• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..... فروش core i7... DELL 5110 ... رم 8 ... هارد 750 ... در حد آک .....

satern

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی تمیزه - گارانتی داره ولی کارت گارانتیش گم شده ولی برچسب های گارانتی رو دستگاه هست - 3 ماه استفاده شده - فاکتور خربد موجوده
باز و تعمیر نشده
دارای 2 گرافیک

کانفیگ :
پردازنده: Intel Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED

لینک قیمت :
Dell Inspiron 5110-N - لپ تاپ دل اینسپایرون 5110

قیمت: 1900
فروش رشت جضوری و ارسال با پست به شهرهای دیگه
تلفن : 09113336210

فایل های ضمیمه

• IMAG1045.jpg
    IMAG1045.jpg
    109.1 KB · نمایش ها: 353
  • IMAG1046.jpg
    IMAG1046.jpg
    94 KB · نمایش ها: 354
  • IMAG1047.jpg
    IMAG1047.jpg
    62.9 KB · نمایش ها: 342
  • IMAG1048.jpg
    IMAG1048.jpg
    51.1 KB · نمایش ها: 341
  • IMAG1051.jpg
    IMAG1051.jpg
    104.9 KB · نمایش ها: 348
  • IMAG1053.jpg
    IMAG1053.jpg
    92.3 KB · نمایش ها: 350
  • IMAG1054.jpg
    IMAG1054.jpg
    81.6 KB · نمایش ها: 350
Last edited:

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
اگر با لپ تاپم عوض می کنی حاضرم عوض کنم چون بزرگ هست و جابه جاییش برام سخت هست
مشخصاتش هم
سی پی یو core 2 dou 2.5 مدلش 8700
مدل asus g71gx
رم 6 گیگ
ویندوز سون غیر ارجینال
گرافیک 1 گیگ gtx 260m که حتی از گرافیک شما هم چیزی کم نمیاره (قوی تر هم شاید باشه) تمام بازی های بازار رو روان اجرا خواهد کرد
صفحه نمایش 17 اینچ
بالاترین وضوح 1440 در 900
خواستی عوض کنی در خدمتیم
پلاستیک لولای سمت چپ زیر صفحه نمایش کنده شده است
قیمت هم توافقی
چون برام سنگینه و بزرگه
در ضمن من بیرجند هستم و این لپ تاپ رو 1500 میدم گارانتی هم نداره ولی من تضمینی میدمش برای این که معامله هم بهتر و مطمئن تر انجام بشه پیشنهاد می کنم تو سایت آل دیجیتال این کار انجام بشه

satern

Registered User
لایک‌ها
9
اگر با لپ تاپم عوض می کنی حاضرم عوض کنم چون بزرگ هست و جابه جاییش برام سخت هست
مشخصاتش هم
سی پی یو core 2 dou 2.5 مدلش 8700
مدل asus g71gx
رم 6 گیگ
ویندوز سون غیر ارجینال
گرافیک 1 گیگ gtx 260m که حتی از گرافیک شما هم چیزی کم نمیاره (قوی تر هم شاید باشه) تمام بازی های بازار رو روان اجرا خواهد کرد
صفحه نمایش 17 اینچ
بالاترین وضوح 1440 در 900
خواستی عوض کنی در خدمتیم
پلاستیک لولای سمت چپ زیر صفحه نمایش کنده شده است
قیمت هم توافقی
چون برام سنگینه و بزرگه
در ضمن من بیرجند هستم و این لپ تاپ رو 1500 میدم گارانتی هم نداره ولی من تضمینی میدمش برای این که معامله هم بهتر و مطمئن تر انجام بشه پیشنهاد می کنم تو سایت آل دیجیتال این کار انجام بشه

تعویض تنها با تبلت ..........

aarmanc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه فقط اسپیکراش اون زیر نبود..همین الان پول می ریختم تو حسابت

خوب بفروشی داداش

_-HaMiD-_

Registered User
لایک‌ها
93
دادا راه واسه تخفیف هست؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

satern

Registered User
لایک‌ها
9
یک تبلت w17pro چینی دارم عالی با اندروید 4 آپدیت شده + لپ تاپی که بالا گفتم با هم میدم عوض می کنی؟
تبلت رو میدم 700 (یک کیف هم داره با کلی نرم افزار) (شاید بگی نوش 500 هست خب منم میگم این نو هست تو کیف استفاده شده و 2 تا برچسب هم داره یک کیف داره و هم یک رم 8 گیگ داره همش رو با هم دارم میدم)
لپ تاپ هم که 1500 یک کیف کهنه هم داره
شما اگر خواستی عوض کنی 250 تومان با لپ تاپت رو بدی تعویض می کنیم (220 هم بدی قبوله)
این مدل تبلت به کارشون نمیاد . ممنون از پیشتهادتون ...........

اگه فقط اسپیکراش اون زیر نبود..همین الان پول می ریختم تو حسابت

خوب بفروشی داداش

عزیز اسپیکراش یه جوری طراحی شده که صدا رو از همون زیر میرسونه - فکر نکنم تا حالا دوستانی که این مدل رو داشتن با اسپیکرش به مشکل برخورده باشن

behrad22

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز تا 1500 راه داره ؟؟بقیش رو هم قسطی بدیم...
پول تو دستم نیس وگرنه فوری ورمیداشتم

satern

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز تا 1500 راه داره ؟؟بقیش رو هم قسطی بدیم...
پول تو دستم نیس وگرنه فوری ورمیداشتم

قابل دار نیست دوست عزیز - متاسفانه این دوستم میخواد بفروشه و بجاش تبلت بخره و به مبلغش نیاز داره

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
اگر حرفم بی راه بود مدیران محترم تاپیک حتما اصلاح کنند ببینید بالاخره اون بزرگواری که از شما بزرگوار میخواد خرید کنه بایست بدونه که لپ تاپ رو مثلا اگر ایرادی داشت می تونه به شما پس بده ( توضیح این که خب لپ تاپ که مال دوستتون هست فردا نمیاد بگه این که خراب نبود satern خودت خراب کردی من پس نمیگیرم و این حرفا، پای 2 میلیون پول وسط هست)
بنده بی احترامی نکردم ولی مدیران محترم تاپیک لطف کنند یک قانون بزارند هر کسی کالایی که خودش در تملک داره رو بتونه بفروشه نه کالایی رو که از آن دیگری هست. اگر به قول satern حرفم نیاز به مزه کردن داره بگید دوباره مزه اش کنم بوی بی احترامی نمیداد که!!!. شما satern امتیاز بازارچه تون بالاست من اصلا منظورم شما نبودی منظورم این روالی هست که تو تاپیک هست.
اگر اعلام فروش اجناسی که در تملک خود فرد نیست ایرادی نداره اعلام کنید یک چند نفر می خوان کالاهاشون رو بفروشن بیام از طرفشون تو تاپیک بفروشم یک سودی هم خودم ببرم!!!
من دوست عزیز نقد نمی خرم میخوام لپ تاپم رو معاوضه کنم و یا هم تبلتم رو معاوضه کنم. نقدی ترجیح میدم از صاحب کالا بخرمش.

satern

Registered User
لایک‌ها
9
اگر حرفم بی راه بود مدیران محترم تاپیک حتما اصلاح کنند ببینید بالاخره اون بزرگواری که از شما بزرگوار میخواد خرید کنه بایست بدونه که لپ تاپ رو مثلا اگر ایرادی داشت می تونه به شما پس بده ( توضیح این که خب لپ تاپ که مال دوستتون هست فردا نمیاد بگه این که خراب نبود satern خودت خراب کردی من پس نمیگیرم و این حرفا، پای 2 میلیون پول وسط هست)
بنده بی احترامی نکردم ولی مدیران محترم تاپیک لطف کنند یک قانون بزارند هر کسی کالایی که خودش در تملک داره رو بتونه بفروشه نه کالایی رو که از آن دیگری هست. اگر به قول satern حرفم نیاز به مزه کردن داره بگید دوباره مزه اش کنم بوی بی احترامی نمیداد که!!!. شما satern امتیاز بازارچه تون بالاست من اصلا منظورم شما نبودی منظورم این روالی هست که تو تاپیک هست.
اگر اعلام فروش اجناسی که در تملک خود فرد نیست ایرادی نداره اعلام کنید یک چند نفر می خوان کالاهاشون رو بفروشن بیام از طرفشون تو تاپیک بفروشم یک سودی هم خودم ببرم!!!
من دوست عزیز نقد نمی خرم میخوام لپ تاپم رو معاوضه کنم و یا هم تبلتم رو معاوضه کنم. نقدی ترجیح میدم از صاحب کالا بخرمش.
دوست عزیزم شما اگر دوستتون رو تا یک جایی با ماشین برسونید یعنی مسافر کشید ؟ با ازش کرایه میگیرید ؟ خیلی سادست - بنده کالایی رو میفروشم که ازش اطمینان دارم - اگر مشکلی هم داشته باشه خودم گردن میگیرم - بنده میدونم از کی چی بگیرم اینکه میگم دوستم نه اینکه یکی رو تو خیابون بعد سالها دیدم - یعنی دوستای شما اگر پای آبرو و اعتبار شما وسط باشه جنس خرابشون رو میدن شما بفروشین ؟ جنس رو هم میگیرم با اینحال که از حرف طرفم مطمئنم کاملا تست میکنم - لپ تاپ هم در حال حاظر دست منه وقتی شما پول رو واریز میکنید تا زمانی که دستگاه دستتون برسه و مهلت تست دارید به حساب دوستم ریخته نمیشه - شما میتونید کالاهای دوستاتون رو بفروشید ولی با مسئولیت خودتون - شما یا تا حالا اینجا معامله نداشتی با فکر میکنید همه میخوان جنس رو بندازن به همدیگه - بنده تا الان اینجا بالای 50تا معامله داشتم - با هیچ کسی هم به مشکل بر نخوردم

Last edited:

gorzdaran

Registered User
لایک‌ها
15
یک آیپد ۲ ۳جی ۶۴ که ۳ ماه پیش با خودم از آمریکا آوردم هست٬ چقدر سر می خوای واسه معاوظه ؟

ff7300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت خوبه تمیزه 1940 خریدارم

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
ایول من این لپتاپ رو داشتم معرکه بود ( البته یه کلاس پایین ترش :دی )

مبارکش باشه هر کی خرید ...

حالا چرا تو ماشین :دی ؟

satern

Registered User
لایک‌ها
9
من داشتم ازش واقعا عالیه

ممنون از شما ..........

ایول من این لپتاپ رو داشتم معرکه بود ( البته یه کلاس پایین ترش :دی )

مبارکش باشه هر کی خرید ...

حالا چرا تو ماشین :دی ؟
داشتیم از جایی برمیگشتیم - دیگه همون جا نور مناسب بود گرفتم
ممنون از نظرتون ........

بالا