• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ASUS Fonepad 8 FE380CG 32GB

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
با سلام خدمت همه دوستان پرشینی عزیز.
IMG_20160815_213014.jpg

قصد فروش این تبلت رو دارم حدود 1 سال کارکرده که کامل در طول مدت خدمتم بوده یعنی کلا صبح تا 4 ظهر بدون استثنا تا حالا بیکار بوده! شبا هم زود میخابیده فرداش زود پا شه! بیرونم نرفته افتاب مهتاب ندیده!:D
لینک توضیحات در دیجیکالا https://www.digikala.com/Product/DKP-85406/ASUS-Fonepad-8-FE380CG-Dual-SIM-32GB/تبلت-ايسوس-فون-پد-8-FE380CG-دو-سيم‌کارته-ظرفيت-32-گيگابايت/keyword-fe380
بسیار تمیز و کم کار کرد هست.رو صفحش از روز اول گلس گذاشتم. الان هم بهترین جنس گلس بوف به قیمت 35 تومن روش نصب هست.
مدل 32 گیگ و سرمه ای اپدیت شده به اندروید 5. بدون اغراق یکی از بهترین دیوایس های اندرویدی هست که تو عمرم باهاش کار کردم. واقعا سریع و روون هست.
IMG_20160815_213153.jpg
تا الان هیچ تاکید میکنم هیچ برنامه بازی یا چیزی با پسوند APK نبوده که به بهترین شکل ممکن از عهدش بر نیومده باشه. البته من کلا با دیوایس های پرتابلم علاقه ای به بازی سنگین ندارم اما برادرم به عنوان مرجع هر چیزی که میخاست تست کنه با این تست میکرد واقعا قوی و معرکه هست. دست اینتل درد نکنه با این پروسسور عالیش.
فقط باید دقت کنید کلا نسخه هایی که محدودیت دارن مدل اینتلش رو دانلود کنید.
جعبه شارژر و کابل تمام وسایل همراهش بود روز اول که هنوزم باهاش هستند. یه کیف بنفش که قابلیت استند شدن و ... داره همراهش هست.
IMG_20160815_213340.jpg
گارانتی آواژنگ بوده که تموم شده.
و یه نکته ظاهری داره اونم ترکی هست که نوار طلایی دورش خورده که نمیدونم چه جوری اتفاق افتاده چون به هیچ وجه تبلت ضربه نخورده.
IMG_20160815_213428.jpg
خط و خش در حد مصرف معمولی داره. ولی خیلی تمیزه. چون خیلی کم کار کرده. این ترک هم اصلا نمیدونم چی شده که اتفاق افتاده. وضعیت باتریش عالیه عالی الان 3 یا 4 روز یه بار شارژش میکنم.
در رابطه با قیمت هم بنده 450 مد نظرم هست.
قیمت جدید 400 میزارم.
تبلت الان قم هست اما اگر خریدار از تهران باشه و عجله نداشته باشه میتونم تحویلش بدم. شهرستان هم که ارسال با خریداره.
دوستان اگر قیمتی مد نظرشون هست بفرمایند بررسی میشه.
با تشکر از شما.

فروش کنسل.

Last edited:

arahan13

Registered User
لایک‌ها
45
سلام عزیز
قیمت اخر رو میفرمایین

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

reza10wert

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
تعویض هم داری؟
با گوشی

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام عزیز دلم منم مثل شماعاشق تبلت های ایسوس هستم قبلا یکی داشتم اگر اشتباه نکنم me372بودش ...خیلی روان و عالی..حیف تعویض ندارین وگرنه برش میداشتم ...اگر لطف کنید قیمت آخرو هم بفرستین ممنون میشم

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام عزیز دلم منم مثل شماعاشق تبلت های ایسوس هستم قبلا یکی داشتم اگر اشتباه نکنم me372بودش ...خیلی روان و عالی..حیف تعویض ندارین وگرنه برش میداشتم ...اگر لطف کنید قیمت آخرو هم بفرستین ممنون میشم
سلام دوست عزیزم.
اسوز واقعا تبلت های خوبی میزنه.
تبلت شما هم جزو خوب هاست.
عزیز تصمیم به نگه داشتن این تبلت گرفتم.
امیدوارم یه بهترش رو پیدا کنید.
موفق باشید.

بالا