• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش acer extena 4230

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان یه لپتاپ موجوده که دوتا مشکلداره که از روی سهل انگاری کیف از دستم افتاد و این مشکل به وجود اومد:
1.فلورسنت لپ تاپ سوخته(40 تومنه)
2.دی وی دی رایترش وسطش اون گیره سی دی کنده شده ولی یه دی وی رایتر دیگه موجوده که میشه درستش کرد.
ولی ظاهر لپ تاپ بسیار تمیز همراه با تمام وسایل و کارتون و سی دی درایورها و کیف و باطری سالمه سالمه ..اصلا زیاد استفاده نشده و بیشتر با شارژر کارکرده.

New_IMG_0091.jpgNew_IMG_0090.jpg

کانفیگش هم اینه:

مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
Intel Processor 900 Celeron 2.2 GHz - Cache 1 MB - BUS 800 MHz
حافظه:1 GB DDR2
هارد دیسک:160 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش:14.1" - Bright LCD​
امکاناتDVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

دوستان قیمت با خودتون :؟!

Last edited:

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
عکس بزار داداش

sezareza

Registered User
لایک‌ها
95
قیمت عزیز

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
عکس ها اضافه شد..دوستان دقت کنید حتی تو عکس اول اگه دقت کنید آیکون های دسکتاپ روی صفحه مشخصه..یعنی صفحه ال سی دی هیچ مشکلی نداره
دوست عزیز اینطور که من متوجه شدم تصاویر روی مانیتور وجود داره اما تیره هست درسته؟
اگر این ایرادش باشه البته میتونه مربوط به های ولتاژ باشه اما بعیده که با ضربه ترانس خراب بشه مگر این که بورد ترک خورده باشه.
البته ترانس های ولتاژ به اون نوعی که در مانیتور و تلوزیونهای قدیمی وجود داشت در اینها وجود نداره و اینها معمولا یک یا دو ترانس کوچولو هستن.
ایراد اصلی به نظر من این هست که لامپ یا لامپهای بک لایت شکسته.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز اینطور که من متوجه شدم تصاویر روی مانیتور وجود داره اما تیره هست درسته؟
اگر این ایرادش باشه البته میتونه مربوط به های ولتاژ باشه اما بعیده که با ضربه ترانس خراب بشه مگر این که بورد ترک خورده باشه.
البته ترانس های ولتاژ به اون نوعی که در مانیتور و تلوزیونهای قدیمی وجود داشت در اینها وجود نداره و اینها معمولا یک یا دو ترانس کوچولو هستن.
ایراد اصلی به نظر من این هست که لامپ یا لامپهای بک لایت شکسته.

ممنون بابت اطلاعاتتون...این لامپ بک لایت حالا قیمتش چنده؟

من چون قیمت ندارم نمیدونم..واقعا نمیدونم..گوشی بود میگفتم

قیمتش اگه اجازه بدید دوستانی که آشنا هستند قیمت بدند بهتره

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون بابت اطلاعاتتون...این لامپ بک لایت حالا قیمتش چنده؟
راستش من تعمیرکار نیستم اما اطلاعات الکترونیکیم بد نیست به همین علت از قیمتش بیخبرم فقط میدونم خیلی گرون نیست.
اینو هم میدونم که اگر مال مانیتور ال سی دی (نه لپتاپ) سوخت یا خراب شد و مانیتور "شرکتی" باشه باید بریزیش دور اما مال لپتاپ گیر میاد و خوبیش اینه که اغلب میشه بک لایت یک لپتاپ از نوع دیگه رو که سایز یکسان داره برای لپتاپهای دیگه استفاده کرد.
بردش هم خراب شده باشه گیر میاد و اصولا یک سری برد بک لایت یونیورسال هست که به همه لپتاپها میخوره.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
راستش من تعمیرکار نیستم اما اطلاعات الکترونیکیم بد نیست به همین علت از قیمتش بیخبرم فقط میدونم خیلی گرون نیست.
اینو هم میدونم که اگر مال مانیتور ال سی دی (نه لپتاپ) سوخت یا خراب شد و مانیتور "شرکتی" باشه باید بریزیش دور اما مال لپتاپ گیر میاد و خوبیش اینه که اغلب میشه بک لایت یک لپتاپ از نوع دیگه رو که سایز یکسان داره برای لپتاپهای دیگه استفاده کرد.
بردش هم خراب شده باشه گیر میاد و اصولا یک سری برد بک لایت یونیورسال هست که به همه لپتاپها میخوره.

مرسی از شما دوست عزیز..من خودمم ترجیح میدم تعمیرش کنم...دیگه با دوستان یا به همین حالت میفروشم یادرستش میکنم میفروشم.

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سلام . با توجه به ايراداتي كه لپ تاپ داره و درصد تعمير شدنش 50/50 هستش .
از طرفييم كانفينگ لپ تاپ پايينه .
200 قيمت پيشنهاديه بنده ...............

wow121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز..
مشکل lcd شما همونطور که گفتید هم میتونه از های ولتاژ باشه هم می تونه ار لامپ فلورسنت باشه قیمتش هم که اگر من تعمیر کنم از مشتری خودم حدود 65 تا 70 تومان می گیرم.
با توجه به کانفیگی هم کف داره بنده 180 خریدارم...

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوست عزیز..
مشکل lcd شما همونطور که گفتید هم میتونه از های ولتاژ باشه هم می تونه ار لامپ فلورسنت باشه قیمتش هم که اگر من تعمیر کنم از مشتری خودم حدود 65 تا 70 تومان می گیرم.
با توجه به کانفیگی هم کف داره بنده 180 خریدارم...

سلام . با توجه به ايراداتي كه لپ تاپ داره و درصد تعمير شدنش 50/50 هستش .
از طرفييم كانفينگ لپ تاپ پايينه .
200 قيمت پيشنهاديه بنده ...............

دوستان امروز بردم تعمیر شرکت لاجورد آپادانا بین 40 تا 60 و 60 تا 80 اگه های ولتاژ یا فلورسنت باشه خرج داره ...قراره فردا برم بگیرم...با این اوصاف فکر کنم نفروشم بهتره..180 .200 اصلاتا 300 الان چه مدل هایی با این قیمت موجوده دوستان لیست کنند خوشحال میشیم...

Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
داداش چرا ناراحت ميشي ؟ شما زدي فروش ما هم قيمت پيشنهادي خودمونو داديم .

عزيزم شما اول تصميم قطعي بگير بعداً تاپيك بزن فدات بشم .

انشا الله تعمير بشه و حالشو ببري . . . .

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
داداش چرا ناراحت ميشي ؟ شما زدي فروش ما هم قيمت پيشنهادي خودمونو داديم .

عزيزم شما اول تصميم قطعي بگير بعداً تاپيك بزن فدات بشم .

انشا الله تعمير بشه و حالشو ببري . . . .

من ناراحت شدم؟:D مثل اینکه شما ناراحت شدی عزیز..حرف بدی زدم مگه؟!! گفتم قیمت لپ تاپ هایی تو این رنج کانفیگ لیست کنید یا یکی دوتا مشابه بگید قیمت مشخص بشه..همین..

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان از شرکت زنگ زدند گفتند hi voltage این مدل گیر نمیاد (راست و دروغش باخودشون) پیشنهاد تعویض ال سی دی رو دادند من قبول نکردم...شنبه هم قراره برم بگیرم...کسی اگه های ولتاژ این مدل رو داره بگه من خریدارم یا لپ تاپ رو میفروشم 250...اولین نفر هم تقدیم میشه..بی شیله پیله.وسایل کامل..کیف.

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دوباره سلام .
مثل اينكه دعاي ما بي اثر بوده و لپ تاپ همچنان مشكل قبلشو داره .
با توجه به فرمايشات شما و اينكه اين قطعه احتمال داره گير نياد 250.000 قيمت بالاييه واسه اين لپ تاپ . چون:
1 . تعويض ال سي دي 150.000 هزينه داره
2 . DVD داستان داره
3 . كانفينگ لپ تاپ پايينه
با اين حال بنده اين ريسكو ميكنم و نديد 180.000 خريدارم .
اميدوارم باز دوباره ناراحت يا اعصباني نشي .:happy:
فداي تو ........

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دوباره سلام .
مثل اينكه دعاي ما بي اثر بوده و لپ تاپ همچنان مشكل قبلشو داره .
با توجه به فرمايشات شما و اينكه اين قطعه احتمال داره گير نياد 250.000 قيمت بالاييه واسه اين لپ تاپ . چون:
1 . تعويض ال سي دي 150.000 هزينه داره
2 . DVD داستان داره
3 . كانفينگ لپ تاپ پايينه
با اين حال بنده اين ريسكو ميكنم و نديد 180.000 خريدارم .
اميدوارم باز دوباره ناراحت يا اعصباني نشي .:happy:
فداي تو ........

دعا که از ته دل نباشه همین میشه :D من کی عصبانی میشم شما هی میگی؟!! داریم میگیم میخندیم معامله هم میکنیم..خدایی اگه های ولتاژش رو داری من خریدارم چون میدونم احتمال 90 درصد مشکلش همینه یا فوقش فلورسنت که ارزون تره ..داستان دی وی دی هم با خودم (من حلش میکنم).کانفیگم همچین برای کارهای روزمره و وبگردی و این جور چیزا بد نیست..من خودم 5110 i7 دارم فرقی تو انجام کارهای روزمره به اون صورت احساس نکردم...در هر صورت مرسی از شما.

billiejean

Registered User
لایک‌ها
3
شرکت های خصوصی تعمیرات همشون همین رو میگن..فقط اسم تعمیرات رو یدک میکشن..تو تعویضات هم به مشکل بر میخورند.:pبا توجه به مشکل شما و به شرط سالم بودن باقی قطعات من190 خریدارم.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
شرکت های خصوصی تعمیرات همشون همین رو میگن..فقط اسم تعمیرات رو یدک میکشن..تو تعویضات هم به مشکل بر میخورند.:pبا توجه به مشکل شما و به شرط سالم بودن باقی قطعات من190 خریدارم.

دقیقا ..حرف دل من رو گفتی....فقط ادعا و تبلیغات ..190 فعلا برای شما.;)

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
لپ تاپ رو گرفتم..تعمیرکاره گفت مشکل از فلورسنتش هست و چون قطعه رو پیدا نکرده بود میخواست کامل ال سی دی رو تعویض کنه که من قبول نکردم..فلورسنت هم 35.40 تومنه.و..خودش لپ تاپ رو 230 برمیداره..کسی بالاتر نمیخواد؟ اگه کسی قطعه رو داره من میخوام اگه هم نه که میفروشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا