• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Apple iPod nano 8 GB-6th Generation

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
با سلام

یک عدد Apple iPod nano 6th Generation دارم که میخوام بفروشم.

مدل:۸ گیگابایت
لوازم همراهش فقط اونهایی هست که در عکس مشخص شده.
کابل-شارژر-بند ساعت معمولی (قوطیش گم شده)
Frimware Version=1.2

از این IPOD زیاد استفاده نشده و فقط برای ساعت استفاده شده.روش کاملا تمیز هست،ولی پشتش و کناره هاش به خاطر جنس آلومینوم بودنش چند خط افتاده.

قیمت پایه:۱۵۰ تومان.
فروش به صورت پیشنهاد قیمت نسبت به قیمت پایه است و به بالاترین پیشنهاد هر چه زودتر فروخته خواهد شد....

دوستان از ارسال نظرات و پیشنهاد های گوهربارتون خودداری نفرمایید!!!
لطف کنید تاپیک رو بالا نگه دارید،چون واسه خرید گوشی به پولش هر چه سریعتر احتیاج دارم.

یک پیشنهاد:
از دوستان هم اگر کسی Galaxy Nexus داره،میتونیم تعویض کنیم و ماندش رو نقدی تقدیم میکنم...

آشنایی با این دستگاه:

پخشه آهنگ .
پادکست .
رادیو.
آلارم .
گوش دادن به کتاب صوتی.
ریختن گالری عکس و دیدن تصویر و زوم کردن عکس ها .
حدود ۱۸ تا اسکین ساعت داره که به عنوان ساعت مچی میتونی استفاده کنی.
نرم افزار اسکن ورزش که تو راه رفتن یا دویدن مسافت و زمان و سرعت و کالری سوخته شد توسط بدن رو نشون میده.
صفحش مالتی تاچه که کیفیت و حساسیتش از ۹۵ درصد گوشیهای لمسی بالاتره.
امکان آپدیت و سینک با itunes .
حالت mass storage.
و ....

مشخصات بیشتر از سایت خود اپل:
Apple - iPod nano with Multi-Touch.

bp4y1z2t97diwbtv5sf.jpg

o2a5v071kablt4wvoaw.jpg

xf4i176z6h3vb62jhjq.jpg

qxwptithn4p3wlcpbsmx.jpg

mlbnbbcxcuiaci2snyar.jpg

0eq4er6rqp14mwarcbi7.jpg

Last edited:

reg2net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خریدار،به قیمت پایه.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
عكس هاتون واضح نيست
اگه ممكنه از خط و خش هاش چند تا عكس بندازيد
قصد تعويض هم داريد ؟

Ponyo

Registered User
لایک‌ها
49
کابلش فیکه؟
بهتره با شارژر فیک شارژش نکنی به فنا می ره دوست من.

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
قیمت آخر .

عشق آی پادیم آقا . باهامون راه بیا دانشجوییم :دی

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
کابل اوریجینال نداره ؟ هندزفری اوریجینال چی ؟

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
قیمت آخر .

عشق آی پادیم آقا . باهامون راه بیا دانشجوییم :دی

جنس کاملا تمیز رو تا ۲۰ درصد کم میکنن.و جنس کاملا فرسود شده رو ۳۰ درصد.اما من پایه رو ۴۰ درصد گذاشتم! منم به پولش نیاز دارم و گر نه اصلا قابل شما رو نداره...

کابلش فیکه؟
بهتره با شارژر فیک شارژش نکنی به فنا می ره دوست من.

عزیز Fake نیست بلکه از ی برند دیگست.بعد شما فکر کردی اون جنسهای که به مردم با برند Apple میدن واقعا تحت تولید Apple هست؟
شارژر استاندارد USB هست.Out put: 5 v.550 mA
که استاندارد تمامی USB ها است که روی کامپوتر و لبتابهاست.لابد با کامپوتر و لبتاب هم نباید شارژ بشه چون غیر اپلی هست؟!!!!

تحویل حضوری کجا امکانش هست؟

Sent from my iPad using Tapatalk
شما کجاها میتونی بیای،و قیمت پیشنهادی؟

Ponyo

Registered User
لایک‌ها
49
عزیز Fake نیست بلکه از ی برند دیگست.بعد شما فکر کردی اون جنسهای که به مردم با برند Apple میدن واقعا تحت تولید Apple هست؟
شارژر استاندارد USB هست.Out put: 5 v.550 mA
که استاندارد تمامی USB ها است که روی کامپوتر و لبتابهاست.لابد با کامپوتر و لبتاب هم نباید شارژ بشه چون غیر اپلی هست؟!!!!

دوست من بنده خودم در اطلاعم این شارژر هایی رو هم که تو بازار با برند اپل به قیمت سی تا چل تومن می فروشن همگی های کپی هستند ولی استاندارد.

بنده نگفتم با کامپیوتر و لپ تاپ شارژ نشه ولی تاکید می کنم که با این یو اس بی آدابتورهای چینی تقلبی شارژ نشه.

حالا لطف بفرمایید برند کابل رو بگید.
جعبه و لوازم اصلی هیچی نداره؟

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
مرسی،لطف کردی.بازهم اینجا سر بزن...

عزیز کجا سر بزنم... حتما" باید با سر بزنم حتما".... اقا لوازم هیچی نداره که فقط یک iPod nano تنهاست قوطی که میگی گم شده همون قوطی یعنی جعبه ها... لوازم اصلی که روش بوده هم که هیچی... باز واسه اینکه تاپیکت بهم نخوره گفتم 100 خریدارم صرفا" اپ حساب کن... میخوای 1 میلیون خریدارم خوبه ؟... خوب بفروشی رفیق

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
عزیز کجا سر بزنم... حتما" باید با سر بزنم حتما".... اقا لوازم هیچی نداره که فقط یک iPod nano تنهاست قوطی که میگی گم شده همون قوطی یعنی جعبه ها... لوازم اصلی که روش بوده هم که هیچی... باز واسه اینکه تاپیکت بهم نخوره گفتم 100 خریدارم صرفا" اپ حساب کن... میخوای 1 میلیون خریدارم خوبه ؟... خوب بفروشی رفیق

ناراحت شدی؟! حرف من کنایه نبود!واقعا واسه بالا آوردن تاپیک ازت تشکر کردم.سر بزن هم منظورم این بود که باز رسیدی با پیشنهادی یا چیزی تاپیک رو دوباره بالا بیاری...

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
نه داداش ناراحت چیه من چون فکر کردم تو ناراحت شدی پست زدم.... بیا ماچت کنم.... اووووووووووووووووومممممممم پ. ولی اون قضیه جعبه و لوازم و پیچوندیا ناقلا ... :دی خوب یک چی کم میشه واسه همونا دیگه دادا

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
نه داداش ناراحت چیه من چون فکر کردم تو ناراحت شدی پست زدم.... بیا ماچت کنم.... اووووووووووووووووومممممممم پ. ولی اون قضیه جعبه و لوازم و پیچوندیا ناقلا ... :دی خوب یک چی کم میشه واسه همونا دیگه دادا
عزیز من با صداقت تمام ،تمام موارد رو تو اول تاپیک گفتم ،حتی از لوازم عکس هم انداختم،چون دوست دارم چیزی که دست مشتری میرسه ،همونی باشه که اینجا دیده و خونده،متاسفانه قوطی رو گم کردم.و برای همین هم قیمت پایه رو حتی از ۴۰ درصد هم بیشتر کم کردم....

دوست من بنده خودم در اطلاعم این شارژر هایی رو هم که تو بازار با برند اپل به قیمت سی تا چل تومن می فروشن همگی های کپی هستند ولی استاندارد.

بنده نگفتم با کامپیوتر و لپ تاپ شارژ نشه ولی تاکید می کنم که با این یو اس بی آدابتورهای چینی تقلبی شارژ نشه.

حالا لطف بفرمایید برند کابل رو بگید.

به علت گم شدن قوطی، یک بسته Energy گرفتم که کابل و شارژر توش بود.به قیمت ۳۵ تومان.
بعد مفهوم Fake چیه؟ فیک به اونی میگن که میاد نام یک برند دیگه رو جعل میکنه و رو محصولش میگذاره،یا اونی که محصول استاندارد و با کیفیت تولید میکنه و تحت برند و نام خودش میفروشه؟!

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش گلم هیچی از لوازمی که تو جعبش بوده نداری؟
اگه نداری یه جورایی مشکوک هستش.

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
همون 100 من خریدارم... داداش اینجا یک عده یهو داغ میکنن قیمت میدن و میرن... انقدر گوشی گذاشتم اینجا اومدن ملت قیمت دادن ولی خبری نشده که بیا و ببین... حاجی همون 100 مال ما________

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
همون 100 من خریدارم... داداش اینجا یک عده یهو داغ میکنن قیمت میدن و میرن... انقدر گوشی گذاشتم اینجا اومدن ملت قیمت دادن ولی خبری نشده که بیا و ببین... حاجی همون 100 مال ما________
به خدا واسم نمیصرفه،خودم ۳۰۰ خریدم بوده،حالا بدم ۱۰۰؟نه خدایش انصافه؟!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خوب بالاخره نه قوطیش هست نه وسایل جانبی ارجینالش.در ضمن قیمتا هم پایین اومده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا