشان هک شده باشد قابل پخش هستند
گارانتی : فيلم هايی که مشکل خاصی داشته باشند با ذکر مشکل مربوطه پس گرفته شده و هزينهٔ آن مسترد ميگردد
قدم اول در سفارش : ليست را از اينجا گرفته و فقط اسم فيلمهايی که ميخوايد ، نام و نام خودتان ، آدرس کامل پستی (به همراه کد پستی) و شماره تماس رو ، يا در اين topic يا به email من ارسال ميکنيد ، برای شما هزينه محاسبه شده و شماره حساب فرستاده ميشود ، شما شماره فيش واريزی و تاريخ واريز را برای من ارسال ميکنيد و بنده بسته را برايتان ارسال ميکنم
حداکثر زمان : از زمان واريز وجه ، حداکثر 2 روز طول ميکشد که بسته به دست شما برسد
آگاهی از به روز شدن ليست : تاريخ بروزرسانی ليست هم در سايت بنده و هم در پست اول اين topic ذکر ميشود
sub و pic : تقريباً 99% فيلم ها زيرنويس انگليسی دارند و درون پوشهٔ 50% از آنها يک عکس کوچک از پوستر فيلم موجود است
هزينهٔ سريال ها : هيچ فرقی با فيلم های divx نميکند و بسته به تعداد dvd های مصرفی برای سريال محاسبه ميشود
محاسبه هزينه : خودتان ميتوانيد با ضرب کردن تعداد dvd های درخواستی در 1500 و جمع کردن هزينهٔ پستی با حاصلضرب به دست آمده هزينهٔ کلی را محاسبه کنيد
تخفيف : در اشانتيون ، در نظر گرفته شده
کيفيت : از آنجا که فيلم ها گارانتی تعويض دارند کيفيت آنها تضمين شده است
بر روی cd : امکانش وجود ندارد مگر در شرايط خاص
دوبله : فيلمهای دوبله در ليست موجود نيست
سانسور !!! : هيچ کدام از فيلم ها سانسور شده نيستند
سايت : هنوز تکميل نشده و در صفحات آن نام کليهٔ فيلمها موجود نيستند ولی ليست بروز شده را در آنجا ميتوان يافت
ليست : دوستان از عدم وجود سال ساخت فيلمها در ليست گله مند بودند که اين ستون را اضافه کردم ، در هنگام سفارش ، به ستون "تعداد تراک" هم دقت کنيد چون در يک dvd شش تراک جا ميگيرد نه شش فيلم (با فرض اينکه هر تراک 700 مگابايت است ) ،علامت © در ليست به معنای animation است (هنوز 20% از animation ها مارکدار نشده اند )

azzurri1998

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. این پست شما مال سال 86 هست شما هنوز هم فیلم میفروشین. من آدرس سایتتون رو هم رفتم ولی اونجا هم هم پست ها هم لیست فیلم ها مال یه سال پیش بود ممنون میشم اگه بگین چه جوری میتونم به لیست جدیدتون دسترسی پیدا کنم.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اینگونه پست ها در پی تی منموع شده....عزیز دل برادر:D
پیشنهاد می کنم به انجمنی که تو امضام هست
مراجعه فرمایید....;)

بالا