• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 6975; jbl limited; pioneer 305f

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
با سلام
6975ts، سری قدیم. ماشین رو خریدم روش بود. بدون کارتن، تعمیری (البته از سوراخ برچسبش میگم وگرنه خودم واسه تعمیر ندادم). فوق العاده خوش صدا
قیمت 240.000 تومان فروخته شد 220.000 تومان
JBL Limited 595، بسیار تمیز. در حد، با کارتن
قیمت 390.000 تومان فروخته شد 350.000 تومان
attachment-442407d1377802048-img_2791.jpg

attachment-442408d1377802100-img_2782.jpg

از دو جفت باند فوق، فقط یکی به فروش می رسد (هر کدوم زودتر رفت، یکیشو خودم میخوام)

یک جفت ساب ووفر pioneer 305f مکزیک، کارکرده به همراه باکس دوقلو. بدون کارتن. (اینم رو ماشین بود) موجود
قیمت 275.000 تومان
attachment-442409d1377802125-img_2790.jpg

در حال حاضر همشون رو ماشین نصب هستند.

محمد، غرب تهران، تلفن: 09384409334
sms ممکن است دیر پاسخ داده شود.

Last edited:

amir_7

Registered User
لایک‌ها
17
آقا محمد من باهاتون صحبت کردم.منتظر شما هستم

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
نوش چند برادر؟
چه خبره برا جی بی ال 390 هزار.
میگن گرون شده ولی دیگه نه اینقدر
نوشو میخوای ارزونتر از قیمت خودت بهت بدم.
داداشم اینجا سمساری نیست که یه جاست برای معرفی "مصرف کننده به مصرف کننده"
یه خورده انصاف داشته باشید بابا.

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
نوش چند برادر؟
چه خبره برا جی بی ال 390 هزار.
میگن گرون شده ولی دیگه نه اینقدر
نوشو میخوای ارزونتر از قیمت خودت بهت بدم.
داداشم اینجا سمساری نیست که یه جاست برای معرفی "مصرف کننده به مصرف کننده"
یه خورده انصاف داشته باشید بابا.

سلام.برای منم در حد اک هست.ضمناً نظر شما در مورد 2 جنس دیگه چیه؟ انصاف دارم یا نه؟ البته یه تخفیف کوچیک به خریدار می دم. من نمی دونم شما درجه چند limited رو می خوای ارزونتر بدی (اگر داری لطفاً قیمت اکبندشو و شماره تلفنتو تو همین تاپیک اعلام کن تا هرکی خواست با قیمت کمتر ازتون خرید کنه) من خودم قیمت ها رو دارم.
شما هم جهت نظر دادن در مورد قیمتها می تونید پیام خصوصی بدید. (طبق قوانین).
در ضمن چیزهای دیگه می خوام اگه شما لطف کنی قیمتاتونو بدید از شما خرید می کنم. اگه جنس دارید درخواستمو بدم

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
سلام.برای منم در حد اک هست.ضمناً نظر شما در مورد 2 جنس دیگه چیه؟ انصاف دارم یا نه؟ البته یه تخفیف کوچیک به خریدار می دم. من نمی دونم شما درجه چند limited رو می خوای ارزونتر بدی (اگر داری لطفاً قیمت اکبندشو و شماره تلفنتو تو همین تاپیک اعلام کن تا هرکی خواست با قیمت کمتر ازتون خرید کنه) من خودم قیمت ها رو دارم.
شما هم جهت نظر دادن در مورد قیمتها می تونید پیام خصوصی بدید. (طبق قوانین).
در ضمن چیزهای دیگه می خوام اگه شما لطف کنی قیمتاتونو بدید از شما خرید می کنم. اگه جنس دارید درخواستمو بدم
داداشم دو مورد دیگه رو کاری ندارم.
خریدارا ماشالله خودشون عاقل هستن.
در اینکه لیمیتد 595 سلطان هستش شکی نیست ولی اینکه 595 رو قیمت دادی 390 از فضایی هم اونورتره.
ضمنا مگه لیمیتد چنتا درجه بندی داره که ما نمیدونیم.
یه سریه امریکایی داره که سری قدیمیاشه و به تعداد خیلی کم که الان خیلیاش به لقا لله پیوستن.بقیشونم بعدیاش همه چین هستش دیگه با گارانتی های عکاظ و کندلوس.
شما قیمت باندات 250 تا 300 مونده به تمیزیش و خریدار هستش
ضمنا خیلیا منو میشناسن چه اینجا چه تیونینگ تاک من کارم این نیست ولی دستم بازه.وسیله هایی هم زد و بند کردم که دیدنش برای خیلیا آرزو هستش.شما هم چیزی خواستی پ خ بده تا راهنماییتون کنم.

(خدا شاهده قصد زدن تو سر مالتون رو ندارم ولی تکلیف خودم میدونم که اینجا هم شما رو توجیه کنم هم خریدار رو فقط چون بنده اطلاع دارم وظیفه دونستم اطلاع رسانی کنم گرچه هیچ خریداری هم بی گدار ب آب نمیزنه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا