• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 7000 عنوان فيلم و كنسرت در سراسر ايران

DVDShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گروه دي وي دي شاپ نزديك به 7000 عنوان فيلم و 1500 كنسرت در اختار دارد و شما مي تونيد
كه كلكسيون رويائي از بهترين فيلمهاي دنيا داشته باشيد .....
هر 20 روز ده عنوان فيلم جديد به ليست گروه اضافه مي شه
فيلمهاي مربوط به سالهاي 2005و 2006 از روي اورجينال
خروجي گرفته و در حد اورجينال است
هر فيلم بدون كاور 13000 ريال با كاور 1600 تومان و با پك كامل يعني كاور و قاب 1800 تومان است
براي برو بچه هاي تهروني با پيك ارسال مي شه و براي
برو بچه هاي شهرهاي ديگه با پست پيشتاز ارسال مي شود

حداقل درخواست براي تهران 6 فيلم و براي شهرستان 10فيلم است
در تعداد بالاي 70فيلم بين 10 تا 20 درصد در كل تخفيف داده مي شه

[email protected]
[email protected]
www.dvdshop.ir[/SIZE]

DVDShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزيز موضوع سود كم يا زياد نيست. يك سري افراد كه تازه فيلم بدستشون رسيده ميخوان يك شبه راه صدساله رو برن و از يك راه فرهنگي ميليونر بشن.
اون فروشنده كه 1000 تومان ميده هم كيفيت فيلم هاش پايينه و هم اينكه از فيلم چيزي سر در نمياره. تنها به يك سري فيام هاي همه پسند اكتفا ميكنه. گروه ما بيشتر روي فيلم هاي هنري و جنبه مثبت كار تمركز ميكنه. به هر حال شما حق انتخاب داري و ميتوني فروشنده مورد نظرت رو خودت انتخاب كني.

هدف ما خوش قولي و كيفيت كار است و نه اينكه فيلم را در اختيار مشتري قرار دهيم و مشتري را در ديدن فيلم با هزار مشكل روبرو كنيم. در آرشيو ما فيلم هاي هنري بسيار زيادي وجود داره كه دانشجويان سينما و تئاتر ميتونند فيلم هاي مورد نظرشون رو از ما نهيه كنند.

يك نكته ديگه اينكه دي وي دي چند سالي هست كه وارد ايران شده و ميشه گفت بيشتر از 2 سال نيست كه رونق حسابي گرفته. ما براي بدست آوردن آرشيو خود كم زحمت نكشيديم و خيلي از فيلم ها را با سختي بدست آورديم. به همين خاطر براي كار و آرشيو خودمون ارزش قائليم.

ما از انجام كار خودمون لذت ميبريم و اين خيلي مهمه.

اميد وارم موفق و آگاه باشيد:)

hamiddvd

Registered User
لایک‌ها
1
آقای DVDshop من نمی دونم چرا از وقتی که ما اومدیم توی پی تی مورد تهاجم همکاران قرار گرفته ایم.

من آماده همکاری با شما در هر زمینه با قیمت مناسب فقط برای شما هستم.

من کل لیست ها را شمردم.باور کنید بالای 6000 تا دی وی دی هست.

بعضی ها حسودن دیگه.

منم موافقم با نظر شما در رابطه 1000 تومنی.واقعا ارزش دی وی دی میاد پایین.

واقعا حرف دل کرج دی وی دی رو زدی.بعضه ها میخان دی وی دی شو متال که گیر نمیاد رو براشون 1000 بزنیم.آیا انصافه؟؟؟؟؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان
جناب کرج دی وی دی

کسانی که به اصطلاح شما، شمارو مورد هجوم! قرار دادن، همکار شما نیستن
همه خریدار هستن
من مدت زیادیه که هرچی دلم می خواد رو از آرشیو داران اینجا می گیرم و بسیار هم راضی بوده ام تا الان
و طبیعیه که دوست ندارم بخاطر جای خالی یک admin (هرچند مدیران سایت بخصوص آقا شایان هنوز هرچند وقت یک دستی به سرو صورت این بخش می کشن!)، و ورود افرادی مثل شما، کیفیت کارها و محیط آروم اینجا بهم بریزه

درضمن من این قسمت رو از مقررات قسمت موزیک و فیلم پرشین تولز براتون نقل می کنم:
آنچه باید یک فروشنده دی وی دی بداند- از سلسله قوانین فعالیت در بخش بازارچه پرشین تولز
قوانین مدون برای فروش دی وی دی بدین شرح است:
1-از زدن تاپیک های تکراری خود داری کنید.
2-تاپیک های مکرر با موضوع یکسان و یا پست هایی با همین مضمون حذف خواهد شد.
3-هزینه ضبط و رایت یک دی وی دی ازنوع هالیووی 1000 تومان برآورد می شود.دی وی دی های هنری کمیاب حداکثر به قیمت 1500 تومان برآورد می شود.در صورتی که بنا به تقاضای خریدار از دی وی دی خاصی نظیر سونی و یا TDK استفاده نمایید بایستی مبلغ آن را به هزینه گفته شده با هماهنگی با خریدارلحاظ کنید.در صورتی که خریدار قصد دارد فروشنده از دی وی دی لیبل دار استفاده نماید حتما حداکثر 500 تومان مختارید که به هزینه نهایی اضافه نمایید.
4-درصورتی که هزینه مورد نظر به صرفه شما نیست می توانید از همکاری خودداری کنید.هستند کسانی که با همین قیمت بصورت رقابتی همکاری نمایند.

و این قسمت:

-فروشندگان جدید بایستی در تاپیک همگانی و کلی بنام"فروشندگان جدید"به فعالیت بپردازند و از زدن تاپیک جداگانه جدا خودداری کنند.
پس از گذر از فعالیت این عزیزان در مدت زمان مشخص و رضایت خاطر خریداران از آنها که در تاپیک جداگانه ای بنام"ارزیابی خریداران از فروشندگان جدید" توسط آنها نگاشته خواهد شد اجازه دارا بودن یک تاپیک مجزا را خواهند داشت.تشخیص زمان انجام این کار با مدیریت این بخش خواهد بود.
معیار در نظر گرفته شدن برای این کار رضایت ده کاربر خواهد بود که پنج نفر از این کاربران تا قبل از ماه می(تاریخ ثبت نام)سال 2006 و پنج نفر نیز از کاربران جدیدی خواهد بود که اقدام به خرید نموده اند.بدین ترتیب امکان انجام هرگونه تقلب نفی شده و فروشندگان در جلب نظر خریداران خواهند کوشید.
از بین پنج نفر خریداران ثبت نام کرده در فوروم در قبل از ماه می 2006 حداقل بایستی یک نفر از کاربران قدیمی سال 2005 و به ماقبل بوده باشند.
ذکر عنوان فروشنده که از آن رضایت خاطر برای خریداران جلب شده نیز الزامی است.

و در مورد دی وی دی کمیاب!!! شو متال!
دوست من یه سری به تاپیک آقای Reza_d بزن
و لیستشون رو بگیر
و ببین که شما فقط توی دنیا نیستی که دی وی دی شو متال داری!
کسان دیگری هستن که همون کمیاب هارو به قیمت 1250 با کیفیت عالی ، و بدون هیچ گونه ادعا می فروشند!

و اینجا انصاف رو شما تایین نمی کنید. مشتری ها تایین می کنند. و می بینید که فروشندگان بسیار محترمی هستند که این قیمت ها براشون منصفانه هستش. در نهایت اگر شما احساس می کنید این انصاف نیست، به گفته ی مدیریت فروم، از فعالیت خودتون در اینجا خودداری کنید

درضمن قیمت حول و حوش 1000 مختص این فروم نمی شه. من فروشنده های زیادی رو می شناسم که همین قیمت بیرون فعالیت می کنن. من خودم سریال هامو ازین افراد می گیرم، که لیستشون بسیار هم کامله

و در آخر قیمت 1300 که دوست عزیزمون DVDShop دادن قیمت منطقی یی هستش. وجناب کرج دی وی دی بهتره از ایشون یکم آداب نزاکت اینترنتی رو یاد بگیرین!! ولی آقای dvdshop اگه منظورتون از کاور همین کاورهای پلاستیکی 10 تومنیه، سعی کنید بدون هزینه ی اضافی اون رو بزارید روی کارهاتون! و اگه چاپ عکس هستش، اون 300 تومن اضافی هم منطقی هستش به نظر من!:)

DVDShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز من فكر مي كنم كه سو تفاهم شده و شما اين نكته مهم رو در نظر نمي گيريد كه
تمام مشترياني كه خريدار فيلم هستند در اين سايت حضور ندارن
در ايران صدها هزار نفر عاشق فيلم هست كه فقط كافي 1000نفرشون مشتري من باشن
جالب بدونيد كه خيلي از خريداران
خودشون تبديل به فروشنده مي شن و در همين گروه تبليغ مي كنن --
دوستمون يه نكته اي گفتن در مورد قوانين گروه كه من دقت نكرده بودم و به همين دليل در فروشندگان جديد يك تاپيك ساختم ....
در مورد كاور فيلمها من قاب مي خرم 150تومن و كاورش هم چاپ مي كنم آيا 500تومني كه مي گيرم
بي انصافي !!!!!

تمركز اصلي من بر روي كساني است كه فيلم باز حرفه اي هستند..............
دوستي عنوان كرده كه فيلمهاي من 4000 بيشتر نيست !!!! لطفا از اول بشمار و
نوشتين كه ليستم در دست خيليها است
من ليست خيلي از دوستان ديدم ولي مثل ليست من نبود-----------------
همچنين اين نكته يادت نره كه فيلم در ايران از يه خروجي در كشور پخش مي شود و اين طبيعي است كه
ليستها تا حدودي مشترك باشن

يه سوال
آيا از دوستان من كسي فيلمهاي اوليه سينما جهان رو داره

آيا كسي فيلم آخرين تانگو در پاريس با بازي استاد بازيگري مارلون براندو رو با زيرنويس فارسي داره
آيا برباد رفته با زبون اصلي كه بر روي چهار –دي وي دي – رايت شده رو داره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
همچنين اين نكته يادت نره كه فيلم در ايران از يه خروجي در كشور پخش مي شود و اين طبيعي است كه

به نکته ی جالبی اشاره کردین. البته بهتره بگین تا حدود خیلی زیادی. پس اون حدود کمش هست که در دسته ی آثار کمیاب هنری قرار می گیره، و قیمت حداکثری 1500 در این فروم براش در نظر گرفته شده. قوانینی که آقا اسفندیار اینجا وضع کردن، واقعاً تکمیله!

در مورد سوالات آخرتون هم، فیلم باز حرفه ای، براش زیر نویس بودن یا نبودن فرقی نداره، چون منی که 2 سال پشت سر هم روزی 2 ساعت پای کانال های انگلیسی نشستم، الان انگلیسیم در حدی هست که زنگ بزنم دوستام توی آمریکارو سرکار بزارم!!:happy:

این دوتا مورد هم از لیست آقای reza_d که همینجا فعالیت می کنن گذاشتم، قابل توجه که ایشون با من هیچ ارتباطی ندارن، فقط چون لیستشون بسیار تکمیله و سورس شخصی منم هستن هی ایشون رو مثال می زم:
4338 - GONE WITH THE WIND (4 DVD)
1847 - GONE WITH THE WIND (DOOBLEH) (2 DVD)

پس علاوه براون 4 dvdش، یه 2dvd دوبلاژ هم دارن!

hamiddvd

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DVDShop :
دوستان عزيز من فكر مي كنم كه سو تفاهم شده و شما اين نكته مهم رو در نظر نمي گيريد كه
تمام مشترياني كه خريدار فيلم هستند در اين سايت حضور ندارن
در ايران صدها هزار نفر عاشق فيلم هست كه فقط كافي 1000نفرشون مشتري من باشن
جالب بدونيد كه خيلي از خريداران
خودشون تبديل به فروشنده مي شن و در همين گروه تبليغ مي كنن --
دوستمون يه نكته اي گفتن در مورد قوانين گروه كه من دقت نكرده بودم و به همين دليل در فروشندگان جديد يك تاپيك ساختم ....
در مورد كاور فيلمها من قاب مي خرم 150تومن و كاورش هم چاپ مي كنم آيا 500تومني كه مي گيرم
بي انصافي !!!!!

تمركز اصلي من بر روي كساني است كه فيلم باز حرفه اي هستند..............
دوستي عنوان كرده كه فيلمهاي من 4000 بيشتر نيست !!!! لطفا از اول بشمار و
نوشتين كه ليستم در دست خيليها است
من ليست خيلي از دوستان ديدم ولي مثل ليست من نبود-----------------

يه سوال
آيا از دوستان من كسي فيلمهاي اوليه سينما جهان رو داره

آيا كسي فيلم آخرين تانگو در پاريس با بازي استاد بازيگري مارلون براندو رو با زيرنويس فارسي داره
آيا برباد رفته با زبون اصلي كه بر روي چهار –دي وي دي – رايت شده رو داره

سلام
اگر نگاهی به لیستهای من می انداختی می دیدی که من دارم.بر باد رفته 4 دیسک 2 تا فیلم 2 تا پشت صحنه

DVDShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرهاد جان مثل اينكه شما مشكل اصاصي داري. شما هنوز كسي رو محك نزدي درموردش قضاوت ميكني. بهتره شما كاسه داغتر از آش نشي و نقش موعضه كننده ها رو بازي نكني. حالا چون ادمين نيست من مميخوام اين سايت رو كنترل كنم يا سرو سامان بهش بدم. شما چطور كسي را كه نميشناسي درموردش قضاوت ميكني. حداقل ادمين اين سايت آقاي اسفندياري با انصاف بود و من يكي دوبار براش پي ام زدم و با شكيبايي كامل جواب من رو دادن.

من نمي دونم چرا تمام ايراني ها دوست دارن خودشون رو يزرگ كنن. عزيز من اگر سايت رو نگاه كرده باشي مي فهمي كه در سايت اشاره كردم اين ليست كامل نيست و من تمام فيلم هايي رو كه دارم درش درج نكردم. من خيلي فيلم ها رو دارم كه علاقه ندارم دست هر كسي باشن و تحت شرايط به افراد خاصي ميدم. من با خيلي دوستان تئاتر و سينما در ارتباط هستم كه فيلم هاي خودم رو در اختيارشون ميذارم و از اطلاعات همديگه استفاده ام ميكنيم.

درمورد ياد گرفتن زبان حرفي كه شما ميزني منطقي نيست. من كه معلم زبان انگليسي هستم تا حال كسي رو نديدم كه تنها با ديدن فيلم بتونه زبان را تا سطحي فرا بگيره كه بتونه به آمريكا زنگ بزنه و بقيه را سر كار بذاره. لطفا منطقي صحبت كن. من بدليل حرفه خودم دوستان زيادي دارم كه در آمريكا يا كانادا براي سالها زندگي كردن و اونها هم چنين چيزي رو تاييد نكردن.

نكته ديگه اينكه شما فيلم بين حرفه اي رو نميشناسي. اگر با بازيگران تئاتر و سينما در ارتباط باشي و نگاه نقادانه اونها رو به فيلم بشناسي آنوقت ميتوني بگي فيلم بين حرفه اي چه كسي است. اگر فيلم هاي ديويد لينچ رو ديده باشي متوجه ميشي كه حتي دانستن زبان هم در بدست آوردن مفهوم و معناي فيلم به بيننده كمك نميكنه بلكه شما بايد ديد و نگاه سينمايي و آشنايي با نقد و نشانه شناسي فيلم داشته باشي تا بتوني فيلم رو بفهمي و نكات ظريفش رو در بياري. حالا در اين راستا تمام ايراني ها كه زبان رو بطور عالي بلد نيستند و زير نويس ميتونه كمك خيلي خوبي براي درك بهتر فيلم باشه البته اگر زير نويس خوب باشه.

اگر دقت كرده باشي به پست قبليم من از انجام اين كار بدليل جنبه آموزشي و فرهنگيش لذت مي برم و قيمت هايي رو كه تعيين كردم هم بر اساس هزينه هاي خودم است و نه سود كمتر يا بيشتر. براي من بارها پيش آمده كه براي خيلي از مشتري ها ضرر كردم ولي اصلا ناراحت نيستم چون به كارم ايمان دارم. شما اگر به تجارت در دنيا هم نگاه كني همه در قيمت ها و خدمات خود يكسان نيستند و اين خودش باعث تنوع در بازار و رونق كاري ميشه. شما بهتره يك كم كتابهاي اقتصادي هم بخوني. البته قصد تو هين ندارم;)

به هر حال اميدوارم موفق باشي و يك مقدار بازتر ذهن بازتر به قضاوت ديگران بپردازي;)

DVDShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعدادي فيلم جديد كه بدست آوردم:

American Haunting
Shooting Dogs 2006
Lucky Number Slevin 2006
Larry the HEalth Inspector 2066
Alien Autopsy
Scary Movie 4 2006
Poseidon 2006
Mother Teressa

:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
DVDShop عزیز! من با شما هیچ مشکلی ندارم. حتی اگه اینطور بود به خودم اجازه نمی دادم که چپ و راست دراین باره بخوام نظر بدمو دیگران رو وادار کنم که مثلاً شما گرون فروشید یا کیفیت کارتون فلانه! شما فقط یه جا گفتید که کسی که dvdهارو 1000 حساب می کنه کیفیت کارش پایینه! منم گفتم شدیداً با حرفتون مخالفم!! توی همین فروم علاوه بر آرشیودارا که همه قیمتشون زیر1250 هستش، کسایی مثل DvD Man هم پیدا می شن، که dvd درخواستی شمارو روی دی وی دی HP رایت می کنن با بهترین کیفیت و می فرستن! خلاصه همه جورش هست! بعدم من توی دوتا پست بالاتر، گفتم که به نظر من یکی، 1300 قیمت منطقی هستش! بعد باز شما اومدین موضوع فیلم باز حرفه ای و gone with the wind 4 دی وی دی رو پیش کشیدین! من می گم بازم جروبحث با اومدن این جناب hamid_dvd شروع شد، فکر کنم اگه پست بالایی ایشون رو نگاه کنید متوجه شید ایشون چه تیپ آدمی هستن...

بعد در مورد زبان، خوب البته من کلاس هم می رفتم و کتاب و این حرفام زیاد می خوندم، ولی خوب شدن زبانم رو مدیون دیدن مستمر فیلم و سریال های انگلیسی می دونم! یعنی بهترین روش واسه پایدار کردن مطالبی که آدم یاد گرفته همینه به نظر من.

یه بار دیگه ام می گم، من نظرشخصیم رو فقط می تونم بگم، نه اینکه به کسی چیزی رو حکم کنم، این قیمت شماهم قیمت خوبیه ازنظر بنده حقیر;)

DVDShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام فرهاد جان

من هم هيچ جبهه گيري نميكنم. من حميد رو نميشناسم و هيچ نظري نميتونم درباره اين شخص بدم مگر اينكه چيزي ازش ببينم. خوب من هم چند ماه هست كه وارد اين فورم شدم و به دلايلي نتونستم بطور مستمر به تاپيك ها سر بزنم و پوست بدم.

اما دوست عزيز از تمامي صحبت ها بگذريم من فقط از يك چيز دلگير هستم كه اين موضوع را براي خيلي ديگر از افراد هم مشاهده كردم. اين درست نيست كه شما يك باره و بي مقدمه وارد تاپيك بشين و بر ضد يك فروشنده نظر بدين. من اتظار داشتم شما شخصا به من پي ام ميدادين و نظرتون رو مي گفتين و اگر من بي توجهي مي كردم آن وقت حق داشتي كه بياي و از من شكايت كني. شكايت شما مثل اين بود كه وارد مغازه يك نفر بشي با تعدادي مشتري كه در مغازه هستن و يكباره بگي "آقايون اين مغازه دار گرون فروشه و شما رو خر ميكنه و ميخواد سرتون كلاه بذاره...". خواهشا با ديگران اين كار رو نكنيين. چون وقتي يك نفر يك تاپيكي رو درست ميكنه و بازارچه كوچيكي
رو راه ميندازه دوست داره با حسن نيت كار كنه. من كه خودم علاقه دارم شرافتم رو در اين جامعه اينتر نتيحفظ كنم

حالا دوست عزيز من يك سوال داشتم. من چطور ميتونم پوست هايي كه به گونه اي به يك جرو بحث بدل شدن رو در تاپيك خودم پاك كنم؟ من ميشم اگر راهنمايي كني;) :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
DVDShop جان!
فکر کنم همین که ببینید یک نفر 10 تا تاپیک جداگونه باز می کنه و توی تاپیک های دیگران تبلیغ می کنه واسه شناختن اون شخص شواهد کافی دست شما بده
منم تا قبل ازینکه این آقای hamid_dvd بیاد اینجا و اون چرندیاتش رو بنویسه حرف خاصی نزدم، و توی پست بعدیش گفتم که ازنظر من قیمتتون منطقی هستش! فقط جواب این آقارو توی تاپیک شما دادم که شاید مناسب نبوده کارم، معذرت می خوام!
واسه ی پاک کردن پوست ها هم کافیه یه پیغام بدید به moderator آین بخش;)

DVDShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فيلم هاي جديد

Hoot 2006
Lost City 2006

بالا