قربان
جناب
کرج دی وی دی
کسانی که به اصطلاح شما، شمارو مورد هجوم! قرار دادن، همکار شما
نیستن
همه
خریدار هستن
من مدت زیادیه که هرچی دلم می خواد رو از آرشیو داران اینجا می گیرم و بسیار هم راضی بوده ام تا الان
و طبیعیه که دوست ندارم بخاطر جای خالی یک admin (هرچند مدیران سایت بخصوص آقا شایان هنوز هرچند وقت یک دستی به سرو صورت این بخش می کشن!)، و ورود افرادی مثل شما، کیفیت کارها و محیط آروم اینجا بهم بریزه
درضمن من این قسمت رو از مقررات قسمت موزیک و فیلم پرشین تولز براتون نقل می کنم:
آنچه باید یک فروشنده دی وی دی بداند- از سلسله قوانین فعالیت در بخش بازارچه پرشین تولز
قوانین مدون برای فروش دی وی دی بدین شرح است:
1-از زدن تاپیک های تکراری خود داری کنید.
2-تاپیک های مکرر با موضوع یکسان و یا پست هایی با همین مضمون حذف خواهد شد.
3-هزینه ضبط و رایت یک دی وی دی ازنوع هالیووی 1000 تومان برآورد می شود.دی وی دی های هنری کمیاب حداکثر به قیمت 1500 تومان برآورد می شود.در صورتی که بنا به تقاضای خریدار از دی وی دی خاصی نظیر سونی و یا TDK استفاده نمایید بایستی مبلغ آن را به هزینه گفته شده با هماهنگی با خریدارلحاظ کنید.در صورتی که خریدار قصد دارد فروشنده از دی وی دی لیبل دار استفاده نماید حتما حداکثر 500 تومان مختارید که به هزینه نهایی اضافه نمایید.
4-درصورتی که هزینه مورد نظر به صرفه شما نیست می توانید از همکاری خودداری کنید.هستند کسانی که با همین قیمت بصورت رقابتی همکاری نمایند.
و این قسمت:
-فروشندگان جدید بایستی در تاپیک همگانی و کلی بنام"فروشندگان جدید"به فعالیت بپردازند و از زدن تاپیک جداگانه جدا خودداری کنند.
پس از گذر از فعالیت این عزیزان در مدت زمان مشخص و رضایت خاطر خریداران از آنها که در تاپیک جداگانه ای بنام"ارزیابی خریداران از فروشندگان جدید" توسط آنها نگاشته خواهد شد اجازه دارا بودن یک تاپیک مجزا را خواهند داشت.تشخیص زمان انجام این کار با مدیریت این بخش خواهد بود.
معیار در نظر گرفته شدن برای این کار رضایت ده کاربر خواهد بود که پنج نفر از این کاربران تا قبل از ماه می(تاریخ ثبت نام)سال 2006 و پنج نفر نیز از کاربران جدیدی خواهد بود که اقدام به خرید نموده اند.بدین ترتیب امکان انجام هرگونه تقلب نفی شده و فروشندگان در جلب نظر خریداران خواهند کوشید.
از بین پنج نفر خریداران ثبت نام کرده در فوروم در قبل از ماه می 2006 حداقل بایستی یک نفر از کاربران قدیمی سال 2005 و به ماقبل بوده باشند.
ذکر عنوان فروشنده که از آن رضایت خاطر برای خریداران جلب شده نیز الزامی است.
و در مورد دی وی دی کمیاب!!! شو متال!
دوست من یه سری به تاپیک آقای Reza_d بزن
و لیستشون رو بگیر
و ببین که شما فقط توی دنیا نیستی که دی وی دی شو متال داری!
کسان دیگری هستن که همون کمیاب هارو به قیمت 1250 با کیفیت عالی ،
و بدون هیچ گونه ادعا می فروشند!
و اینجا انصاف رو شما تایین نمی کنید. مشتری ها تایین می کنند. و می بینید که فروشندگان بسیار محترمی هستند که این قیمت ها براشون منصفانه هستش. در نهایت اگر شما احساس می کنید این انصاف نیست،
به گفته ی مدیریت فروم، از فعالیت خودتون در اینجا خودداری کنید
درضمن قیمت حول و حوش 1000 مختص این فروم نمی شه. من فروشنده های زیادی رو می شناسم که همین قیمت بیرون فعالیت می کنن. من خودم سریال هامو ازین افراد می گیرم، که لیستشون بسیار هم کامله
و در آخر قیمت 1300 که دوست عزیزمون DVDShop دادن قیمت منطقی یی هستش. وجناب کرج دی وی دی بهتره از ایشون یکم آداب نزاکت اینترنتی رو یاد بگیرین!! ولی آقای dvdshop اگه منظورتون از کاور همین کاورهای پلاستیکی 10 تومنیه، سعی کنید بدون هزینه ی اضافی اون رو بزارید روی کارهاتون! و اگه چاپ عکس هستش، اون 300 تومن اضافی هم منطقی هستش به نظر من!