خارج از انجمن فروخته شد، لطفا تاپیک فروش بسته شود!
سلام عرض شد
این تبلت موجوده برای فروش، کاملا تمیز و بدون خط و خش. جعبه و لوازم اصلی همه موجوده همه سالم و خوب.
مشخصات:
8 گیگ، میکرو اس دی تا 64 گیگ
1 گیگ رم
آندروید Lollipop 5.0.1 روت نشده!
Intel Atom Z3560
Quad-core 1.83 GHz
PowerVR G6430
دو سیم کارت با قابلیت مکالمه
رنگ مشکی
از خوبیهاش قدرت بسیار زیادش در این رنج قیمت هست، راحت میشه گفت نسبت قیمت به کارآیی این تبلت بهترین هست.
AnTuTu Benchmark v5 - Total Score 44781 Points
راحت 7 تا 8000 امتیاز از تبلتهای هم رده بیشتره! گیم های جدید مثل Need for Speed No Limits رو قورت میده.
از دیگر خوبیهاش اینه که بطور مجزا برای اپ های اصلی آپدیت میاد مثل دوربین، فایل اکسپلورر، تم اصلی و غیره. برای تم و آیکون پک هم خودش برنامه داره.
میشه انتخاب کرد که اپ ها اتوماتیک از ابتدا در میکرو اس دی اینستال بشن و به app to sd و از این قبیل نیازی نیست.
یه کاور مشکی استفاده نشده هم دارم که به عنوان هدیه تقدیم میشه. کاور باز میشه اسکرین اتوماتیک روشن میشه
از روز اول اسکرین پروتکتور داشته.
دلیل فروش: یک تبلت دیگه خریدم چون به اسکرین بزرگتر نیاز داشتم
قیمت پایه:
300
بعلاوه 15 هزینه پست
جمعا 315 هزار تومن مگر این که رشت تشریف داشته باشید و حضوری تقدیم کنم.
قیمت نوش در حدود 420 تومن هست
بابت اعتماد سازی میتونین به تاریخ عضویت بنده یک نگاهی بکنید
اگر خواهان تبلت هستید باید عرض کنم یکی دوجای دیگه هم برای فروش گذاشتم.
موفق باشید
سلام عرض شد
این تبلت موجوده برای فروش، کاملا تمیز و بدون خط و خش. جعبه و لوازم اصلی همه موجوده همه سالم و خوب.
مشخصات:
8 گیگ، میکرو اس دی تا 64 گیگ
1 گیگ رم
آندروید Lollipop 5.0.1 روت نشده!
Intel Atom Z3560
Quad-core 1.83 GHz
PowerVR G6430
دو سیم کارت با قابلیت مکالمه
رنگ مشکی
از خوبیهاش قدرت بسیار زیادش در این رنج قیمت هست، راحت میشه گفت نسبت قیمت به کارآیی این تبلت بهترین هست.
AnTuTu Benchmark v5 - Total Score 44781 Points
راحت 7 تا 8000 امتیاز از تبلتهای هم رده بیشتره! گیم های جدید مثل Need for Speed No Limits رو قورت میده.
از دیگر خوبیهاش اینه که بطور مجزا برای اپ های اصلی آپدیت میاد مثل دوربین، فایل اکسپلورر، تم اصلی و غیره. برای تم و آیکون پک هم خودش برنامه داره.
میشه انتخاب کرد که اپ ها اتوماتیک از ابتدا در میکرو اس دی اینستال بشن و به app to sd و از این قبیل نیازی نیست.
یه کاور مشکی استفاده نشده هم دارم که به عنوان هدیه تقدیم میشه. کاور باز میشه اسکرین اتوماتیک روشن میشه
از روز اول اسکرین پروتکتور داشته.
دلیل فروش: یک تبلت دیگه خریدم چون به اسکرین بزرگتر نیاز داشتم
قیمت پایه:
300
بعلاوه 15 هزینه پست
جمعا 315 هزار تومن مگر این که رشت تشریف داشته باشید و حضوری تقدیم کنم.
قیمت نوش در حدود 420 تومن هست
بابت اعتماد سازی میتونین به تاریخ عضویت بنده یک نگاهی بکنید
اگر خواهان تبلت هستید باید عرض کنم یکی دوجای دیگه هم برای فروش گذاشتم.
موفق باشید
فایل های ضمیمه
Last edited: