• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Apple MacBook Pro MC024LL/A 17-Inch تمییز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان....

این لپتاپ خودمه...چون ۱۷ اینچه کار زیادی ازش نکشیدم...بیشتر خونه بود....کارمم کار گرافیک نیست که ازش کاری کشیده باشم.....

جعبشو فقط ندارم...ولی‌ همه چیش هست...سی‌دی هاش..و بقیه چیزاش...

خیلی‌ تمیزه....فقط گوشهٔ پایینش...یه ضربه کوچیک خورده...از کمر بندم...چیزیش نشده..یه کوچولو سر ناخون رفته تو....دستگاه هیچ

مشکلی‌ نداره..

با توجه به اینکه الان نو این مدل یه چیزی حدود ۴۳۰۰ هستش...تا ۴۵۰۰ به بالا...

به نظرم...قیمت پایه ۲۷۰۰ براش خوبه....

سالی‌ بود در خدمتم...

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان....

این لپتاپ خودمه...چون ۱۷ اینچه کار زیادی ازش نکشیدم...بیشتر خونه بود....کارمم کار گرافیک نیست که ازش کاری کشیده باشم.....

جعبشو فقط ندارم...ولی‌ همه چیش هست...سی‌دی هاش..و بقیه چیزاش...

خیلی‌ تمیزه....فقط گوشهٔ پایینش...یه ضربه کوچیک خورده...از کمر بندم...چیزیش نشده..یه کوچولو سر ناخون رفته تو....دستگاه هیچ

مشکلی‌ نداره..

با توجه به اینکه الان نو این مدل یه چیزی حدود ۴۳۰۰ هستش...تا ۴۵۰۰ به بالا...

به نظرم...قیمت پایه ۲۷۰۰ براش خوبه....

سالی‌ بود در خدمتم...

با این تفاصیل اگر قیمت لپتاپ شما 4500 هست فکر میکنم MD311 حتما باید 12 قیمت داشته باشه ...درسته ؟؟

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
با این تفاصیل اگر قیمت لپتاپ شما 4500 هست فکر میکنم MD311 حتما باید 12 قیمت داشته باشه ...درسته ؟؟

دوست عزیز...همون MD311 رو الان تو سایت اپل برین...با پول ما حدود..۴.۳۰۰ در میاد...بیاد ایران چقدر تموم می‌شه؟؟

حالا گیریم باشه ۴.۵۰۰.....مال خودمو من گذاشتم ۲.۷۰۰ یعنی‌ نصفش..تقریبا...زیاده؟؟

یعنی‌ مدل جدید مک بوک که میاد...قبلیه یهو می‌شه ۱۰۰۰ تومن آره؟ آیفون 4S اومد...آیفون 4 گرون شد!! بعدا که قیمت تعدیل شد...الان نزدیک

به خود 4S قیمتش...

اگر خریدار هستین پیشنهاد خودتون رو بگین...مرسی‌

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
دوست خوبم قصد جسارت ندارم ولی قیمتی که شما میدین نمیدونم از کجا این قیمت رو اوردین الان اپل با کانفیگ core i7 قیمتی حدود 3600 تا 800 داره بعد شما مال خودتون رو که کارکردست جعبه نداره و ضربه خورده این قیمت میدین

یک سایت معرفی کنین که این قیمتی که میگین رو زده باشه جنس مال شماست و ماها خریدار ولی بقیمت دوست عزیز

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
دوست خوبم قصد جسارت ندارم ولی قیمتی که شما میدین نمیدونم از کجا این قیمت رو اوردین الان اپل با کانفیگ core i7 قیمتی حدود 3600 تا 800 داره بعد شما مال خودتون رو که کارکردست جعبه نداره و ضربه خورده این قیمت میدین

یک سایت معرفی کنین که این قیمتی که میگین رو زده باشه جنس مال شماست و ماها خریدار ولی بقیمت دوست عزیز

والا من رفتم پایتخت دروغ نگم...دیرم شده بود...از یه مغازه پرسیدم اینو گفت....

اگه میگین اینجوریه..باشه...حتما میدونید دیگه...من بازم قیمت میگیرم فردا....

شما پیشنهاد خودتون رو تو پخّ بگین...من جواب میدم....

خدای نکرده منم نمی‌خوام چیز الکی‌ بگم...اگه اشتباه کرده باشم میگم خودم...

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان MD311 رو چند جا قیمت کردم...زیر ۴۵۰۰ نبود...با این وجود فکر کنم قیمت من مناسب باشه....با این حال به خریدار واقعی تخفیف هم میدم...

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
تعویض هم میشه دوستان....تو پخ نپرسین

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
------up------ با تخفیف..

وضعیت
موضوع بسته شده است.