یه لپتاپ asus با مشخصات زیر به فروش میرسه
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/A52F/overview/
فقط ماله من cpu I3 هست
رمش4گیگه
هاردش 320 و بدون
باطری صحیح و سالم ، دی وی دی رایتر کاملا سالم
تا ب حال باز یا تعمیر نشده
مانیتورش led هست
خروجی hdmi داره
نمره ویندوز ب سیستمم گذاشتم ک خیلی نمره خوبی هست ب این سخت افزار
ظاهر دستگاه تمیزه و روش خشای ریز در اثر تمیز کردم مشاهده میشه تو نوره زیاد/شاید بگردید بتونید چنتا خط هم پیدا کنید/کلا تمیزه
باطنی هم دستگاه مث بنز میمونه
اما دوتا ایراد داره این دستگاه/اولیش اینه ک فریم قابه دوره مانیتور دوجاش ترک داره خودم چسب زدم و بخاطر بلند کردن مدام لپتاپ ازون ناحیه هاست و از فاصله کمتر از 1متر دیده میشه فقط/میتونید اون فریمو کلا عوض کنید/ولی تو دید نیست و ظاهرو بهم نریخته
دومیشم ک توی عکسا با فلش قرمز نشون دادم ی جای مانیتور اندازه 1 پیکسل ایراد داره ک مشکل پیکسل سوخته نیست و قشنگ تصویر میده و اصلا تو دد نیست/باید با لمس کردن پیداش کنید و در اثر ضربه بوجود اومده(تاکید میکنم ک مشخص نیست و پیکسل سوخته هم نیست)خیلی از جلو و با تصویر زمینه خاصی گرفتم تا بتونید ببینیدش
بجز این دوتا مشکل لپتاپ ایرادی نداره
قیمت پایه 850 ک زود استارت بخوره فروشش
و فروش فوری فعلا بالا ترین پیشنهاد هست تا قیمت مد نظرمو بزارم
این لپتاپ فوق العادس برای کسایی ک دنبال لپ تاپ با سخت افزار مناسب میگردن و از پس همه کارا بر میاد/لپتاپ گیم نیست ولی فیفا روش نصبه و مشکلی نداره
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/A52F/overview/
فقط ماله من cpu I3 هست
رمش4گیگه
هاردش 320 و بدون
باطری صحیح و سالم ، دی وی دی رایتر کاملا سالم
تا ب حال باز یا تعمیر نشده
مانیتورش led هست
خروجی hdmi داره
نمره ویندوز ب سیستمم گذاشتم ک خیلی نمره خوبی هست ب این سخت افزار
ظاهر دستگاه تمیزه و روش خشای ریز در اثر تمیز کردم مشاهده میشه تو نوره زیاد/شاید بگردید بتونید چنتا خط هم پیدا کنید/کلا تمیزه
باطنی هم دستگاه مث بنز میمونه
اما دوتا ایراد داره این دستگاه/اولیش اینه ک فریم قابه دوره مانیتور دوجاش ترک داره خودم چسب زدم و بخاطر بلند کردن مدام لپتاپ ازون ناحیه هاست و از فاصله کمتر از 1متر دیده میشه فقط/میتونید اون فریمو کلا عوض کنید/ولی تو دید نیست و ظاهرو بهم نریخته
دومیشم ک توی عکسا با فلش قرمز نشون دادم ی جای مانیتور اندازه 1 پیکسل ایراد داره ک مشکل پیکسل سوخته نیست و قشنگ تصویر میده و اصلا تو دد نیست/باید با لمس کردن پیداش کنید و در اثر ضربه بوجود اومده(تاکید میکنم ک مشخص نیست و پیکسل سوخته هم نیست)خیلی از جلو و با تصویر زمینه خاصی گرفتم تا بتونید ببینیدش
بجز این دوتا مشکل لپتاپ ایرادی نداره
قیمت پایه 850 ک زود استارت بخوره فروشش
و فروش فوری فعلا بالا ترین پیشنهاد هست تا قیمت مد نظرمو بزارم
این لپتاپ فوق العادس برای کسایی ک دنبال لپ تاپ با سخت افزار مناسب میگردن و از پس همه کارا بر میاد/لپتاپ گیم نیست ولی فیفا روش نصبه و مشکلی نداره
فایل های ضمیمه
Last edited: