• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 7D CANON + 18-50 F2.8 HSM MACRO SIGMA فقط 45 روز کاکرده

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
ختم تاپیک.
فروخته شد

با سلام خدمت دوستان.
همین طور که از عنوان معلومه قصد فروش این مجموعه رو دارم
هم لنز و هم دوربین با آک مو نمیزنند
بدنه تو دو پروژه استفاده شد و حدود 6 هزار شات زده و حتی 1 صدم ثانیه حتی برای تستم باهاش فیلم برداری نشده اما لنز کمتر از 1000 شات و شاید حدود 500 شات.
درباره لنز هم برای دوستانی که اطلاع ندارند میگم که
18-50 f2.8-4.5 HSM macro Sigma نسل سوم
لنز فوق العاده شارپ و اصلا قایل مقایسه با امثال 15-85 نیست و تا تست نکنید باورتون نمیشه / پرسرعت و بیصدا کاملا در حد STM کانن چه بسا بدنه قدیمی باشه / بدون هیچ گونه مشکل بک فوکوس و با کیفیت ساخت عالی و بدون تغییر سایز هنگام زوم که باعث میشه داخل لنز هرگز گردو غبار نگیره.مدل کانن این لنز با نیکونش متفاوته و قیمتش به خاطر تکنولوژی و شارپنس بالاتر حدود 150 دلار گرونتره.از لنز نشد عکس بزارم اما لینکش رو گذاشتم.البته عکس با نام کاربری از خود لنزه.
تمام اقلام بادی داخل جعبه کامل هست اما لنز کارتن نداره اما کپها موجوده و یه کاور مخمل و یه هود اورجینال کانن باهاش تقدیم مشتری میکنم.
ختم تاپیک.
فروخته شد

Canon 7D with box (3).JPG
Canon 7D with box (3).JPG U-CN-EOS7D-0330427297-02.JPG WP_002261.jpg Canon 7D with box (2).JPG

Last edited:

mofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببخشید میشه بپرسم چرا میخواین از 7دی به 6دی تغییر دوربین بدید ؟ علت فنی داره ؟

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
ببخشید میشه بپرسم چرا میخواین از 7دی به 6دی تغییر دوربین بدید ؟ علت فنی داره ؟
منظورتون از علت فنی رو نمیدونم چیه اما دلیل تعویضم اینه که من سابق بر این چندین سالی هست که با فول فریم عکاسی میکنم و به دلیل نیاز مالی مدتی پیش مجبور شدم یه سری از تجهیزاتم از جمله بادیم رو بفروشم و یرای اینکه فعلا یه دوربین داشته باشم این نازنین رو گرفتم که متاسفانه دیدم بر حسب عادت نمیتونم با هاف فریم کار کنم و قصد تعویضش رو گرفتم.و از اونجایی که 5D mark iiii بالاتر از این میلغ و مارک 2 به نسبت کارکرد بالایی داره قصد خرید 6D رو گرفتم.
همین :)

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود گرامی
میشه چند نمونه از عکس های گرفته شده با این لنز رو بذارید
تجربه شما در استفاده از فول فریم و هاف فریم چیه میشه از تفاوت های این دو بگید؟
ممنون

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
سلام برادر.
همون طور که گفتم از لنز خیلی کم استفاده شده و استفاده تو زمینه تایمس لب بود به خاطر همین تنوع عکسی که باهاش گرفتم بالا نیست اما چندتاشو اینجا میزارم تا متوجه کیفیت بینظیرش بشید.(عکس ها به خاطر حجمشون بیشتر از 60% ریسایز شدند)
در مورد هاف فریم و فول فریمم میتونید تو نت سرچ کنید و تفاوت هاشون رو ببینید از جمله نویز کمتر و کیفیت بالاتر تصویر و نور سنجیه بسیار موثرتر دوربین تو شرایط نوری ضعیف و غیرست.که شاید یه چیزی برای من حیاتی باشه اما برای شخص دیگه ای اهمیت نداشته باشه.چیزی که در هاف فریم برای من ناخوش آینده کراپ تصویر و تفاوت عمق میدانه.مخصوصا کراپ تصویر چون اکثرا به فوکال زیر 20 نیاز دارم و تنها انتخابم 10-22 f.3,5-4,5 هستش و یا چند مدل مشایه از دیگر برندها که نهایت در همین سطحند و من رو به 16mm یا 18mm میرسوندند.اما برای فول فریم تو این فوکال من میتونم 16-35 f2.8 ii فیکس رو داشته باشم که از هیچ نظری قابل مقایسه با 10-22 نیست و یقینا جزو بهترین لنزهای کاننه و به شخصه ترکیب این لنز با مثلا 6d دنیای عکاسی رو در مقایسه با 7D +10-22 f3.5-4.5 برام کاملا عوض میکنه و هر دو کمبودی که در هاف فریم کم دارم به نحو بسیار عالی جوابگو هست.و از طرف از دیگر مزیت های یه فول فریم که برای من تو اولویت نیست هم میتونم بهره مند شم.پس یه جای اینکه الان 2 تمن پول یه 10-22 بدم و با این مجموعه میکسش کنم با کمی هزینه بیشتر یه 16-35 f2.8 میگیرم و مجموعه ی الانم رو تبدیل به بادی فول فریم میکنم و دنیای عکاسیمو عوض میکنم!
الیته سیلینگ و گریپ دوربین هم برام خیلی مهمه که معمولا نقطه ضعف هاف فریم به فول فریم هاست که 7ِD تو این زمینه هیچی کم نداره و چون 6D داشتم میدونم که از 6 تو این دو زمینه خیلی مطمئن تر و خوشدست تره (مخصوصا برای دستای بزرگ من) و از 5Dها چیزی کم نداره.
و تمام اینها باز مربوط میشه به نیاز من و سبک عکاسی که دارم.و تمام چیزایی که برای من مهمه مطمئنا برای یکی که مثلا حیات وحش و پرنده و پرتره و امثالهم کار میکنه هاف فریم بسیار موثرتر از فول فریم میتونه باشه چون در اون ژانرها عکاس مجبور به استفاده از تله بلند و بالای 200mm هست که هاف فریم خودشون 1.6 یا 1.5 اکستند میکنند و دیگه تو اون فوکال عمق میدان مناسب اگر نیاز باشه با دیافراگم 7 و 8 هم به راحتی به دست میاد.و دیگه اینهمه دنگ و فنگ نداره.
یا علی
AM__7645.JPG AM__7451.jpg AM__7457.jpg

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
کاش میشد 600Dبادیش رو بدم به اضافه تفاوت مبلغ و اینو بردارم
سلام.
اگر کل مجموعه رو بخوایید با دوربینتون تعویض میکنم دوست عزیز.
البته به شرط شات کمتر از 10000 تا و سلامت دوربینتون.

Last edited:

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
تعداد شات رو نگاه میکنم
فردا میگم
دوربین کاملا سالم سالم هست
کیت لنز 18-55خراب کرده م ( ضربه خورده )و با لنز 10-18 عکاسی میکنم
برای تعویض چه مبلغی مابه التفاوت با حداکثر تخفیف که یک برد-برد حاصل شه پیشنهاد میدین
نمونه عکس ده روز پیشم-ساختمان شهرداری تبریز

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
تعداد شات رو نگاه میکنم
فردا میگم
دوربین کاملا سالم سالم هست
کیت لنز 18-55خراب کرده م ( ضربه خورده )و با لنز 10-18 عکاسی میکنم
برای تعویض چه مبلغی مابه التفاوت با حداکثر تخفیف که یک برد-برد حاصل شه پیشنهاد میدین
نمونه عکس ده روز پیشم-ساختمان شهرداری تبریز
قربان من خودم در جریان خروجی دوربین 600D هستم.مهم وضعیت حال حاضر دوربین شماست.
تا فردا نمیتونم منتظر خیر بمونم چون برای خرید دوربین در این سطح خیلی عجله دارم و نهایتا تا فردا باید دوربین رو بگیرم.

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان اگر پيشنهادى براى قيمت دارن در پيام خصوصى در خدمتم.
فروش فورى

بالا